Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Holky koukala jsem tak nějak zběžně, že jste se tu bavili o Nextu. Já kupovala věci někdy ještě před létem když byla libra 27.50,- teď už je libra drahá tak jsem ráda, že co se týká výbavičky tak mám nakoupeno 😀
koukala jsem na tu bílou kombinézu máme hodně podobnou, jen vepředu má ještě kapsičku a z ní myslím vykukuje nějaký medvídek 😀, pak máme ještě takovou krémovou s dráčkem + ještě růžovou, ale ta už není z Nextu.
Až bude někdy čas tak to taky nafotím 😀
myslím, že toho máme dost, ale není to nijak přehnaný. Takže to snad vynosíme 😉
jen overalů jsem brala hodně 0-3m - 12ks.
něco je fakt malé tak 0-1,5m a něco 1,5-3m
ono to je jak která značka. Třeba body od Disney, je jakt pidi to mě přijde, že snad není ani na novorozence, ale od mark spencer 0-3m odpovídá až 6-9m ty jsou fakt obří 😀
ale neva budou na léto 😉
zadala jsem si do alba alespoň ty overaly + soupravičku do porodnice 😉
@cara.m , když jsem byla poprvé těhotná, tak mi všichni říkali, abych si koupila jen minimum věciček vel.56, že prý to mimi vůbec neužije, protože z toho hned vyroste. Ale jak jsem pak byla ráda, že jsme měli i pár věcí vel.50, protože Evička měla 47 cm, takže i tyhle na ní plandaly 😀 Takže je určitě dobrý mít i ty malinkatý věcičky, i když je možné, že budou nakonec zbytečné, když bude mimi větší 😉
Holky, chtěla jsem se zeptat, kde kupujete těhotenské oblečení? Něco jsem koupila v CA, ale měli tam strašně malý výběr. CHtěla bych nějakou delší tuniku a hlavně těhotenské punčochové kalhoty a tak. Ani nevím, jestli vůbec nějaké existují 😕
Ještě dotaz... Ve kterém týdnu jste začaly cítit pohyby miminka? 😵
@vilca punčocháče jsem si koupila v HM, můžeš si i vybrat, jestli chceš spíš podzimní nebo zimní, jsou různě hrubé...ale myslím, že tam byly jen tmavé...koupila jsem si tam i rifle a halenu, mají tam fakt hezké věci, i když jich taky není nějak extra moc...nikde jinde jsem zatím nebyla, tak nevím...
Ahojky dievcence,chcem sa spytat v ktorom tyzdni ste uz citili pohyby???? je to moje prve tehotenstvo a nie som si ista,ci uz citim pohyby.Som v 18 tyzdni.
@vilca ahoj 🙂 ja som dostala kopu veci od kamosky,takze moc nenakupujem,kupila som si len leginy tehotenske a to na mimibazari za 10euro a videla som tam aj pancusky tehotenske,tak tam skus mrk,myslim ze CR ma ine ponuky na mimibazare,tak ti nebudem posielat link na nas slovensky 😉 maju tam aj tuniky,pulovre..vselico mozne a dost lacnejsie,ako som videla tu v obchodoch
a pohyby som citila u hanky od 19mes take bublinky a teraz bublinky uz od 16tyzdna,tak asi raz za den,najmy vecer a take poriadne pohyby asi od 19tyzdna,to uz kope,aj sa prevaluje a poriadne mi masiruje mocovy mechur 😀 odpoved plati aj pre monulik 0209 😉
vecicky mala hanka dost dlho newborn,56stky..bola taka utlucka,kdezto kamoskin maly to ani nemal,hned 62ku 😕 😅 mame par veciciek 50tku,potom dost s oznacenim 0-3mes a je fakt,ze niektore su malilinke a niektore su velke,najma cheroke bodynka hanka este v roku nosila velkost 6-9mesiacov 😅
@kostri Ja som tiež po piatku rozhodla, že odmietnem nakoľko idem ešte na morfo 13.septembra uvidím aké budú výsledky tam ale v piatok mi lekár povedal, že vzhľadom na to, že mám ešte aj miomi tak riziko potratu a krvácania je ešte väčšie tak amnio odmietnem. ( mám aj druhé výsledky dobré 😀 )
ahojte dievcata, tie ktore este nie ste v tabulke a chcete byt - napiste mi IP : nick, vek, mesto v ktorom byvate a termin porodu. A tie, ktore uz viete pohlavie, tiez mi dajte vediet, aby som Vas vyfarbila... 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/januarovky/a...
@januarovky ahoj! já jsem mezi těmi prvními 😀 . Na 99% to bude holčička Markétka. Termín porodu je nezměněn 😵 .
@monulik0209 ahoj.ja som druhorodicka a citila som v 16 tt raz,v 17 tt raz,18 tt raz a teraz som,teda sme obidve v 19 tt a od soboty sa male mrvi uz dost. ako prvorodicka by si ich mala citit od 20 tt.je to take jemne prelievanie v brusku.tazko povedat,lebo sa to da lahko pomylit s peristaltikou criev.ja viem,ze sa uz velmi tesis,ale kludne bud trpezliva.ono to zachvilu budes citit tak,ze budes o pohyboch presvedcena na 100 %.
@januarovky ajkaLC,17.1.2011 Lucenec 34 rokov
Holky, fakt to piste vzkazem, protoze tady v diskuzi se to ztrati. Uz se tu nekolikrat resilo, ze nektere holciny se nemohly do tabulky dostat, ale vzdycky se to zasypalo hromadou prispevku, a januarovky proste nema sanci to dohledavat vsechno 🙂
Dobré ránko 🙂
Tak já už se nemůžu dočkat čtvrtku - velkého utz. Snad se mimčo ukáže a věřím, že vše bude ok! I když jak se těším, tak v ten den budu mít zase strach 😒 Ale teď jak jsem proklikávala Next, tak jsem došla k závěru, že jestli to bude holčička, tak mě přivede na mizinu, protože tam je tolik krásných setů pro holčičky 😀 😀 😀 . Pro kluky tam toho není zase tolik, takže bych koupila to důležité a tím by to končilo. 😀
Ahojte.Mozem sa k vam pridat? ja idem na sono v piatok a som straaasne zvedava ci sa nieco dozviem...chcem sa spytat isiel alebo pojde s vami muz na sono v 20. tt?
@bejbinka195 ahoj se mnou manžel půjde, byl se mnou i na NT screeningu. U nás tam mají přímo křesílko pro doprovod 🙂
@tetamon já jak jsem byla do 12 tt vyplašená, že nebude něco ok, tak teď si to nepřipouštím. Prostě budeš ve ok, máme zdravé miminko a jen se dozvím, zda mám chystat pro holčičku nebo pro chlapečka 😀 Pozitivní přístup je důležitý 🙂
Já si teď hlavu zaobírám co vše objednat na kočár, protože po utz ho musím objednat, aby mi došel do porodu 🙂 Takže se tak na utz nesoustředím, tak je to fajn 🙂 Ale v ten čt to přijde 🙂
ja som myslela ci sa dozviem ci je to chlapcek alebo dievcatko 🙂 ine si nepripustam 🙂 Moj manžel robi takze so mnou nepojde ale chcem si zobrat so sebou svagrinu tak som zvedava ci ju tam budem moct mat...
@bejbinka195 Můj manžel se mnou jde! Jdu 1.9. a už se oba moc těšíme, až to naše zlatíčko uvidíme! Doufám, že bude všechno v naprostém pořádku 🙂

Ahojte tehule 🙂,
clovek si na jeden den vypadne a neni na netu a pak docita a prohlizi alba dalsi hodinu 😀
Vitam nova devcata, jen at nas je vic, nebudem se bat vlka nic ;)
kostri: no, ja mazu preventivne od zacatku, prasklinky jsem mela uz od puberty, takze jsem tusila, ze k nim budu mit sklon. Jen jsem to cekala az pozdeji. No, smolicek pacholicek, navzdory masirovani a mazani uz jsou, se nepospicnu 😉
Nad satkem jsem uvazovala, ale nakonec jsem to vzdala s tim, ze jsem lempl, takze to, ze bych se mela naucit rychle a sikovne vazat mi prijde z rise utopie. Tudiz jsem vdecna, ze mi sestrenice ted nabidla baby vak, zkusim. Nejakou formu nositka bych urcite chtela, minimalne ze zacatku...
cara.m: krasne vecicky, jsi me navnadila, asi pristi pondeli vezmu Tesco taky utokem 😀