icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

radullinka
18. aug 2010

Ahojky holky 🙂 Tak velký ultrazvuk máme za sebou 😀 Všechno v pořádku!!!!!!!!!!!!!!!! Čekám chlapečka Filípka 😀 😀 😀 Jsem strašně moc šťastná!!!!!!!

luciemar
18. aug 2010

@radullinka Skvělé, mooooooooooc gratuluji!!! 😀 😀 😀

pajulinkka
18. aug 2010

@radullinka Velká gratulace...taky čekáme kluka Matyáše 🙂

cufinka
18. aug 2010

@radullinka další chlapeček 🙂 gratuluju 🙂

pajulinkka
18. aug 2010

Ahojte, koukala jsem že jste řešily pejsky 🙂 Jsem další ktera má doma fenku, jsou ji tri roky 2 x mela stenata a jak tu uz kdosi psal po druhem vrhu celkova rekonstrukce obyvaku a tu uz jsme delali kdyz ja byla tehu. JE to strasna zarlivka jeste je aji vykastrovana tak mam docela strach jako :( Protoze Lexinka je docela dost zavisla na me, a spinka semnou v postylce je docela tezke ji to odnaucit , gauc se mi povedl behem 2 dnu :D ale postel to nejak nejde :D je to takovej malej pes Pittbul krizeny s retrivrem 😅
Jinak musim premluvit toho mojeho at zajedem do Ikei v Ostrave, kamoska si tam koupila uzasnou komodu, tak bych ji chtela taky :D Mno uvidime...
A jak se jinak vsechny mate????

sjussi
18. aug 2010

ja mam taky dva pejsky,yorkshira a čivavu.ale ani jeden s nama teda nespi.york je nauceny byt sam coz je vyhoda ze kdyz jej nekde zavru tak neknuci ani nesteka.a čivava?sice sam byt neumi ale on stejne jen lezi a spi takze o nem clovek ani nevi,vzdycky jen vykoukne jestli je nekdo doma ale jinak je to lenoch,takze jsem rada ze s nema zadne problemy nebudou snad

cara.m
18. aug 2010

@pajulinkka tak já gauč nechala, tam taky spí v noci místo postele 😀 Můžou všude kromě postele. Spí v obyváku, ale zatím máme do ložnice otevřené dveře. Chystám se pomalu na to je učit na zavřenou ložnici, ale myslím, že to bude ok
Jakou chceš komodu? Taky se chystáme koupit komodu v ostravské Ikee 🙂 , ale řeším, jestli koupit světlou MALM (z toho máme ložnici, tak ať se tam hodí) a na ní přebalovat (dodělali bychom na ni jen jako by hrany k přebalováku), nebo koupit přímo komodu s přebalovákem z Leskviku a zařídili bychom potom v tom stylu i děcák. Ale mám strach že až ho budeme zařizovat, tak třeba tenhle nábytek už nebudou vyrábět 😒 Či vím, jak dlouho bude v nabídce? ☹

A jak to tak čtu, tak psy závisláčky máme skoro každá 😀 😀 😀 A to jsem si myslela, že to budeme řešit jen my 😀

cara.m
18. aug 2010

@pajulinkka předpokládám že jsi z Ostravy nebo okolí?

pajulinkka
18. aug 2010

@cara.m mno jsem z Krnova, takze do Ovy je to jako kdyby kamenem dohodil a zbytek dosel pesky :D Ty komodu jeste nevim me se libi ze tam maji dobre ceny nez u nas v nejakem Max Orionu :( jinak vsechno v obyvaku mame do olse takze musim vybirat nejakou takovou podobnou barvu mno, a loznici tu neresim tam je kazdej kus nabytku jinej :D ALe jinak bych brala Malm a nebo Leskvik ale zas si rikam ze prebalovak je vlastne na houby stejne to pak bude resit postel nebo gauc je to rychlejsi atd ;)

cara.m
18. aug 2010

@pajulinkka no mi zase hodně lidí říkalo, že si mám koutek udělat, ale právě z komody, takže to udělám tak, ale ještě teda nevím kterou 🙂

Chjo jsem myslela že bys mohla být z Ovy a sešly bychom se třeba u porodu 😀 😀 😀 😀

haniula
18. aug 2010

@cara.m Tak se u toho porodu můžem setkat my dvě... já jsem taky z ovy a chtěla bych rodit ve vítkovicích... 😀

cara.m
18. aug 2010

@haniula super 🙂 Já se ještě rozhoduju mezi Porubou a Vítkovicema. První jsem byla rozhodnutá pro Porubu a teď poslední dobou přemýšlím i nad Vítkovicema. Pro Porubu mi hraje to, že kdyby se vyskytly nějaké komplikace, převezli by mimčo do Poruby a kdyby nebylo místo, zůstala bych ve Vítkovicích...

haniula
18. aug 2010

@cara.m radím ti dobře, do poruby nechoď!! sestřenka tam rodila a říkala, že naposled! nechovali se k ní moc dobře. já jsem pevně rozhodnuta pro vítovice. v září bych se tam chtěla podívat. nechceš jít se mnou??

kamusek
18. aug 2010

Ahojky holky! Přeju krásný den....Jen jsem se chtěla tak zeptat, jak to máte s životosprávou co se týká pití kávy nebo třeba černého čaje?? 🙂 Jestli se to tady už někde probíralo, tak se omlouvám! Přeju hezké těhulkování 🙂

haniula
18. aug 2010

@kamusek já si sem tam dám rozpustné slabé s mlékem, ale černý čaj nepiju vůbec...

pajulinkka
18. aug 2010

@kamusek ja kafe piju normalne, jedno rano slabe sice s mlikem ale piju...jinak by nemohl ani zacit den 🙂

sova33
18. aug 2010

@kamusek Já jsem si koupila bez kofeinu a špaldové, ale občas si dám i normální. Černý čaj jsem nikdy nevyhledávala, tak ten neřeším. Ale občas popíjím kofolu 😒 Ale snažím se to nepřehánět.

kamusek
18. aug 2010

No já sem tam si taky s mlékem dám 🙂 Teď jsem od kamarádky dostalo to pšeničné kafe Carro a abych řekla pravdu, je to taky moc dobré - řekla bych, že se to moc od rozpustného když tam dám mléko, neliší! A černý čaj jsem pila před těhu každý den ráno místo kafe v práci, tak ten se teď snažím omezit na úplné minumum! Mám nějaký s broskvema a ten je moc dobrý, ale snažím se držet 🙂 Ale kofolu nebo kolu si občas taky dám. Hlavně když jsem se učila na státnice, tak jsem na ni ujížděla, ale ptala jsem se doktorky a říkala, že když to nejsou litry denně, tak to nevadí 🙂

haniula
18. aug 2010

@kamusek já si taky myslím, že kofola po troškách nevadí... čaj bych spíše pila ovocný... ale jak ti chutná 😀

lolelole
18. aug 2010

ja piju tak jednou týdně bezkofeinové kafé - predtím jsem měla kafčo min. jendou za den, ale nějak mi v těhu nechybí..jinak piju čajíky hlavně bylinkové a rooibos, a někdy výjmečně si pro chuť dám černý čaj s citrónem a medem ale luhuji ho jenom chvilinku, aby nebyl silný. A jinak každý den ještě kakao, to je moje nová těhu úchýlka 😀

lolelole
18. aug 2010

Holky nemáte některá zkušenost s přeplácením škodu u pojišťovny ČSOB ? Už jsme tady na tu zničenou fasádu měli technika, který to všechno schválil, s tím, že to musíme celé strhnout a udělat znovu ☹ ale prý nám pojišťovna fakturu zaplatí...ale když jsem pak volala na infolinku zda to proplatí v plné výši bylo mi řečeno, že to se uvidí a rozhodně až podle faktury..tak jsem z toho jelen 😲

lolelole
18. aug 2010

trochu se bojím, že to necháme opravit a pak nás pošlu i s fakturou někam ☹ 😖

tetamon
18. aug 2010

@kamusek taky myslim, ze i kava, i kofeinove napoje, jsou ok, pokud to neprehanis... A az budes vic tehotna, tak ti mimco samo ukaze, jestli je to na neho moc nebo ne (bude aktivnejsi v brise 🙂)
Ja to mam s kavou opatrneji, protoze pred tehu jsem valcila s vysokym tlakem, ted ho mam hezky srovnanej, ale obcas mi ten dolni povyskoci, tak to nechci moc drazdit, preci jen bych nerada mrneti ublizila, nebo si vykoledovala polehavani v nemocnici 😕 Jenze vetsina vas ma nizky tlak, tak si myslim, ze v pohode ;)

kamusek
18. aug 2010

@tetamon No právě, já mám taky dost nízký tlak, takže mi to zatím nevadí 🙂 K tomu piju ještě dostatek vody, ovocných čajů, slabších džusů a těhotenské čaje, takže myslím, že se má prcek dobře 🙂 Mám totiž teď pořád žízeň....samozřejmě to vede k tomu, že chodím neustále na WC 🙂

tetamon
18. aug 2010

@kamusek jo, pripadam si jak magor 😀 Prolejvam se, a pak drepim co pul hodky na wc 😀

lavazza
18. aug 2010

@tetamon Já taky 😀 V životě sem tolik nepila co teď. V noci kolikrát ani nejdu,a le přes den to je děs.

kamusek
18. aug 2010

@tetamon No já taky. Je to šílené. Když se v noci neprobudím, protože by se mi chtělo na záchod, tak mám ráno v puse jak po nějakém mejdanu. Úplně vyschlo...Ti bobci si žádají asi hooodně moc vody 🙂 A to nejsou teď žádné hice. Ještě že tak 🙂

tetamon
18. aug 2010

@kamusek neboj, ted vyhrozuji, ze v nedeli bude i tricet stupnu 😉

kamusek
18. aug 2010

@tetamon No já mám jako teploučko ráda, ale ne moc velké hice! A když to bude den dva, tak to není tak strašné. Naštěstí v práci mám chládek a než jdu v půl 5 domů, tak už takový hic není 🙂 Ale když jsem měla 3 týdny dovolenou, tak to byly zrovna ty největší hice a to jsem byla skoro pořád zavřená doma, protože se to nedalo. Až tak okolo 4-5 jsme se jezdili ke tchýni a tchánovi do bazénu koupat.

cara.m
18. aug 2010

@haniula já právě ještě fakt nevím, Ségra rodila v Poruba a říkala že pohoda. Ale hodně lidí říká, že pro prvorodičky nic moc. Ale je to o lidech, ve Vítkovicích může narazit zrovna na špatnou směnu a je to taky na prd 😒 Chjo fakt nevím. Na screening jsem byla v Porubě a byl tam strašně fajn doktor, vytvořil super atmosféru. Uvidím, jaké to bude na velkém utz.