icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

adrous
11. máj 2010

jejda ty máš dcerku 6 let? 😵 😵 😵 já koukala ale v pasu máš jen že čekáš mimi 🙂 😉 mám stejně starou sestru,ale ona jaksi není mateřský tip a ani snad děti mít s přítelem nebudou ☹ 😢

tanicka1976
11. máj 2010

androus, veru mam musim si ju tam pridat 😎
je skolacka 😉

Vies, ja si neviem predstavit jak zvladnem dve deti, proste neviem a pritom so to strasne chcelaaaaaa. 😎

inak ja som podobne ako tvoja segra ziadny tip top matersky typ zeny ale snazim sa , varenie mi nejde, upratat upracem lebo neznasam bordel, riady myje mycka sem tam povysavam.....ale manzel si nepotrpi 😀

s prvou mi pomahala mamka lebo som sa ju bala aj okupat ale potom som sa dostala do toho...snad zvladnem aj druhe 😝

adrous
11. máj 2010

tani:já si myslím že jsi pořád lepši než sestra ta se myslím bojí i miminek je to docela k smíchu 😀 😀 😀 ono to pořád brečí a ona by si s tím neporadila 😀 😀 my se ve vaření střídáme manža rád vaří a výborně takže tak a s úklidem mi taky pomáhá 🙂 😉

luculele
11. máj 2010

Ahojte tehulky. Ja som vcera spanikarila, lebo ma cely den bolelo brucho. Zavolala som sukromnemu gynekologovi a poprosila ho, nech mi da termin na dnes na sono. Snad bude mat kvalitnejsi pristroj ako moja obvodna gynda, ktora minuly stvrtok este nevidela nic. Musim na internete pozriet, ci je mozne v stvrtom tyzdni nieco vidiet. Idem pit vela vody 😀

miyya
autor
11. máj 2010

ja sa bojím toho prvého utz. strašnééé, uvidím čo dneska bude
a ja sa nebojím ako to vychovám,len sa trošku bojím či mi dovolia aj spať. domácnosť pôjde po pôrode na chvílku bokom. môj muž mi velmi v domácnosti nepomáha,tak uvidíme. možno sa uvedomí.

tanicka1976
11. máj 2010

😀 😀 😀

uffff, pockaj keby otehotnela a mala svoje tak sa zmeni 😎

androus, padim na postu a potom k DR. sa pozriet kedy ordinuje

paaaa zatial

opatruj sa

miyya
autor
11. máj 2010

luculele to ešte nič neuvidíš.a brucho desne bolelo aj mna v 4 tt,takže pokoj a kup si magnezium B6. 😉

albao
11. máj 2010

luculele: daj si magnezium 😉 Mne to na bolest bruska pomohlo.

miyya: neboooj, to bude v poriadku 😵 Ja som si uvedomila, ze bat sa budem uz asi vzdy - najprv, ci to nie je mimomaternicove, potom, ci mimi rastie, ci mu bije srdiecko, ci sa spravne vyvija, ci pekne prezijeme porod, ci bude zdarve, ci bude pekne rast, ..... 😀 To uz asi bude donekonecna 😅

mariadaniela
11. máj 2010

juj , babenky, ja taka stara vrana a vyklepana som ako rezen 😀

miyya
autor
11. máj 2010

hej hej budeš ale teraz je to také najrizikovejšie. 😔 😔

susann83
11. máj 2010

ahojte dievcence
dlhsie som sa neozvala a mala som teraz co robit, aby som vas docitala

gratulujem vsetkym fazulkam a novym tehulkam 🙂 🙂 🙂

ja som bola v piatok na odbere krvi, HCG bolo 1616 😵 pekne stuplo
a vcera vecer som bola u dr na sone, mame prvu fotecku, malu bublinku. babo este velmi nebolo vidiet, dnes som 5tt+6, dalsi termin mam 27.5., to uz budem 8tt+1 takze to uz bude aj srdiecko 😵 😵 😵
este tento tyzden som na PN-ke a v pondelok idem do prace.
dufam, ze bude vsetko v poriadku 😵 😵
co sa tyka priznakov, stale nic, len ma bolia sialene prsia a sem-tam podbrusko

drzte sa, zelam vela vela zdravicka malym fazulkam 😵 😵

sylvia21
11. máj 2010

Susan - mne vychadza presne ako tebe na dne 5+6 🙂

Mariadaniella - budeme intenzivne na teba mysliet, vsetko bude ako ma byt, cize v poriadku. Uz sa tesime na dobre spravy od zubara 😀

Luculele - uz sa citis lepsie? A chodis i do prace?

luculele
11. máj 2010

Dnes je to uz lepsie, ale aj tak som nervozna, bo mam endometriozu... takze budem dnes hladat aj lupou na tom sone, lan aby tam nieco male bolo. Za pokus to stoji no... drzim palce aj vam ostatnym, nech uz je tu druhy trimester a sme trochu kludnejsie...

adrous
11. máj 2010

luculele:držím taky palce.já svýho drobečka uvidím až za dlouho ☹ 😔

luculele
11. máj 2010

Adrous, v ktorom si mesiaci. Este si nebola na sone? Kedy pojdes?

luculele
11. máj 2010

ehm, teda tyzdni som chcela..

adrous
11. máj 2010

dnes jsem 6+2 tt ale byla jsem na sono 5.11 jenže te´d musím čekat a na srdíčko jdu až 1.6 to budu asi 10 tt ☹ 😅 ale co nadělám

albao
11. máj 2010

adrous: ja idem na srdiecko v 7tt+3 a rozmyslam, ci by nebolo lepsie neskor, v takom 10tt uz bije na 100% a uz je mimi aj dost velke aby srdiecko bolo pekne vidiet. V 8tt som si tym uz nie az tak sita, mimi bude mat tak 1.5cm este len 😅

tanicka1976
11. máj 2010

Takze babenky,
ja som sola na postu a pri poste na ordinaciu moja DR 😎
a nedalo mi to proste tak som sla aaaaaaaaa..

zaklopala, nikoho tam nemala a prijala ma.

spavila sono a bolo to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 😀
podla UZV je to 6tt a jeden den..cize7tt. a videla som malinkatu bodocku.vravela ze je tam aj srdiecko...

vraj vsetko ok. dalsia kontorola a odbery az 10.juna to budem v 11tt..
takze som spokojnejsia..

je to v maternici a zije 🙂 🙂

adrous
11. máj 2010

albao:tak to jsi me docela uklidnila takže vyčkám jen aby bylo vše ok to víš je to dlouho 😅 😕

adrous
11. máj 2010

tani:VELKÁ GRATULACÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ 😵 😵 😵 JE I SRDÍČKO SUPÉÉÉÉR 🙂 😵 😵

albao
11. máj 2010

tanicka: jeeeeeejj!!! 😵 😵 😵 gratulujem!!! 😵

tanicka1976
11. máj 2010

a ja som nenapadne kukala na UZV a tam som videla velkost 0.45cm...takze asi je take velke..
a akolo tej malinkatej bodocky taky velky vaaaacok🙂

tanicka1976
11. máj 2010

Jooooooooj baby dakujem vaaaaaam velice 😀
snad sa vsetko bude vyvijat ako ma🙂

alexandra1705
11. máj 2010

Ahojte januárovky, rada sa k Vám pridávam, aj keď to mám potvrdené len // na testíkoch, Dr. ma objednala 26.5.tak som zvedavá,
tanicka teším sa s Tebou....držme si palce...

tanicka1976
11. máj 2010

alexandra dakujem ti a zelam aj tebe vsetko dobre 🙂

adrous
11. máj 2010

alex:vítej mezi těhulky 😀 😀 😵 😵

natalia777
11. máj 2010

ahojte kocky, ja som len zakukla medzi vas na skok, ze to uz tu je januar 2011? 😀 ja odpadnem, to uz bolo presne pred rokom ked som ja si zacinala uzivat krasne obdobie 😀 tak vam chcem len tolko, ze vam drzim palceky v tomto krasnom obdobi, ziadne komplikacie a nech uz coskoro drzite svoje vonave uzlicky v naruci 😀 😀

adrous
11. máj 2010

natalko:díky drž nám palce ať jsme všechny ok budem to potřebovat 🙂 😉

natalia777
11. máj 2010

no nemate za co, mysliet pozitivne je velmi dolezite 😀 este raz drzim vam prsteky caka vas krasne obdobie a potom este krajsie 😀