icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
28. aug 2010

@kostri Kačenka měla na 37+3tt 4000g a 55 cm 😉

zuzik28
28. aug 2010

@louisiana zkus se podívat ještě na kočárek Peg perego gt3. Tam se dá hluboká korbička také připnout do auta. Kočár je stejně drahý jako Jané, ale řekla bych, že určitě lepší. Vybírali jsme mezi těmito dvěmi, nakonec nás prodejce přesvědčil a rozhodně nelitujeme...narozdíl od kámošky co si ho kupovala zároveň s námi 😉

kostri
28. aug 2010

@kinsli tyyyy jo 😕 ta ti pekne narastla za tych 17tyzdnov 😉 sikula 🙂

zuzik28
28. aug 2010

Myslím, co si zároveň s námi kupovala Jané....

louisiana
28. aug 2010

zuzik28: dakujem za tip! prave so si kocik pozrela a paci sami! vecer ho ukazem drahemu a vyzera to tak, ze tiez sa budeme rozhodovat medzi jane a peg-om 😝

tetamon
28. aug 2010

@kostri ja prave byla tak v specializovanym obchode, tam mi nabizela takove...papucky na mimika, ale ja fakt chci hernajs aji fusky a nechcu puncochacky, pac budu mit u toho mrnete problem ze zacatku, to chcu az na vetsi kdyztak 🙄

@cufinka haaaa, ja na to uplne zapomnela, ze se tu rikalo, ze na mimi veci dobry obchod... hlava derava, berlu mrazilku nechal doma 😀

cufinka
28. aug 2010

@tetamon 😀

lilix
28. aug 2010

@kostri od nej si kupila kocik? poznate sa osobne ci ako?

kostri
28. aug 2010

@lilix co si 😅 my sme ho kupili tu v Novych Zamkoch normal v obchode 😉 to len ona ma taky isty,opakuje 😀 😀 😀
uz si bola na tom velkom utz? 😕

monushka88
28. aug 2010

Omlouvám se holky, že jsem se tak dlouho neozvala, byla jsem pořád nějaká utahaná, tak jsem hodně spala 🙂 V pondělí jdeme na kontrolu k dr. a konečně bychom se měli dozvědět, zda pod srdíčkem nosím holčičku nebo chlapečka. Neskutečně se těším, až toho malého čiperu zase uvidíme 🙂 Jinak se mrňouskovi daří asi velice dobře, kope čím dál tím více a už to začíná být i silnější, až se občas i leknu 😀 Chtěla bych vás poprosit o radu. Koukám pořád na kočárky a líbí se mi dva a chtěla bych znát vaše názory. Ten první se jmenuje Dara Dorjan Danny Sport 2010 (http://www.detskyraj.cz/zbozi/8881-dara-dorjan-...) a ten druhý je Canu (http://www.imperia.com.cz/website/mainmenu/odka...). Děkuji vám předem za názory 🙂

haniula
28. aug 2010

@cufinka já se jdu do kiku podívat zítra tady u nás v OVě... mívají tu velký výběr miminkovského oblečení...

kinsli
28. aug 2010

@monushka88 ten canu vypadá hodně luxusně 😵

monushka88
28. aug 2010

@kinsli Viď, ten Canu se mi také líbí, v té zeleno modré kombinaci. Ale zase si neumím představit jezdit v zimě s takovým světlým kočárkem...

kinsli
28. aug 2010

@monushka88 Když bude jó hnusně tak na něj hodíš pláštěnku 😉

tetamon
28. aug 2010

@monushka88 jaj, jsem natvrdla... Co udela zima se svetlym kocarkem jinyho nez jiny rocni obdobi? Myslis brecka a tak? 😕 Chybi mi fantazie a zkusenosti, fakt netusim, jaka zakernost muze na kocarek cekat 🙂

monushka88
29. aug 2010

@tetamon Já jsem právě myslela břečku, ale asi zacházím moc do detailů 😀 A jak říká kinsli, kdyžtak na něj hodím pláštěnku 🙂 Mně také chybí zkušenosti, ale vím to od známých.

lilix
29. aug 2010

@kostri nie nebola, v pondelok idem.

kostri
29. aug 2010

@lilix tak drzim palec,potom sa ozvi,ako sa mate 🙂

kostri
29. aug 2010

@monushka88 aj mne sa viac paci ten canu,ale ta farba sa mi nepaci 😕 asi by som brala ten cerveny,alebo bezovy..ale mojmu muzovi sa paci ten tvoj 😉 😵

kinsli
29. aug 2010

mě se líbí ten bledě modro zelený?? co stojí ta sranda??? My tedy už máme x-landera po Kačence, takže řešit kočárek nebudeme 😉

jerryjanka
29. aug 2010

ahojte
teda preberate moju oblubenu temu kočíky - 😀
no ja mam teda uplne iny takže vam radiť moc nemôžem 😒

jerryjanka
29. aug 2010

ale tiež z tych dvoch radšej canu 😵

haniula
29. aug 2010

Ahojte! Dnes jsme byli s manželem v Kiku a ty fusekle tam mají mrňavé a neutrální barvy... 😀 A koupila jsem si fleecovou čepičku bílou do porodnice. Později vyfotím a hodím do fotoblogu...

cufinka
29. aug 2010

@haniula co jsem říkala ,jsem to tam taky kupovala 😀 a dneska v tesku jsem koupila 2růžový čepičky jen za 80 ,-obě! 😀

haniula
29. aug 2010

@cufinka super cena!! já jen chtěla potvrdit, že v Kiku ty mrňavý fusekle mají 😀...

kostri
29. aug 2010

@haniula
@cufinka no,zajtra idem do kiku 😉 😀

lavazza
29. aug 2010

Před chvílí sem dorazila z KIKu, koupila sem deku do kočárku a komplet tričko a tepláčky.Až budu mít čas tak to sem dám. Sem nadšená. Měli tam takové krásné růžové věci, al e musela sem odolat dokud to nebude 100% že budeme mít slečnu. Fakt sem nevěděla co dřív, ale musím se krotit.A taky mají pěkný věci na slevu v Tescu.

A v KIKu mají úžásný punčocháčky a ponožky a za pěknou cenu.

sjussi
29. aug 2010

@lavazza ty ponožky co maji v KIKu mam koupene a taky vyfocene.jinak chtela sem tam koupit deky ale ty co se mi libili meli jen v modre a ruzeve(skoda)chtela jsem nejakou neutral pro jistotu kdyby se spletly 😀

lavazza
29. aug 2010

@sjussi já taky koukala na růžovou, modrou a žlutou a nakonec sem koupila takovou do hněda a Martin mě řekl, že to vypadá jak hadr na podlahu, jestli neměli lepší barvu 😒 právě sem si taky říkala, že holka není 100% a třeba žluté máme doma už dost

sjussi
29. aug 2010

@lavazza ty tam uz prave nemeli kdyz sem tam byla ☹