icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

pancake
18. aug 2010

ahojte mamicky
chcem sa spytat ci niektora nechcete z nextu nove pyzamka. tieto:
http://www.next.co.uk/shopping/boys/newbornboys...
a su velkost 0-3mesice. za 13 eur. su fakt krasne ale ja uz ich mam az vela este po samkovi. tak ak niektora chcete tak mi napiste ip. ja pisem do januaroviek 2011 ale do sukromnej skupiny.

pajulinkka
18. aug 2010

Tak dneska jsem patrala na youtube...nejak mi to nedalo protoze chodim na tehotenskakalkulacka.cz a tam se koukam co a jak se deje...Mno a u 20tt tam je videjko....Mno a jak jsem tak patrala tak jsem nasla videjko ze 4D UTZ...jako nevim mno bud je to tak strasna kvalita ale moc se mi nezamlouva spis se mi teda vic libi ten 3D...co vy???
Kdyby neco zde je odkaz

https://www.youtube.com/watch?v=Gx5PeG6B8ow
lavazza
19. aug 2010

Tak dneska mi mezi 12.00-14.00h. přivezou zavinku od emitexu, už se nemůžu dočkat 😅 Já se asi praštěná,ale já mám takovou radost.

cara.m
19. aug 2010

@lavazza super, tak pak řekni, jak si spokojená 🙂 Já to mám taky ta, když mi přijde něco pro mimčo, tak mám děsnou radost a pořád se na to chodím koukat 😀 Včera mi přišel fusak, tak jsem zkoušela co s ním vše jde (rozšiřovat, zmenšovat) no měla jsem zábavu na odpoledne 😀

lavazza
19. aug 2010

Však ze mě má manžel srandu 😀 Musíme si to užít, rychle to utíká a pak tu je porod. U druhého už to nebude takové.Manžel má kolikrát ze mě srandu, ale když objednával postýlku atd. tak mě taky radost a musel to ukázat rodičům a babičkám.Takže si nemáme co vyčítat 😉

zuzik28
19. aug 2010

dobré ránko holky, všechny vás zdravím...
musím souhlasit s Lavazza, všechno to tak strašně rychle uteče, takže si užívejte nakupování a kochání se novými věcmi. Já jsem si to taky u Ondru užívala. Je pravda, že u druhého už to takové není 🙂
Já se teď těším na to jak budu kupovat holčičí oblečky.

tetamon
19. aug 2010

@lavazza zacinam velice dobre chapat, co segra myslela tim, kdyz mi rikala, ze s tehotenstvim a nasledne uz ji tak moc nepotesi, kdyz koupi neco pro sebe, ale naopak si fakt uzije, kdyz neco hezkyho koupi prckovi 😀
Vcera jsem byla na poste pro zavinku...pripadala jsem si jak pako, jak jsem se nad ni dojimala 😀

tetamon
19. aug 2010

@lavazza no, tak ... obleceni a takove veci kolem, asi chlap az tak neoceni 😀 ale postylka, tu musi montovat a muze zkoumat kvalit... Pocitam, ze kocarek taky bude studovat, co se s nim da a neda 😀

kamusek
19. aug 2010

@cara.m Tak nějak podobně jsem na tom i já! Když mi přijdou věcičky, které objednám, všem doma to musím ukazovat a jsem jak malé dítě, jakou mám z toho radost 😀 Můj manžel se mi jenom směje....včera mi přišly botičky, co mám v albu a jsou tak malinké (na obrázku to nejde poznat), že jsem z nich byla úplně hotová 🙂 Sice jsou spíš pro chlapečka, takže jestli budeme mít holku, tak bude chudák, ale říkám si, že dneska se nosí všechno. Třeba k riflíkám 🙂 Jsme spíše sportovní rodinka, takže moc volánky a tak nemusím....

lavazza
19. aug 2010

@tetamon No to asi jo, už mi do toho začíná kecat 😒 Nějak se nemůžem dohodnout, koupě kočárku mě leží pořád v hlavě.

cara.m
19. aug 2010

Myslím, že na tom budeme asi fakt všechny stejně 😀
Já se dneska pojedu podívat na kočárek, chci vybrat barvu, tak se těším. Snad to dneska stihneme. Naštěstí manžel vše nechává na mě 😀

sova33
19. aug 2010

@cara.m Ten můj taky nechává všechno na mně, kočárek se mnou byl okouknout, ale žádný názor na něj neřekl. Tak jsem z toho někdy trochu otrávená. Občas bych totiž potřebovala nějaký názor navíc, aby to někdo posoudil.

tetamon
19. aug 2010

@kamusek proc chudak ;) Podle me je to spis opacne, chlapecek nosit holcici veci muze hur, nez holcicka. Modra je normalni barva, ale cukrkandlickovy volanky a panenky vysity na tricku...to chlapecek tezko okeca 😀

Divala jsem se na deku, tu mam v planu, ale tu oranzovou, se nekdy musim vypravit tam 😎

@lavazza chm...tak...si rozdelit pravomoce? I kdyz pokud uz mate postylku, tak tezky (nasi se takhle nemohli dohodnotu na nabytku, takze si nakonec rozdelili, jedne loznice, druhy obyvak), a segra resila problem s barvama v byte, tak se stanovily barvy, ktery fakt ne, a kazdy vyfasl jednu mistnost, aby urcil barvu. Tak neco takovyho? Ono...preci jen s tim kocikem budes hlavne ty 😕

@cara.m jeee, zavidim, me ceka od konce zari do konce rijna postupne stehovani (jesteze postupne, a nemusim najednou), takze az pak do bytu budu postupne svazet postylku a takove veci 😕 Ale uz bych se taky nejradsi chodila kochat (kamoska a segra me rozesmaly, jak privezly domu kocarek, a vecer pak obe necekane pristihly tatinky, jak si s nim drncaji po obyvaku 😀 )

lavazza
19. aug 2010

@sova33 To já bych někdy potřebovala, aby nemusel skoro u všeho být.

lavazza
19. aug 2010

@tetamon Většinou děláme kompromisy, u svatby to taky tak bylo, jeden vybral to a druhý to. Taky sem říkala, že s kočárkem budu jezdit hlavně já.

sova33
19. aug 2010

@lavazza Věř tomu, že bys po chvíli říkala, kéž by se o to trochu víc zajímal. Já mám někdy pocit, jak kdybych nečekala společné dítě, ale pořizovala si ho jenom pro sebe. Na všechno řekne tak akorát HM. U kočáru ho zajíímaly jenom plastové komponenty, jinak nic.

tetamon
19. aug 2010

@sova33 no, tak drahous taky rika "ja ti verim" 😀 Ale vetsinou mi to nevadi (to akorat kdyz hormony zaveli a mam litostivou 😕 )

Jezkovy zraky, jak uz na me zacina byt videt tehu, tak mi ted vsechny i cizi kolegyne maji potrebu udelovat rady. HERNAJS. 😠

aha1
19. aug 2010

takže toto je môj druhý príspevok písala som aj do feruárových miminiek lebo ja mám termín 31.1.2011. Kedže mám 38 rokov tak mám za sebou už obidava testy aj papp aj triple test oba sú negatívne len pravdepodobne ma budú posielať aj na amnio a toho sa bojím (možnosť potratu) neviete ako to funguje v PO. A vôbec chcela by som vedieť ako to funguje v PO na gynde nakoľko ja som rodila pred ôsmimi rokmi a za ten čas sa tam dosť vymenil personál.
Kedže ma poslal môj obvodný lekár hneď do rizikovej poradne do monobloku tak by som chcela poznať postrehy aj ostatných. Ja som tam bola dvakrát a bola som strašne sklamaná nezáujmom (možno je to len môj subjektívny dojem dojem).

lavazza
19. aug 2010

@tetamon Takový ty rádoby rady a doporučení protože ostatní vědí všechno a nejlíp mě taky točí.

pancake
19. aug 2010

ahojte.
nechcete detske pyzamka z nextu velkost 0-3mesiace?
http://www.next.co.uk/shopping/boys/newbornboys...

sjussi
19. aug 2010

hej taky vam zacaly rust chlupy na brisku?mne to nikdy nedelalo ale ted to mam pomalu jako kozich 🙂

tetamon
19. aug 2010

@sjussi ja jsem ted takovy medvidek. Zacly mi rust chlupy (nastesti zatim zlaty 😀) na brise, na rukach, nohy a podpazi oproti predchozim zvyklostem muzu holit kazdy den, jsou to teda zatim "sametacci" chloupky, ale ani tak to moc nepotesi 😕

@lavazza no me ted parkrat vydesilo, ze i pomerne cizi lidi (jako..fakt kolegyne, tkera je mi vice-mene cizi, pozdravime se a tim to hasne) mi SAHALA na bricho. Ja tam odjakziva mela blok, pac spek, takze bricho-zakazane uzemi a nemela jsem kdovijaky pocit, kdyz mi ho otlapaval i muj chlap, a ted mi maji cizi lidi sahat na bruch? 😲

sjussi
19. aug 2010

@tetamon to mne jen na brisku a kolem zlate,akrat od pupiku dolu cerne a v okoli pupiku mi trosku zhnedla kuze ale to je prej ok 🙂

tetamon
19. aug 2010

@sjussi jj, kamosky rikaly, ze pihy vetsinou vymizi, a chloupky se v prubehu poporodniho pul roku, roku umoudri 🙂 Tak snad 😀

cara.m
19. aug 2010

@sjussi jo jo chlupaté břicho mám taky 😀 😀 😀

lavazza
19. aug 2010

@sjussi taky taky 🙂 mírně ale prej to je normální

lavazza
19. aug 2010

@tetamon te´d sem o tom zrovna předevčírem četla článek, od cizích by mi to taky vadilo, ale od vlastních asi ne, mě se to stalo asi 3x

lolelole
19. aug 2010

zdravím kecalky 🙂 mně se taky vyšašili chloupky na břichu, myslela jsem že blbnu, ale když to máte taky, bude to ok.
@tetamon to musí být nepříjemný s tou kolegyní - ja taky nemám ráda, když jsou na mně lidi moc kontakntí, asi bych ji vyhubovala. Nechápu lidi, co nerespektuji intímní zónu 😠

haniula
19. aug 2010

@sjussi já mám taky chlupaté bříško a prsa... jsem strašně chlupatá oproti normálu... 😀

haniula
19. aug 2010

Včera mi volala mamka, že neodolala a koupila pro malou červenou huňatou deku a ještě k tomu s bílou lebkou uprostřed. Jsem z toho úplně na větvi, babička začíná nakupovat 😎