icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

haniula
29. aug 2010

ted budem všechny dělat tržbu v kiku 😀 😀 ... mají tam velký výběr růžové, ale zatím ji nechci moc kupovat, kdyby náhodou...

lavazza
29. aug 2010

Já mám KIK 5minut od baráku, je to nebezpečný 😀

sjussi
29. aug 2010

@lavazza ja to mit taky tak blizko tak sem tam asi vic jak doma 😀 to bych se musela hooodne premahat abych tam nechodila kazdodenne 🙂

lavazza
29. aug 2010

Koukala sem jestli tam nemají kombinézy na zimu a měli tam jen bundičky.
A měli tam moc pěkné mikiny pro holčičky.

cufinka
29. aug 2010

Taky mám kousek Kik ale vyhýbám se raději obloukem nákupákum a jdu okolo jednou či dvakrát do měsíce bo by sme papali asi brouky 😀 mě je kolikrát totiž jedno že mám v peněžence poslední peníze a místo chleba koupím bodýčko 😀 😀 😀

haniula
29. aug 2010

Holky, chtěla jsem se zeptat hlavně prvorodiček, jestli májí už najdutou dětskou doktorku?? Já se jdu zeptat zítra jedné, ale mám jich vyhlídnutých více. Mrzí mě, že moje je už dávno v důchodu ☹ . Chci se jen ujistit, že neplaším moc brzo. Díky!!

tetamon
29. aug 2010

@haniula zalezi jak kde, ja se uz taky pomalu chystam. Kdyz jsem se ptala sve zname mudry, tak rikala, ze prijit muzu kdykoliv v prubehu tehu, ze to ti doktori mivaji ruzne. A v pze se mi docela krasne muze stat, ze budu bydlet na jednom konci a deckare budu mit na druhym konci, protoze nebude uz ten na mem konci brat nove 😒 Takze se taky pomalu odhodlavam jit obihat.

kinsli
29. aug 2010

My půjdeme po 30tt dám malého stejně jako Kačenku, tak dřív není potřeba 😉 Ty jo holky já už se tak těším na mateřskou. Mám už docela dost ☹
práce, kačenka, domácnost ... 😖
teď to bude " možná " trošku lepší, zítra jdeme na zápis do školky 😀
ale budu ji dávat jen na poloviční docházku, jeden týden 3 dny a další týden 2 dny 😉
tedy pokud mě zítra nespaří a nebude mít obsazenou už dětmi na plno.
V úterý odjíždíme do Itálie tak už se moc těším 😵 Kačka pořád říká jak se těší 😵 tak doufám, že bude hezky 😉

cara.m
30. aug 2010

Dobré ránko, já si taky říkám, že teď je ještě brzy? Zkusím si tam když tak zavolat a uvidím...

luciemar
30. aug 2010

@cara.m Ahoj!!! Hrozně dlouho jsem tu nebyla, takže k chlapečkovi gratuluju až teď!!! Super! Nějak tak tuším, že mě se tam mrská taky klučík 😀 , ale uvidíme ve středu, už se nemůžu dočkat!!! Hlavně, že je vše v pořádku a miminko je zdravé. A co na tom 3D UTZ? Máš nějaké hezké fotečky?
Jo, představ si, že jsme včera s manželem objednali kočárek...a víš jaký??? Teutonii 😀 😀 😀
Byli jsme v takovém specializovaném dětském obchodě, a tam nám ji paní prodavačka vychválila do nebes...Tak jsme objednali hlubokou korbu, sporťák i autosedačku, malý a velký fusak a veškeré příslušenství. Je to tříkolka, sporťák jde otočit i obráceně, je lehoučký. Barvumáme kombinaci tmavě hnědé a takového hezkého květovaného vzoru. Zkusím to najít na netu, protože jsme si zapomněli vzít katalog...

cara.m
30. aug 2010

@luciemar děkuji 🙂 No jsem zvědavá, jestli budeš mít holčičku nebo chlapečka 🙂
Ad 3D, máme nahrané video a fotky si z toho uděláme sami. Tak jak budou, nějaké tady dám 🙂 Ale protože byl malý nacpaný obličejem u placenty, takže měl kolem obličeje málo plodové vody, nešlo to moc vidět. Lépe to vypadalo v 2D než v 3D 😀 Ale nějaké fotky z toho uděláme 🙂 Prostě se rozhodl, že se nám ukazovat moc nebude, ale pak nám i zamával. Jooo a pořád zíval 😀 😀 😀 😀 a pak chudák začal i škytat 😀
Noooo gratuluju k výběru!!! Vím přesně, kterou jste si objednali 😉 Mám ty barvy projité skrz na skrz. Máš hnědý Trend 🙂 Ten kočár je úžasný, kdo s ním zkusí pojezdit, nemůže mluvit jinak. Já vzhledem k velké náhodě ho už mám doma od soboty přesně v barvě, kterou jsem chtěla 😀 😀 😀 😀 😀

cara.m
30. aug 2010

@luciemar jsem si myslela, že u ní stejně nakonec skončíš, až ji vyzkoušíš 😀 😀 😀 😀

cara.m
30. aug 2010

@luciemar objednala sis ke sporťáku i nánožník? Prý se má určitě pořídit. Mi radili s fora Teutonek 🙂
Ještě si budu doobjednávat kožený návlek na rukojeť, je prý super, hlavně když prší.

cara.m
30. aug 2010

Jinak ségra mi včera přinesla matraci, prostěradla a peřinku. Takže postýlku máme celou. Jen to pro jistotu všechno vyperu, i když říkala, že to prala než to schovala 🙂 Chybí mi jen návlek chránič na matraci, jaký kupujete?

luciemar
30. aug 2010

@cara.m Tak to je krásné, že máte video...Takže DVD si tam musíme přinést a na to nám to nahrajou??? Na ten 3D chci jít tak někdy za měsíc. A už máte vybrané jméno na klučíka?
Jojo, myslím, že s kočárkem budeme spokojeni. Já osobně bych ještě klidně projela pár obchodů a jen tak si kočárky prohlížela a rozmýšlela se, ale to už by asi můj manžel nezkousl...chtěl už prostě neco vybrat 😀 Paní nám dala katalog, ať si to doma v klidu pročteme a rozhodneme se, ale on na to "Nene, to my si to objednáme hned tady"... 😀 Na druhou stranu jsem ráda, protože já bych se asi nikdy nerozhodla... A moc se mi líbí.
Prosím tě, nemáš nějaký odkaz, kde bych ho našla v té své barevné kombinaci...?

luciemar
30. aug 2010

@cara.m No, abych pravdu řekla, tak postýlkou jsem se ještě moc nezabývala, jen chci, aby byla menší a na kolečkách...Přes noc ji chci mít v ložnici, kde není moc místa, a přes den si jí odvezu do obýváku.... Chci určitě nějakou kvalitní matraci, na tom záleží hodně...Až vybereme postýlku a až budeme vědět jakou barvičku, tak nakoupíme povlečení....a asi bych chtěla nebesa...ta jsou mooooc hezká 😉 O chráničích matrace toho zatím moc nevím, představuju si nějakou nepromokavou plachtu 😀 , takže zatím nevím....
Jo, ten nánožník máme a taky malý fusáček, který je do velké korby i do autosedačky (je sladkej 😀 ) a ten velký, který se dá různě zmenšovat a zvětšovat...super!
Návlek na rukojeť...to je takovéto co vypadá jako rukavice přidělané na rukojeť? Nebo je to návlek, který tu rukojeť chrání???

cara.m
30. aug 2010

@luciemar DVD tam mají, nahrajou Ti to na jejich. Aspoň u nás to taky bylo 😉
jasně že mám, třeba tady http://www.spuntik.cz/teutonia-spirit-s3-trend-... ale musíš si tam navolit Vaši barevnou kombinaci tj. 3870.
Není na co čekat, Teutonka je dle mne nejlepší 🙂

luciemar
30. aug 2010

@cara.m 😀 😀 😀 No ty jsi zlatá, ještě jednou díky!!!
Taky jsem teď přemýšlela o tom těhotenském pásu do auta...budeš to kupovat?

bejbinka195
30. aug 2010

ahojte...ja som si kupila ten pas

cara.m
30. aug 2010

@luciemar já už ho mám a bez něj nejedu. Cítíš se s ním jistěji. Určitě si ho kup. Jsou to dle mě dobře vynaložené peníze

cara.m
30. aug 2010

@luciemar s barvou jsem se strefila že? 😀

cara.m
30. aug 2010

@bejbinka195 ahoj jo jo je super, jsem ráda, že ho mám

januarovky
30. aug 2010

ahojte dievcata, aktualizovala som tabulku...tie, ktore uz viete pohlavie (a mozno uz aj meno babatka) a nie ste v tabulke "farebne" - napiste mi IP - aby som Vas doplnila... 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/januarovky/a...

luciemar
30. aug 2010

@cara.m Jasně že jsi se trefila...takový odborník přes kočárky, jako Ty, se jen tak nevidí... 😀 Jsem ráda, že Tě tu máme! A jakou barvičku máš ty?
Ten pás tedy asi taky objednám...taky myslím, že to jsou dobře utracené penízky... Předpokládám, že to jde dát jak na místo řidiče, tak na spolujezdce, že?

bejbinka195
30. aug 2010

@cara.m ja tiez ...vela jazdim tak sa citim lepsie

cara.m
30. aug 2010

@luciemar 😀 😀 😀 no já jsem jen přes Teutonky, bádala jsem bádala co si objednám 😀 Jukni mi do alba na poslední fotky, tam ji uvidíš 😀 😀 😀 Jo jo dá se to dát na obojí. Připínáš to na sedačku jen pásem, kterým zapneš vzadu za sedadlem 🙂 Když to potřebuješ přehodit, já to jen povolím, přetáhu přes sedadlo a na druhém to zase utáhnu 🙂

cara.m
30. aug 2010

@luciemar mám k tomu už jednu vložku do sporťáku a ještě chci jednu na výměnu. Ale na tu druhou si počkám, jak budou nové vzory pro rok 2011 😀

tetamon
30. aug 2010

@cara.m ten chranic na matrac budu kupovat v ikee, i kdyz segra rikala, ze prcek byl namakany, takze to hodne casto nejak zvladl sundat a zmuchlat, takze pak stejne cural vsude jinde, jen ne na ten chranic 😀

Kocarky jsou hezky.

Dneska jsem potkala nekoho, kdo mel ten tyrkysovy...vim ja, co to bylo za znacku? 😀 Ja jsem fakt vdecna, ze tohle nemusim resit 😉

cara.m
30. aug 2010

Jooo kdy začnete prát výbavičku? Měsíc před porodem? Nechci brzy ani pozdě, tak nevím na kdy to velké prádlo naplánovat 😀 😀 😀

janicac
30. aug 2010

Ahoj, prosim Vas, jsem už doma a stále čekám na peníze za nemocenskou. Nevíte někdo, jak to chodí?