icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
26. aug 2010

@cufinka ta zavinka je krásná my máme žlutou 😉

haniula
26. aug 2010

tak takhle vypadáme už dnes... markétka nejede do prostoru spíše do šíře 😀

lavazza
27. aug 2010

Já jdu zatím do prostoru, uvidíme jak to bude dál. Chtěla bych se nechat vyfotit s bříškem a s manželem.
Bříško už mi pěkně roste, zase se budu muset vyfotit🙂

cufinka
27. aug 2010

@lavazza ona ta zavinka je červená jde to špatně vidět (tu může mít popřípadě i kluk😀) deka stála 199,- ta zavinka stála 370,-když budeš chtít poštu ti odkaz ,našla jsem levnej krámek na netu 🙂
@kinsli tak jsem zvěddavá co ti řeknou držím pěstičky 🙂

cufinka
27. aug 2010

@haniula pěknné bříško,my teda rosteme do prostoru do šírky zatím ne 🙂

lavazza
27. aug 2010

@cufinka bys byla moc hodná kdybys mi poslala odkaz

cufinka
27. aug 2010

@lavazza máš ho v poště ,určo si vybereš 🙂

lavazza
27. aug 2010

@cufinka díky

cufinka
27. aug 2010
haniula
27. aug 2010

@cufinka nechci ti kazit radost, ale nafukovací kola bych na kočárku nechtěla... budeš muset stále dofukovat...

cufinka
27. aug 2010

@haniula já myslela že ted dělaj plno s nafukovacími ? 🙂

tetamon
27. aug 2010

@haniula ja budu mit s nafukovacimi, po kamosce, u mamky budu mit pujceny od sestrnice, s nafukovacimi, segra mi nabizela sn afukovacimi (s tema jsem i hodne drandila), kamoska, ktera rodi za tyden trvala na tom, ze chce s nafukovacima, nikdo nemel problem 🙂) Tak nevim...

haniula
27. aug 2010

@tetamon sestřenka s tím měla problém velký, hlavně když ji prdlo kolo... nové stálo docela dost... já budu rozhodně chtít klasické nenafukovací kola...

cufinka
27. aug 2010

@tetamon já právě co ted všude čtu tak si ty nafukovací kola chválí 🙂 tak si myslím že budem spokojené i my 😀

tetamon
27. aug 2010

@haniula uvidime, pak ti dame vedet ;)

@cufinka uvidime, ale pocitam, ze budem 🙂

haniula
27. aug 2010

ty brdo!!! tak ted jsem se koukala na kočárky na netu a vážně jsou všechny s nafukovacíma kolama 😲 !! snad seženu ještě s nenafukovacíma kolama....

lavazza
27. aug 2010

@cufinka Tak jsem zběžně koukla na ten obchůdek a myslím, že bude co vybírat.

cufinka
27. aug 2010

@lavazza mají tam pěkné ceny vid? a fusaky mají taky levné 🙂 já nakoupila tam tu zavinku,deku,osušky,žínky,plínky ,ručníky ,oblečky 😀 a sem stím spokojená je to krásnoučké a kvalitní

lavazza
27. aug 2010

@haniula neboj, je i hodně s nenafukovacími,ale s těmi nafukovacími se jezdí líp v horším terénu

cufinka
27. aug 2010

@haniula no právě my to bylo divné 😀 a asi je to super a jsou stím spokojené když to už dělají u všech ne? 🙂

tetamon
27. aug 2010

@lavazza jj, kamoska obcas krosi po lese (resp. s dnes uz sedmiletou slecnou krosila), a jsou aktivni, tak proto trvala na nafukovacich kolech. Ze se v nich da bez urazu mimca otriskaneho o kocarek vcelku projet i "drsnejsi" cesta 🙂 No uvidim 😀

@cufinka jo tenhle, tak to poradne prolezu jeste, ten odkaz 🙂

cufinka
27. aug 2010

Neznáte někdo tenhle kočárek? http://www.splavacek.cz/zbozi/1007-kocarek-s-ma... ? ten růžovej dole je peckovej 😀

tetamon
27. aug 2010

@cufinka ja jen muzu rict, ze jsem hodne potkavala ten cerny s kvety, ale jaky je, to netusim...

cufinka
27. aug 2010

@tetamon taky koukám že ho má asi každý ten kočár s černými květy 😀 to je jak moda kdo nemá joršíra je out 😀

lilix
27. aug 2010

ahojte januarovky. je potrebne kupovat zavinovacku do autosedacky?

kinsli
27. aug 2010

@cufinka: je to kluk 😉 a má 311g 😉
No to zase bude porod 😠

sova33
27. aug 2010

@lilix Já jsem ji koupila, nevím jestli je nutná, ale asi ji použiju i do kočárku.

sova33
27. aug 2010

@cufinka Ahoj, můžeš mi ten obchůdek doporučit taky? 🙂

cufinka
27. aug 2010

tady je ten obchůdek http://www.babylife.cz 😉

cufinka
27. aug 2010

@kinsli tak to gratulujuuu tak co budeš mít páreček!!! a poznáš i opačné pohlaví 😀 tak já jsem zvědavá teda na další ultrazvuk 😀 mi řekne že je to kluk a pá mu namlátím držku,páč jsem koupila už nějáké růžovoučké věci 😀 😀 😀 😀