icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

anthea6
25. aug 2010

ahojte, takže dnes sme sa dozvedeli ,že čakáme chlapčeka 🙂
Ale prišla som sa k Vám znova poradiť 🙂
Dnes mi lekár povedal,že budúcu poradňu budeme robiť cytológiu, keďže min.rok som mala HPV na krčku. Aj keď to zmizlo,vraj je cytológia teraz potrebná spraviť. Stretli ste sa s tým? Tehotná a cytológia? Nemôže to uškodiť bábätku?
a moja druhá otázka je ohľadom pohybov. Dnes mi povedal,že podľa veľkosti bábätka sme 21.tt a nie 20.tt a už mám cítiť pohyby... No...všetko je v poriadku...na ultrazvuku sa mrnous hýbal ostošesť, dokonca ho lekár nemohol zmerať ...
ale ja tie pocity cítim stále veľmi slabé...sem tam nejakú bublinku... 🙂 nič silné...a stále mám aj tak pocit,že sú to len moje zastavané vetry 🙂)) Ako cítite Vy? Ďakujem 🙂

cufinka
25. aug 2010

@anthea6 ahojky tak gratuluju k chlapečkovi
a stou citologií mě jí teda dělal úplně na začátku (7tt) a to mi k tomu říkal že to uděláme ted dokud je prcek malý.
Jinak jsem ve 20 tt a taky nic nectím ,a jestli se ty mrnousci hýbají na monitoru tak je vše v pořádku ,hold někdo pohyby registruje až dýl 🙂

anthea6
25. aug 2010

cufinka ahoj 🙂 Ďakujem za blahoželanie, my sme chlapčeka hrozne chceli.. 🙂
a si prvá,ktorá je na tom tak ako ja 🙂 už som si pripadala ako neschopná,keďže ostatné už koncom 4.mesiaca, najneskôr v 5. mesiaci cítia zreteľne pohyby...a ja len sem tam akoby praskla bublinka v bruchu,ale stále mám pocit, že to štrajkujú moje črevá 🙂
Inak schvaľujem Nelinku 🙂 to meno som mala aj ja pripravené pre dievčatko.je krásne 🙂

haniula
25. aug 2010

@anthea6 taky gratuluji!!! já zase pohyby cítím od 16.tt a to jsem docela při těle... každý to máme holt jinak... počkej ke konci, to si budeš přát, abys je necítila 😀 😀 !

cufinka
25. aug 2010

@anthea6 jj taky nějakou bublinku cejtím ale nebudu říkat že je to mimčo ,to řeknu až tehdy když si pěkně do mamči kopne 😀 Nám se s přítelem taky zalíbila Nelinka a pokud naroste pindík tak to bude Alexandr 🙂 (ale doufám že nenaroste 😀) já si myslím že když si něco moc přejem tam se nám to vyplní 🙂

haniula
25. aug 2010

@cufinka neboj pindík nedoroste... i já v to doufám 😀

cufinka
25. aug 2010

@haniula Víš mě ted všichni začali strašit tak jsem se přestala i tak moc těšit na tu culíkatou abych nebyla sklamaná 🙂

haniula
25. aug 2010

@cufinka mě taky v jednom kuse straší!!

anthea6
25. aug 2010

No ja som od začiatku počítala s tým,že to bude chlapec,aj som kúpila modré veci automaticky, na ružové som ani nemrkla,a dnes som sa v tom len utvrdila 🙂 lekár povedal,že 100 % chlapec,dokonca to už zapísal aj do tehotenskej knižky 🙂
tiež si myslím,že keď človek niečo chce,tak sa mu to splní 🙂

kinsli
25. aug 2010

holky tak jsem si dnes udělala alespoň radost a koupila Kačence kombinézu 😵

https://www.modrykonik.cz/fotoblog/kinsli/album...

kinsli
25. aug 2010

holky hlavně zdraví 😉 Já si tu holčičku taky moc přála, ale když to bude kluk tak to taky přežiju 😀
hlavně, že je zdravý a všechny testy vycházely ok 😉

zuzik28
25. aug 2010

@anthea6 ahojky, já mám teda vždy cytologii v pořádku, ale mému mudr. se nezdá můj čípek tak proto mi to kontroluje dost často. Při prvním mímu jsem měla problémy, velký polyp na čípku, cytologii mi bral za těhu několikrát a dokonce větší kousek tkáně (hodně jsem po tom krvácela, ale jinak nic...myslím po tom odběru, né po cytologii). Vše je vždy ok tak se tím neznepokojuju. Ale neboj se, miminku to nemůže ublížit 🙂

sjussi
25. aug 2010

holky nevite co nas zitra presne ceka na tom utz?co to bude zac?obyc nebo 3D ?

tetamon
25. aug 2010

@sjussi cauky, pocitam, ze normalne standardne je to vzdycky jen 2D, na ty 3D musis mit bud specialni zadanku nebo soukr. objednavku a calujes... Takze pocitam 2D (ale treba jsou nejaci namakani doktori, kteri to automaticky 3D 😉 ) Aspon co ja jsem byla na tom sijovym projasneni v 12. tt, tak to byl "obyc" utz, akorat vic citlivy, tak fakt i slepec slepej jako ja vidi krasne miminko a dokonce i organy a tak 🙂

sjussi
25. aug 2010

@tetamon no mne ten 2D staci 🙂 chci si to nechat nahrat na DVD tak uvidime.a taky se zeptat na pohlavi 😀 myslite ze se za to plati??nekde sem totiz cetla ze u nejakeho doktora(nastesti ne u meho)ze za to chce 100kč

cara.m
26. aug 2010

@sjussi no mi ve 12 tt dělali klasický a pak mi to pan doktor přepnul na 3D a udělal fotečky, viz. album. Tak snad mi to přepnou taky zase na 3 D

sjussi
26. aug 2010

@cara.m no uvidim,ale na to jaky sem spac sem dneska uz vzhuru,vubec sem nemohla spat jak se tesim a zaroven sem nervozni 🙂

cara.m
26. aug 2010

@sjussi jo jo přesně, já jsem taky vzhůru od půl šesté 🙂

cara.m
26. aug 2010

@sjussi Cpu se aspoň vánočkou a na krácení chvíle to pomáhá 🙂

sjussi
26. aug 2010

@cara.m 😀 😀 😀 tak to ja si taky asi neco pujdu dat 😀 😀

cara.m
26. aug 2010

@sjussi dej, pomáhá to 😀

sjussi
26. aug 2010

@cara.m mno sice nemam na nic moc chut ale kdyz to zkrati dlouhou chvili 😀

cara.m
26. aug 2010

@sjussi přece jíst něco musíš, nebo jim tam omdlíš hlady 😀

sjussi
26. aug 2010

@cara.m to ja bych si asi neco vzala na cestu 🙂 tak kdyz se pudu najist nez se pak nachystam,no kdyz budu pomala jak zelva tak to zabere nejakeho casu 😀

cara.m
26. aug 2010

@sjussi aspoň Ti to uteče, já se jdu osprchovat a udělat ze sebe člověka 🙂

cufinka
26. aug 2010

Tak holky hodně štěstíčka ! 🙂

lavazza
26. aug 2010

Vy se máte holky, všechny už budete mít velký UZ za sebou a já musím čekat až na 6.9., to už bych měla být ve 22.tt.Nejde mi tak o to, aby mi doktor řekl co to bude, ale hlavně jestli je všechno OK.

radullinka
26. aug 2010

@sjussi Moc držím palečky!!!!!!!!!!Já platila 50kč 🙂

radullinka
26. aug 2010

@cufinka Moc gratuluji 🙂

radullinka
26. aug 2010

@lavazza Neboj,sletí to jak voda 🙂 Určitě to všechno bude ok!!!!!!!!!!!Já se po velkém utz až rozplakala,že je všechno v pořádku 🙂