Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@bejbinka195 myslím, že by neměl být problém. Záleží na Tobě, koho si tam vezmeš. Jim to může být jedno.
@januarovky elzu, Praha, 19.1.
tak si aj myslim ze im to moze byt jedno 🙂 ale co pojdem na 4D uzv tak to tam budem mat manžela aj keby som ho mala pytat z roboty 🙂
Holky a na který tt se objednáváte na 3D nebo 4D? Ve čtvrtek se chci rovnou objednat, ale nevím na který tt
@cara.m Ja ked som volala do jednej ambulancie tak mi povedali ze robievaju v 25.-26. tt....ale volala som na viac miest a vsade to maju inak treba sa ich opytat 🙂
Ahoj holky, mohla bych se Vas zeptat? jsem 18 tt a cítím takový tlak v břiše, když jsem hodně předkloněná, jako kdybych v břiše měla tvrdý míč a ještě k tomu mám pocit, že mi někdy tak 3x denně ztvrdne břicho. Máte to některá podobně? Děkuju
@cara.m tak nervozita je, ale i z toho, jestli prcek naspuli uz konecne ritku nebo se na me zase vyprdne 😀 To by me trefilo 😀
@bejbinka195 muj se mnou nejde jen proto, ze tu ted neni, jinak by sel 😉
@tetamon no ved aj ten moj by isiel ...ale to 4D povedal ze to pojde na 100 perc.
@sova33 ahoj Luci 😀 (kamoska se taky chystala vdavat, pro ni to byla zivotni meta, a nakonec s tehotenstvim prestala zarizovani kolem svatby tak moc resit 😉 )
@sjussi kliiiiid, i kdybys myslela na vsechno, ono se vzdycky neco honem honem resi na posledni chvilku. Me prijde, ze to uz je takova soucast svateb 😉 Hlavne si to uzij v klidku, at nemas vycukany miminko 🙂 Dobre to dopadne...
Ahojky - vidím že se bavíte o svatbách. My máme přesně za hodinu druhé výročí 😀 23.8, 15,15 jsme si řekli ano. Jéjda ja bych se vdávala klidně znovu a znovu 🙂 Bylo to žúžo - úplna pohodička.
Sjussi - bude to super neboj. I když všechno neklapne na 100% budeš na to spomínat ráda. Můj manžel třeba cestou na obřad naboural do hydrantu, který začal stříkat na celou ulici 😉
@lolelole jak v americkom filme s tym hydrantom 😀 pekne vyrocie prajeme 😉
@boruvkova myslim ze by si sa nemala velmi predklanat,radsej si kvokni,ked sa pre nieco zohybas 😉 a ak ti tvrdne brusko,uzivaj magnezium 🙂
@bejbinka195 Radko ide so mnou na utz,ale len preto,ze idem az do Bratislavy 😉 inak by nesiel,on na to velmi neni.ani pri porode nechce byt.on chce vidiet hotove babatko zabalene v perinke 🙄 😀
na 3D ani na 4D utz nejdem,ked budem mat za sebou tento velky utz,a bude vsetko ok,uz iny nepotrebujem 😉
@sjussi hlavne aby boli zakusky dobreeeee!!!potom posli 😀 😉
Hlásíme se z poradny a velkýho ultrazvuku 🙂 vše je v pořádku dr mi ukázal vše bylo to něco úžasného . A už víme pohlaví bude to holčička !!!!! 😀 Malá Nelinka se panu dr pěkně rozcapila,tam bylo vše vidět 😀 važí 260g a ted sme ve 20tt a termín porodu se nám přendal na 19.ledna 🙂 Jsem tak štastná (tak snad už pindík nenaroste 😀)
ahojte, tabulka je aktualizovana... 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/januarovky/a...
@tetamon, @kostri - no úplna komedie - akorát mně mrzí že jsem to neviděla - potkali jsme se až u obřadu. Chudáček byl vystresovaný a ještě ho nějaký dědek na tom Staromáku pořádně sprdnul 😝 😀
@cufinka jej gratulace k holčičce 🙂 a hlavně k tomu že je vše ok
jiank ten můj prcek musel za víkend vyrůst alespoň o 10 čísel. Mám pocit, že se mi brucho fakt ze dne na den zdvojnásobilo..uff 🙂
Děkuju moooc 🙂 mám radost 😀
No a mě čeká další poradna 29.9 a to si užiju s plnou parádou páč bude test na cukrovku.Takže přijít na lačno v půl 8,přinést moč a půllitrovou sklenici .nejdřív nabere krev na lačno.pak mi umíchá "koktejl" 2 hodiny tam budu sedet pak zase vezme krev. a pak čekat na dr ! takže prej mám počítat stím že tam strávím celý dopoledne a mám si sebou vzít sváču a knížku to bude super otrava 😒 aspon že můžu jíst 😀 za víkend u našich jsem přibrala 2kg 😀
@lavazza děkuju,a neboj to uteče jak voda ted .. 🙂

ja nestiham o utz ani premyslet protoze se za 3 tydny vdavam tak uz se resi jen vse kolem svatby 🙂