Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@cufinka : V úterý frčíme do Itálie, až se vrátíme tak nafotím všechny hadříky a vložím to k sobě do alba, mám tu fakt nádherný, luxusní kousky 😔 Jen je mi líto, že je nevyužiju 🙄
prodávat to budu asi až po UZ v 30tt to víš jistota je jistota 😀
ale kdyby jste někdo něco chtěli tak Vám to dám stranou 😉
nový zimní fusak od Emitexu budu taky prodávat, z venku je černý, ale zevnitř růžový, do toho kluka fakt nedám 😀
Tu rychlo zavinku mám žlutou, tak to si myslím, že je tak nějak jedno 😉
@cufinka : Já mám ještě takový krémový po Kačence, tak to nebudu řešit 😀
Včera jsem normálně oblékla jeden kompletek na 3-6m Kačence, jo holky to by jste koukaly jaká to byla kočka 😀
ona je hubeňoučká tak se vejde do všeho. jen samozřejmě legíny neměla po kotníky, ale po kolena a tuničku rukávy tak 3cm po lokty 😵 Může z toho mít letní komplet 😀
baby a kupujete odsavacku mlieka? aka znacka je najlepsia?
V týdnu MP vyhrál na aukru kojeneckou váhu, za úžasnou cenu tak mám z toho radost 😉
V krámě stojí 1800,- a vyhrál ji asi za 730,- a je strá půl roku ve 100% stavu.
kupovali jsme od Ety. Kdo budete kupovat tak koukejte, aby váha měla přesnost vážení na 5g
ty na 20g jsou na prd 😉
@kinsli tak to je fakt super s tím kompletem 😀 To Ondra se mi teda do ničeho tak malého nevejde...je to holt "svalovec" 😀 Máme 11,5 kg 🙂
Měla jsi hodit fotečku...
@lilix já mám taky medelu (jak píše kinsli)...tuším, že se přímo jmenuje medela mini elektric...je fakt super a hlavně u toho nemusíš nic dělat 😀 Je pravda, že 2300 kč bylo celkem dost, taky jsem ji kupovala až po porodu, ale já ji využila hodně. Teď ji má ségra a myslím, že u druhého mimča ji využiji taky. Takže já můžu vřele doporučit. Ale s koupí bych fakt počkala až později, až budeš vědět jestli to budeš vůbec potřebovat. Kdyžtak není problém vypůjčit myslím ve zdravotních potřebách nebo někde v nemocnici (na nějakou přechodnou dobu).
@zuzik28 : Jasně právě proto, když mimčo pláče tak víš jestli má prdy nebo má hlad 😀 Když by vyžahlo třeba 20 ml tak musíš počítat s tím, že 3h fakt nevydrží 😀
Já mám tuto 😉
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=22123043&tab=8
jasně, mmt kouknu po ní 😉
Ahoj holky, dočítám nějaké vaše příspěvky a vidím, že se bavíte o kolečkách kočáru. Tak my jsme pro EVičku měli kočár s nafukovacíma kolama a budeme ho mít i teď pro druhé mimi. Byli jsme s ním moc spokojení. Sice je fakt, že nám párkrát kolečko prasklo nebo jsme ho o něco píchli, ale normálně jsme vždycky dojeli, zašli s tím do opravny kol a za pár kaček bylo kolečko na počkání spravený. Nenafukovací kola bychom asi ani mít nemohli, protože jsme hodně chodili do terénu a mimi tam mělo pohodlíčko, tolik to s ním neházelo 😉
teď jsem na ni koukala...vypadá fakt dobře, díky moc. Asi budu přemýšlet 😉
Já mám taky vybraný kočár s nafukovacími koly.
Ahoj,holky,taky máme kočár s nafuk.koly.Píchli jsme jen 2x,manžel pokaždé sám opravil a v pohodě.A že jsme teda jezdili šílené trasy a terény,se divím,že to ten kočár a podvozek přežil bez újmy. 😉
A kočár máme tenhle http://www.darababy.cz/zbozi/mikrus-alu-sprint-...
Holky tak od včerejška cejtím pohyby 😀 nevěděla jsem jestli je to ono a ted mám to samé takže je to mimiii 😀
Sem smutná ☹ Padla na mě nějaká depka ☹ Nikdy jsem neřešila že nejsme s přítelem vzatý a ted slyším na každým rohu kdy bude svatba??? Bych všem kdo se mě na to zeptá dala ránu 😠 jak kdyby to že jsem těhotná znamenalo že musím být vdaná .Je mi stoho smutno a čím dál častěji o tom přemýšlím ☹
@cufinka Neřeš to a ty co se ptají, pošli do tmy. Ani jedna moje setřenice nejsou vdané a obě mají děti (jsou to sestry, starší má 2,5letého a mladší 1,5 letého). Ta mladší se možná bude vdáat příští rok a ta druhá se vdávat nechce vůbec. Obě neřeší, že nejsou vdané a mají děti. Ted se dej radši do klidové pohody a řeš, co potřebuješ pro mimíska a jak se na něj těšíte!! Hlavu vzhůru 😀 !!
@cufinka fakt neres. Pokud to tobe nevadi, tak na ne masti. Podle me ma svatba vyplynout z toho, ze ti dva chteji, a ne z toho "ze preci mate dite". Jestli pro vas ten papir neznamena nic vic, nez papir, tak to nema smysl hrotit. Jestli si nejake damy resi svoje komplexy, touhy, tak je neres. Pokud to resis za sebe, tak tomu dej cas, ona takova svatba s malym capartem je taky hezka 😉
Fakt. Papir o sezdani ti stesti neda, to je ve vas dvou ;)
Ja citim caparta uz takovy dva tydny, ale porad jeste ne vzdycky poznam, ze je to on. Holt ten spekous a vecny "dobry vyprazdnovani" mi to zastiraji. Tak si holt pockam, az si prte radne kopne do matky 😀
Děkuju holky 🙂 Na mě to včera nějak padlo. Kašlu na lidi, kdo mě stímhle bude provokovat tak pošlu do kelu 🙂 Papír ktomu že se milujeme nepotřebujem 🙂
Pohladte bříška a pěkný víkend přeju 😉

@sova33 já právě jak jsem koupila tu zavinku tak jsem taky říkala že jí budu mít do kočárku ,že si fusak nebudu brát....tak nevim