icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
18. aug 2010

Tak dneska mi přišel fusak - Exclusive Outlast. Je perfektní, dá se rozšířit, zmenšit, jsem fakt spokojená. A dá se dát i do autosedačky. Takže fusak nebo zavinku nebudu do autosedačky řešit, až pokud by se neosvědčil tento. Ale věřím že se osvědčí, když má outlast, nemělo by se v něm mimčo potit.

tetamon
18. aug 2010

@cara.m taky jsem dneska byla vyzvednout zavinku od emitexu 🙂 Bohuzel nemela jsem sanci to vyzvednout jindy, tak jsem si ji zdarne donesla do prace a odpo potahnu domu... A i sefka si ji ponunala 😀

tetamon
18. aug 2010

kamu: no, ja jedu zrovna na vikend na moravu, takze v tom nejvetsim teple se pekne budu parit ve vlaku :(

radullinka
18. aug 2010

Moc děkuji holky 😀 Ten velký ultrazvuk je překrásnýýýýýýýýý!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 Mám velký zážitek!!!!!!Vidět miminko jak se v bříšku hýbe a přetáčí 😀 Opravdu krásné!!!!!!!

radullinka
18. aug 2010

@tetamon My o víkendu máme velký odpust 😀 😀 😀

luciemar
18. aug 2010

My jdem o víkendu na svatbu, tak to je dobře, že bude hezky...ale vedro bych taky nemusela.
Slíbila jsem, že sem dám taky fotku bříška, tak tady je...konečně jsem si totiž ukořistila foťák... 😀

sjussi
18. aug 2010

my zase na křtiny 🙂

haniula
18. aug 2010

@luciemar Krásné bříško!!!!

kostri
18. aug 2010

ahojte,nejako nestiham
@tetamon ta maminka,co odstahovala mimi do izby to urobila koli konfortu,aby sa naucilo prespat celu noc,chodila k nej niekolko krat v noci,este donedavna,aj ked mala uz tri roky..tak neviem co vyhrala 😝 niektore maminy si myslia,ze tym ziskaju,tak ako niektore maminy beru ako viac komfortne varenie umeleho mliecka ako kojenie 😝
@lolelole u nas to veru bolo tak,zo zaciatku som si hanku davala do postele,lebo sa mi k nej nechcelo vstavat 😀 tak som len vytahla prso a bolo 😀 no potom som ale dosla na to ze ju rusim,asi ked som na nu dychala,alebo som chrapala 😕 😅 no tak som ju supla do postielky a spala lepsie a potom do izbicky a tiez jej to pomohlo,ale ono to viacmenej vlasne asi bolo aj zato,ze som ju stale kontrolovala 🙄

kostri
18. aug 2010

gratulujem k dobrym vysledkom aj k uspesnym kontrolam 😵
@cara.m my sme zatial nijaku skrinu na veci malej nekupovali,mame stare nabytky,teraz este len budeme prerabat a kupovat,ale paci sa mi kamoskina,ta ma pre malu taku 6suflikovu komodu-s hlbokymi suflikmi,vsetko sa jej do nej zmesti 😉

kostri
18. aug 2010

@kamusek ja si davam rano po ranajkach slabu kavu,lebo sa mi chuti asi posledny mesiac a asi tak dva krat do tyzdna sa mi chuti poobede karo alebo horka cokolada,dobre si ju osladim 😎 😀 hmmmm
caje nepijem,lebo mi zatial nechutia 😝
a zivotosprava nic moc,nejako extra zdravo sa nestravujem 😔

sova33
18. aug 2010

@kostri My taky zatím žádnou skříňku kupovat nebudeme, musíme totiž zgruntu přeskládat celý byt, pak uvidíme, co se vyvrbí 😀

kostri
18. aug 2010

kofolu si obcas dam aj ja a ja mam celu noc v ustach sucho 😝 ale nemozem sa napit lebo by som bola o hodinu hore 😖 a nevyspim sa.

kostri
18. aug 2010

no my ideme teraz na rok byvat k mamine,kym sa dom prerobi,a tam sa ledva pomestime,takze skrinka nehrozi 😒 som zvedava,jak sa tam pomackame

kostri
18. aug 2010

@luciemar pekne brusino 😉
kuk moje 😝 😀

tetamon
18. aug 2010

@kostri no, ja dokud budu vstavat co par hodin na kojeni (aspon doufam, ze nam to pujde 🙂), tak odmitam litat jeste jak magor do dalsiho pokoje 😀 Ale pokud to nekdo povazuje za ulehceni, no proc ne 😉

kostri
18. aug 2010
kostri
18. aug 2010

@tetamon no sak ja som to doteraz nepochopila,nikdy by som to nevolila ako ulahcenie.ja som malu kojila skoro kazde dve hodiny,niekedy aj kazdu tristvrte hodinu 🙄

tetamon
18. aug 2010

luciemar: peknunke, malunke 🙂

cara.m
18. aug 2010

@luciemar
@kostri krásné bříška 🙂
Přidávám svoje 😀

sova33
18. aug 2010

@kostri
@tetamon Znám pár holek, co prcka odstěhovaly do vlastního pokojíčku, ale často to skončilo tak, že tam zůstaly s ním, prý aby se taťka vyspal a aby nemusely přebíhat. Tak bych to teda ale rozhodně nechtěla.

kostri
18. aug 2010

karamia 🙂 trosku ti uz podrastlo 😵

sova33
18. aug 2010

Teda, pěkná bříška, mně zatím roste především zadek ☹, břicho nic moc.

kostri
18. aug 2010

no u nas bolo jednoduche nechat si hanku u seba v posteli,lebo tatinko s nami nespava,som ho zakazdym vystvala,lebo nenormalne chrape 😠 tak zacal spavat v obyvacke,teraz ked hanka spava v detskej,uz spi tatino so mnou v spalni a ja mam stuple v usiach 😀 a ked ho pocujem aj cez stuple 😠 tak idem spat k malej,ma roztahovaciu postel 😎

kostri
18. aug 2010

@sova33 mne sa uz rozsirili boky o 4cm 🙄

sova33
18. aug 2010

@kostri Já se ani neměřím, vidím to na sobě 😠

cara.m
18. aug 2010

No já si říkám, že jestli to tak bude pokrčovat, tak v prosinci budu jak vzducholoď a nevejdu se do dveří 😀

tetamon
18. aug 2010

kostri: Jeee, to je brisko, takove hezke, ja mam priblizne podobne velke, ale uz mi praska 😖

cara.m: no totok, jaka vzducholog. Vzdyt to vypada, jak by ti nekdo prilepil brusko, a nic jinyho 😉

tetamon
18. aug 2010

@sova33 abys nemela "krivy" oci 😀

sova33
18. aug 2010

@tetamon To se neboj, včera mi to "upřímně" potvrdila i babička, tak jsem ji sprdla, že to vidím sama a nepotřebuju, aby mi to někdo říkal. Ach jo.