icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kostri
25. aug 2010

@elzu ja som bola na utz v 12stom tyzdni,odvtedy som mala jednu poradnu,kde sa so mnou dr len rozpravala a druhu,kde ma len pozrela zo spodu.teraz som bola na druhom utz v 21tyzdni 😉 tiez sa mi to zda malo,ale tak isto to bolo aj pri hanke a tak je to napisane aj v tehu knizke.teraz bude najblizsi utz v 30tyzdni,medzitym vysetruje len zospodu a meria brusko

kostri
25. aug 2010

@kinsli aj hanka je alergicka na hugies 😕 sranda 😉 dostali sme od znamch ked sa narodila a davala som jej ich vzdy len tesne pred kupanim,ak sa pokakala a bolo jej treba dat este na chvilu plienku,tak vtedy sa sikli.teraz uz plienky nenosime,chvalabozku 🙂

kostri
25. aug 2010

@cufinka jake podarene vecicky 🙂
casual play ma aj kamoska,ta si ho chvalila,neviem sice aky typ presne..no ale prave minuly tyzden ho niesli na reklamaciu,lebo sa im zacali praskat kolieska 😲 teda guma na spojoch.a to ho pouziva 10mesiacov 😨 my mame tiez nafukovacie kolesa na kociku-mame bertiny-ale guma nam nastastie nepraska,no asi po troch tyzdnoch nam zacalo vypadavat jedno koliesko 😠 je pravda,ze kazdy kociar ma nejaku chybicku krasy 😖

kostri
25. aug 2010

no,stacilo mojho sola 😀 papa
drzim vsetkym palceky na velky utz 🙂

kostri
25. aug 2010

jaj vlastne prepacte,este mam jednu chulostivu otazocku 😅 ako ste na tom so sexom? 🤐 mate chut ci nechut?ja som mala prvy trimester velku nechut,potom uz chut 😅 ale zas pre istotu ma to nejako pri tom pali a stipe 😲 😖 ako keby som bola tam vnutri sucha 😕 a nie som-aspon mi to muz tvrdi 😅
idem teraz do poradni tak sa spytam a navyse mam aj problem s vytokom 😖 ach jo

cufinka
25. aug 2010

@kostri já to mám se sexem tak ,že ho vůbec mít nemusím 😀 opravdu mám nechut a to jako velkou 🙂 chudák brouček 😀

kostri
25. aug 2010

@cufinka 😀 😉

lavazza
25. aug 2010

@cara.m ještě si nejsem úplně jistá, ale spíš bych chtěla Dorjan danny sport, kde je hluboká korba a zvlášť korba na sporťák a kolečka s aretací a Martin chce spíš Dorjan country cross, že bych prej neměla sílu sama vyměnit korbičky, ale to že potřebuju kočár se kterým se bude dobře jezdit a bude se dobře ovládat to ho asi nezajímá, prostě si stojí za svým 😢 stejně budu většinu času kočár vozit já
a taky sem už odjakživa rozhodlá že když b ude holka nebo kluk, chci spíš tmavej kočár nebo nějakej modrej, šedej, ale ne že pro holku červenou a pro kluka modrou, navíc nechci kočár kterej se podobá tomu co má švagrová
jednou sem mu ukázala na netu co by se mi asi tak líbilo a on se toho hned chytl a jinej pro něj nepřipadá v úvahu

lavazza
25. aug 2010

@elzu můj doktor má UZ přímo v ordinaci, to bývalý doktor neměl a tak mi udělá vždy aspoň rychlý UZ při každé kontrole, ale od té doby co jsem těhu mě ručně nevyšetřil

kinsli
25. aug 2010

@cufinka tak nám dnes objevili pindíka ☹
Před tím mi řekli 2x holčičku, tak teď si vyber 😀
Asi se objednám na 4D 😉 tam to snad rozseknou 😉

lavazza
25. aug 2010

@cufinka tak to já bych taky nemusela, ale manžel ten je při chuti pořád, pořád sem si říkala že to třeba přijde, každej říká jak to potom ty těhule chytne a já nic moc, mám takovej divnej pocit u toho, a věřím, že Martin bude při chuti i v tom nejvyšším stadiu těhu
za to švagr o to prej vůbec nestál, říkala švagrová, ta zas prej byla při chuti pořád

cufinka
25. aug 2010

@kinsli si děláš srandu??? tak ted jsi mi vzala mojí představu o růžové (a to jsem věciček koupila dost dneska 😀 )
jak je to možné ? no já jdu za 5 týdnů na další utr a chci se taky objednat v tom 23tt na 3D utr . no takže asi stopnu nakupování do růžova 🙂

cara.m
25. aug 2010

A není to třeba nejjistější až v tom stadiu na velkém utz? Když to řeknou dříve, tak je to takové "možná"? Protože mi doktorka nechtěla říct pohlaví a říkala, ať počkám až ne velký utz

cufinka
25. aug 2010

@cara.m já byla ne velkém utr 🙂 tak se ted modlím 😀

lavazza
25. aug 2010

Mě taky doktor řekl, když mi dělal UZ v 18.tt, že by mi to neřekl, že taky počkáme až na velký UZ.No sem zvědavá.

kinsli
25. aug 2010

@cufinka : Neboj, určitě tam tu julču máš 😀

cara.m
25. aug 2010

@cufinka no právě že ty bys toho pindíka už mít neměla 😀

sirenita
25. aug 2010

Ahoj holky, tak po dlouhé době sem zase nakukuji, některé víte už co čekáte, my stále nic. Ale jdu na kontrolu 6.9. a pak na velký Utz 9.9., tak snad nám to už někde poví 🙂
Mi doktorka dělá ruční vyšetření a utz na kontrole vždy, chodím zatím každý měsíc od 4 týdne.
A se sexem tom mám podobně 😀 Je to takový zvláštní pocit, takže přímý akt jsem vyloučila ze svého harmonogramu 😀
Jéjda, jak mi by se líbilo mít holčičku 🙂

haniula
25. aug 2010

@kostri já jsem na tom velice dobře... jsem stále při chuti 😀

@cara.m zítra se chci objednávat na 3D ultrazvuk a asi do Vítkovic... kam se budeš objednávat ty??

haniula
25. aug 2010

@kinsli šmarjá!!! doufám, že u nás taky pinda nenaroste!!! já chci markétku!!

cara.m
25. aug 2010

@haniula jo jo taky se budu objednávat zítra, když už budu na velkém utz. Půjdu ale do Poruby, byla jsem tam na NT, jdu na velký tak půjdu i na 3D. Minule jsme tam měli moc fajn pana doktora, tak uvidíme, kdo tam bude zítra.

haniula
25. aug 2010

@cara.m aha!! myslíš na fakultku?? a nevíš, kolik to tam stojí?? já to nemůžu najít...

cara.m
25. aug 2010
haniula
25. aug 2010

@cara.m aha! dík!! já jsem se koukala na vítkovice a tam to mají za 400 kč + DVD záznam... zkusím se tam zítra objednat... jsem zvědavá, jak to bude vypadat...

tetamon
25. aug 2010

@kostri ja jsem nastesti techto veci usetrena, ale na zacatku byla nechut (no, spis nez nechut byl problem s tim, ze mi bylo imrvere blbe, ale po sexu se to na chvilku spravilo 😀 ), ted mam dlouhodobe drahouse pryc, a nejak mi neprijde, ze bych v teto oblasti stradala. (ke konci prvniho trimestru me zachranilo spineni po sexu, takze jsme meli stopstav na sex 😠)
A ten vytok by mohl byt ten ony problem, ja jsem cekala, ze tehu promykozuju, protoze s tim furt valcim, a tehu je na to jako "sity", mame k tomu vetsi sklony - a zvlastni zkusenosti muzu rict, ze sex pri mykoze je sakra bolestiva zalezitost, kdyz je to uz rozjeta mykoza (at zije koupani v rybniku). A jestli, tak kdyztak zkuste nejaky lubrikant, jestli to nepomuze, za to nic 😉

@cufinka no, ja myslim, ze pohlavi se urcuje jen na zaklade absence/pritomnosti pindika, a ze to mimco se muze nastelovat tak, ze obcas umi "nasidit" polohou jiny dojem (a nekdy je to tak zretelny, ze to nejde nevidet 😀 ). Urcite mas culikatou 😉

lolittka
25. aug 2010

boli sme skonzultovať výsledky "tripplov" a podpísať, že nejdeme na amniocentézu /všetko nasvedčuje, že je ok, a mamina bude mať v čase pôrodu len mesiac po 35-ke 😎 /
.. tak doktor narýchlo nakukol aj na drobčeka- má sa k svetu, narástol primerane, len mamina už má konečne prestať chudnúť..ach jo..keby však "pán drobček" nebol tak prieberčivý v jedlách a mamine dožičil sa naozaj najesť 😨

cufinka
25. aug 2010

@tetamon
@cara.m
@kinsli snad tam opravdu je culíkatá Nelinka 😀 (teda ted momentálně plešatá 😀 😀 😀 )

ellahop
25. aug 2010

hoci mam termin na 31.12 tak si vas od zaciatku tehotenstva citam, lebo som si myslela ze spadam k vam, ale ved den plus minus to je jedno. dnes som musela ist z prace k lekarovi lebo som mala slaby hnedy vytok, ono je pravda ze som to vcera trosku s tym natahovanim sa prehnala. lebo zaciatok sk.roka pripravuju sa triedy a nastenky a tak.... dnes mi kazali iba lezat a zajtra a vlastne cely vikend mam mat taky lazoplazoidny....takze tak... co sa tyka sexu, mne sa aj chce ale ked uz k tomu dojde tak to ide tazko a dlho nevydrzim a tak...inak dnes mi ho zakazal doktor, a povedal mi ze sa mam zamysliet a pohladat v prirode zvierata ktore maju pohlavny styk vtedy ked je samicka tehotna a skutocne si myslim ze asi ani take nieje..povedal mi ze je to preto lebo sa riadia instinktom a je tam aj nejaky ten ochranny pud matky.....moj doktor ma celkovo rad taketo prirodne veci a to sa mi velmi na nom paci.
takze si myslim ze ta nechut k sexu je teda asi prirodzena a pre mna by stacilo vela nehy co samozrejme vzdy chlapov nabudi... 🙂
jaj a dnes ked mi robil dr. sono ze ci je vsetko okej hlavne mu islo o to v akom stave je placenta tak si nese mile babatko nejako roztiahlo nozicky a videli sme tam cely chlapsky vercajch... 🙂
takze ak to teda nebolo nieco ine bude maly chlapcek u nas....sa vcelku tesim....

haniula
25. aug 2010

Teď jsme přidala fotoalum, co máme pro Markétku, tak budu pilně přidávat dál... Je to jen zlomek, zbytek je ještě u sestřenky... 😀

vilca
25. aug 2010

@ellahop gratuluji k chlapečkovi , kolegyňko (taky jsem učitelka) 🙂