icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

adrous
11. máj 2010

natalko malá je rozkošná jsem zvědava na našeho prcka 😵 😵 😵

alexandra1705
11. máj 2010

ďakujem za privítanie,
čo som pozerala spätne príspevky, skoro všetky máte už po prvej návšteve u Dr 😔 , tak dúfam, že čas rýchlo ubehne aj mne a budem viac vytešená,
inak rada by som vedela, či mám ešte testnúť, alebo stačili dva testíky - po 2dňoch meškania a na druhý deň...ďakujem za info

adrous
11. máj 2010

alex:no můžeš zase za den za 2 dny udělat testík 😵 😵 aby sis byla ještě jistější a uvidíš silnější čárku 😵 😵 😵

darjena
11. máj 2010

ahojte tehulky
teda tanicka gratulujeeem. si zena cinu, super, tak sa teraz mozes spokojne vytesovat. uz nech je 20.5. aj ja chcem vidiet mimi a nech je v poriadku...nech sa vyvija...
luculele ja som bola na prvom sone a tvrdil ze je to tiez taky 4tt a bolo tam vidno dutinku a zltkovy vak.
nech uz je toto obdobie fakt za nami
baby dnes mi nebolo tak zle, tak som sa koza sproste prezrala. a sladkosti. torta, zmrzlina, lievance... boze asi mi bolo luto, ze mi nie je spatne. tak teraz chlipem mineralku...

darjena
11. máj 2010

alexandra vitaj a kludne sa testni, skoro vsetky sme sa tu kontrolne testovali. aspon volaco, kym to doktor potvrdi 😉 😉

luculele
11. máj 2010

Darjena, dakujem za info. Normalne ti zavidim tolko jedla. Ja sedim v praci za compom a nechce sa mi nikam ist.

petulka
11. máj 2010

Ahojky, tak se opět hlásím jako těhulka....

adrous
11. máj 2010

petulka:vítám tě 😵 😵 koukám že máš skoro 4 měsíční mimi 😵 😵 😵

alexandra1705
11. máj 2010

ďakujem za rady..
hm, asi si pôjdem fakt do toho 26.5 nakúpiť testíky, nech som v pohode,
na prvom teste boli čiaročky hneď a silné s citlivosťou hCG 20 (babytest) a na druhý deň boli čiarky slabšie, ale test bol s citlivosťou 25 hCG(názov si nepamätám),
tak dúfam, že je všetko ok...

darjena
11. máj 2010

lucul no nezavid, tak mi je spatne. tusim mi cukor vyskocil a rozbil stupnicu 😉
petulka vitaj, ja pozeram ze ty si medzi detmi velke pauzy nedavas 😀 teda ta obdivujem. si matka hrdinka 😉

mufinka2
11. máj 2010

Ahojte maminky,
taky jsem včera měla dvě čárky 🙂 byla jsem z toho,teda v šoku,bude to moje čtvrté dítě.Termín mám 19.ledna.Jen nevím,jak to říct chlapovi... ☹ To bude šok .-))

mariadaniela
11. máj 2010

tak som spat.
Na sone bol taky hnusny lekar, behom minuty som bola hotova 😠 , plodovy vacok ma 1,5cm, a v nom je 3 mm plodik, ale este nemame srdiecklo, sme pozadu oproti terminu o 5 dni, no velmi sa mi to nepaci ☹

darjena
11. máj 2010

maria to ma mrzi ze si mala takyto nafigu zazitok, ale neboj pat dni moze byt kludne sposobene posunutym cyklom. ci ty si mala uplne pravidelny? hlavne ze rastiete. hlavu hore.

albao
11. máj 2010

mariadaniela: to je urcite posunuta ovulka 😵 Tieto mini-pidi miminka sa vyvijaju rovnako, takze ta zbytocne vystrasil vyrazom "vyvin pozadu" 😉 Takze sa zda ze ak mas termin 1.1. podla MS, tak v skutocnosti budes mat termin 6.1. 😉

mariadaniela
11. máj 2010

no uvidme ako s ato cele vyvinie, budem trpezliva, zatial vyzera vsetko v poriadku, , neviem kedy som mala ovulaciou ale viem kedy sme boli spolu. 😉 mohli si spermijky pocakat par dni, dufam, ze je to tak, ak nie aj takl si nijako nepomozem 🙄 , tak budeme dufat, ze je vsetko ok

mariadaniela
11. máj 2010

tak som si zmenila termin porodu 😎 ,

albao
11. máj 2010

mariadaniela: spermijky pockaju minimalne 3 dni a poznam pripad ked pockali 8 dni 😅

alexandra1705
11. máj 2010

Maminky, akou formou užívate kyselinu listovú?
ja už rok s rodinou užívam, chlorellu a zelený jačmeň, nič lepšie nepoznám...

darjena
11. máj 2010

alexandra ja uzivam taku tabletkovu. o zelenom jacmeni som uz pocula same chvaly, ale da sa to normalne zohnat v lekarni, alebo len v nejakom speci obchode? nieco som videla na nete, ale tusim mi to prislo nejake drahe, ale teraz neviem ci si to nepletiem. chlorellu ani nepoznam 😕

alba to faaakt? tak dlho preziju? ale tusim len dievcenske. chlapcenske maju len jednodnovu zivotnost.

albao
11. máj 2010

alexandra: vidis, ja mam zeleny jacmen doma a zabudla som nan uplne! Inak davam si femibion800, tak mi kazal lekar, az do 12tt.

darjena: ano hovori sa,z e dievcenske vydrzia dlhsie, ale 8 dni je naozaj vzacnost 😉 Dva-tri dni je normalka, pretoze v case ovulacie ma zena v posve vhodne podmienky na prezitie spermoskov (pH a pod.)

darjena
11. máj 2010

alba a ten femibion na co uzivas. mne ten moj doktorenko volako nic neporadil. sama som si kupila lisovku a to je tak asi vsetko. dnes som si dala magnezko lebo ma bolelo brucho. dufam ze sa moze hocijake magnezium. nasla som nejake v policke na lieky...

albao
11. máj 2010

darjena: to su vseobecne vitaminy pre tehotne. Ako babyplan a podobne, je tam kyselina listova, citamin E a C a nejake Bcka myslim 😉

darjena
11. máj 2010

ahaa no diky za vysvetlenie. uz ich je tolko ze vsetky nazvy som nezachytila 🙂

alexandra1705
11. máj 2010

darjena - zelené potraviny, ktoré užívam ja sa predávajú cez priamy predaj, cez poradcov, ale sú aj v lekárňach, ale tam je jačmeň pomiešaný aj s trávou, takže je to šit, ťažko povedať, každý si obhajuje to svoje...ja totiž farmaceutický priemysel nemusím, aj malého, ak je chorý liečim jazvečou masťou, kloktá morskú soľ a naparuje sa... a vyzdraví sa za cca 4 dni... 😉

alexandra1705
11. máj 2010

Inak som zistila, že mám riadnu zápchu, je to v tehu bežné, už si nepamätám, naposledy som bola tehu pred 7 rokmi 😨

albao
11. máj 2010

alexandra: vraj hej, ale ja nou netrpim

alexandra1705
11. máj 2010

hm, závidím 😖

darjena
11. máj 2010

alex takze musis mat spravne kontakty 😉 a nevies poradit nieco prirodne na zlepsenie imunity? moja mala je stale chora a ja uz som chora z toho ako do nej pchaju antibiotika pomaly kazde dva mesiace...

darjena
11. máj 2010

alex kedze ja som pojedac ovsenych vlociek. musim mat kazdy den, tak zapchu nepoznam 😉

miyya
autor
11. máj 2010

no aj ja som späť,tak tiež som neni nadšená. vačok tam je a má 8 mm a mimčo v nom nevidel,ale na fotečke je vidieť dačo malinké. taká biela čiarka. No tak mám tiež obavy. S Miškom som už mala rozmery ako ma mariadaniela. Tak dúfam,že to bude o.k.,ale bojím sa strašne. 😔 😔 😔 dalšia Ko ma čaká 26. mája