Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
my jsme taky akčí 😀 😀 😀 jestli v noci netuším, jelikož to spím 😀
ahojte 🙂 tak a máme po sone 🙂 doktorka tam nič chlapčenské nevidela 😀 Tak to vyzerá, že budeme mať Sáru 🙂
@bejbinka195 gratuluji k holčičce!! u nás taky nic chlapeckého neviděl, tak to bude taky holčička... 😀
@haniula tiez gratulujem, meno mate vybrate?
@bejbinka195 jjj... markétka
@haniula pekne 🙂
@bejbinka195 sára je taky pěkné!!
@haniula 😀
To já cítím pohyby dost po ránu a teď dost večer když sedím u televize, ale během noci zatím nic.
Včera sem se v práci dost rozčílila a kolegové mě říkali, buď v klidu nebo budeš mít vzteklé mimčo.Ale ono se to kolikrát fakt nedá.
@cufinka vidim ze uz sprtas do ruzovej 😀 kocarik peknyyyy,musim pochvalit 🙂 inak suhlasim vo vsetkom s tetamon,napisala to krasne!naozaj sa s tym netrap,dolezitejsie je to,co citite vy,aj ked viem,ako dokazu ublizit take "dobre mienene otazky" 😠 kasli na ne! 😉 😵 gratulka k pohybom 🙂
kocik s nafukovacimi kolieskami mame aj my,nemali sme doteraz ziaden problem a veru som sa s malou tiez nalietala kilometre 😉 len raz nam odpadlo koliecko,ale to cele od konstrukcie 😖
odsavacku asi aj ja kupim medelu 😉 kinsli ma presvedcila,ale stale neviem ci tu klasicku manualnu,alebo tu co ma kinsli
a uz mi zacalo kvapkat mliecko 😕 a jako ma bolia bradavky auuuuu 🙄
@lavazza ja sa tiez snazim udrzat v klude,aj koli malej aj koli babatku,ale naozaj to niekedy nejde 😔 a naozaj je pravda,ze darmo sa navonok tvarim,ze je vsetko ok,ked vnutri to vo mne vrie.hanka to zo mna citila aj ako male babatko a aj teraz to citi,ked som nervozna alebo nastvana 😔 neviem ako to spracovat 😔
Ahojte, aj ja sa rada pripajam, tiez budeme mat nat januarove babenko. Len zial netusime co to bude. Na dalsi ultrazvuk ideme az 30.Septembra a to je este mesiac!!! Pohyby citim od 20tt a je to velmi kraaasny pocit, ze? Teraz som v 21 🙂 Inak my kupene este nemame nic, na kocik sa chystame asi az v oktobri ale uz vieme ze aky asi chceme...dufam ze to teda vsetko stihneme.
vsetkym drzim palce!
@lilix ja mam do autosedacky len fusak,zavinku nemam,tu budem mat len do postielky a kocika
my mame takyto kocik
http://www.mimibazar.sk/foto_detail.php?id=3991...
ja si tiez myslim ze niekedy nerozculit sa proste neda 😒
@kostri děkuju 🙂 no já se bojím kupoovat tu růžovou moc ..ale nejde tomu zabránit 😀
Ted jsem přijela z Prahy byly sme se mrknout na Zličíně v Nextu jsem koupila bílý slabí rukavičky a bílý overálku ten trojpak ,viděla jsem tam šatičky co sem vyhlídla na netu stojí 810kč! takže koupím až dýl až budu po 3Dultrazvuku 😀 .
Jinak v CaA mají bodýčka s dl.rukávem za 75,- tak jsem vzala 2, a mají tam krásné chlupatoučké mikinky za 250,- což mi nepříjde drahý po tom co jsem viděla v Nextu to samé za 800,- 🙂
kostri: diky! kocik musi mat hlboku vanicku, ktra sa da pripnut do auta. takze znacka asi Jane, ine sme take zatial nevideli. a manzelik si zela nafukovacie kolieska, aby mohol s mimi chodit behavat, no uz ho vidim hihi
@tetamon fusakle 😀 😀 😀 ja som kupovala normal v detskom obchode,najmensie,ale aj tak boli hanke velke 😕 😅
@lilix no,anetka 😉 😝 😀 fusak do autosedacky ma take diery na otvory na pasy,aby sa dalo babatko zaputat
@louisiana nech to manzelikovi vydrzi 😉
@cufinka dik,ja neviem,po kom je taka pekna 😀 😉 asi po svokre 😅 ale ani my sa nevieme vynadivat 😵

@cufinka Nemáš zač! Taky pohlad bříško!! A krásný víkend oběma!!