Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Já mám KIK 5minut od baráku, je to nebezpečný 😀
Koukala sem jestli tam nemají kombinézy na zimu a měli tam jen bundičky.
A měli tam moc pěkné mikiny pro holčičky.
Taky mám kousek Kik ale vyhýbám se raději obloukem nákupákum a jdu okolo jednou či dvakrát do měsíce bo by sme papali asi brouky 😀 mě je kolikrát totiž jedno že mám v peněžence poslední peníze a místo chleba koupím bodýčko 😀 😀 😀
Holky, chtěla jsem se zeptat hlavně prvorodiček, jestli májí už najdutou dětskou doktorku?? Já se jdu zeptat zítra jedné, ale mám jich vyhlídnutých více. Mrzí mě, že moje je už dávno v důchodu ☹ . Chci se jen ujistit, že neplaším moc brzo. Díky!!
@haniula zalezi jak kde, ja se uz taky pomalu chystam. Kdyz jsem se ptala sve zname mudry, tak rikala, ze prijit muzu kdykoliv v prubehu tehu, ze to ti doktori mivaji ruzne. A v pze se mi docela krasne muze stat, ze budu bydlet na jednom konci a deckare budu mit na druhym konci, protoze nebude uz ten na mem konci brat nove 😒 Takze se taky pomalu odhodlavam jit obihat.
My půjdeme po 30tt dám malého stejně jako Kačenku, tak dřív není potřeba 😉 Ty jo holky já už se tak těším na mateřskou. Mám už docela dost ☹
práce, kačenka, domácnost ... 😖
teď to bude " možná " trošku lepší, zítra jdeme na zápis do školky 😀
ale budu ji dávat jen na poloviční docházku, jeden týden 3 dny a další týden 2 dny 😉
tedy pokud mě zítra nespaří a nebude mít obsazenou už dětmi na plno.
V úterý odjíždíme do Itálie tak už se moc těším 😵 Kačka pořád říká jak se těší 😵 tak doufám, že bude hezky 😉
Dobré ránko, já si taky říkám, že teď je ještě brzy? Zkusím si tam když tak zavolat a uvidím...
@cara.m Ahoj!!! Hrozně dlouho jsem tu nebyla, takže k chlapečkovi gratuluju až teď!!! Super! Nějak tak tuším, že mě se tam mrská taky klučík 😀 , ale uvidíme ve středu, už se nemůžu dočkat!!! Hlavně, že je vše v pořádku a miminko je zdravé. A co na tom 3D UTZ? Máš nějaké hezké fotečky?
Jo, představ si, že jsme včera s manželem objednali kočárek...a víš jaký??? Teutonii 😀 😀 😀
Byli jsme v takovém specializovaném dětském obchodě, a tam nám ji paní prodavačka vychválila do nebes...Tak jsme objednali hlubokou korbu, sporťák i autosedačku, malý a velký fusak a veškeré příslušenství. Je to tříkolka, sporťák jde otočit i obráceně, je lehoučký. Barvumáme kombinaci tmavě hnědé a takového hezkého květovaného vzoru. Zkusím to najít na netu, protože jsme si zapomněli vzít katalog...
@luciemar děkuji 🙂 No jsem zvědavá, jestli budeš mít holčičku nebo chlapečka 🙂
Ad 3D, máme nahrané video a fotky si z toho uděláme sami. Tak jak budou, nějaké tady dám 🙂 Ale protože byl malý nacpaný obličejem u placenty, takže měl kolem obličeje málo plodové vody, nešlo to moc vidět. Lépe to vypadalo v 2D než v 3D 😀 Ale nějaké fotky z toho uděláme 🙂 Prostě se rozhodl, že se nám ukazovat moc nebude, ale pak nám i zamával. Jooo a pořád zíval 😀 😀 😀 😀 a pak chudák začal i škytat 😀
Noooo gratuluju k výběru!!! Vím přesně, kterou jste si objednali 😉 Mám ty barvy projité skrz na skrz. Máš hnědý Trend 🙂 Ten kočár je úžasný, kdo s ním zkusí pojezdit, nemůže mluvit jinak. Já vzhledem k velké náhodě ho už mám doma od soboty přesně v barvě, kterou jsem chtěla 😀 😀 😀 😀 😀
Jinak ségra mi včera přinesla matraci, prostěradla a peřinku. Takže postýlku máme celou. Jen to pro jistotu všechno vyperu, i když říkala, že to prala než to schovala 🙂 Chybí mi jen návlek chránič na matraci, jaký kupujete?
@cara.m Tak to je krásné, že máte video...Takže DVD si tam musíme přinést a na to nám to nahrajou??? Na ten 3D chci jít tak někdy za měsíc. A už máte vybrané jméno na klučíka?
Jojo, myslím, že s kočárkem budeme spokojeni. Já osobně bych ještě klidně projela pár obchodů a jen tak si kočárky prohlížela a rozmýšlela se, ale to už by asi můj manžel nezkousl...chtěl už prostě neco vybrat 😀 Paní nám dala katalog, ať si to doma v klidu pročteme a rozhodneme se, ale on na to "Nene, to my si to objednáme hned tady"... 😀 Na druhou stranu jsem ráda, protože já bych se asi nikdy nerozhodla... A moc se mi líbí.
Prosím tě, nemáš nějaký odkaz, kde bych ho našla v té své barevné kombinaci...?
@cara.m No, abych pravdu řekla, tak postýlkou jsem se ještě moc nezabývala, jen chci, aby byla menší a na kolečkách...Přes noc ji chci mít v ložnici, kde není moc místa, a přes den si jí odvezu do obýváku.... Chci určitě nějakou kvalitní matraci, na tom záleží hodně...Až vybereme postýlku a až budeme vědět jakou barvičku, tak nakoupíme povlečení....a asi bych chtěla nebesa...ta jsou mooooc hezká 😉 O chráničích matrace toho zatím moc nevím, představuju si nějakou nepromokavou plachtu 😀 , takže zatím nevím....
Jo, ten nánožník máme a taky malý fusáček, který je do velké korby i do autosedačky (je sladkej 😀 ) a ten velký, který se dá různě zmenšovat a zvětšovat...super!
Návlek na rukojeť...to je takovéto co vypadá jako rukavice přidělané na rukojeť? Nebo je to návlek, který tu rukojeť chrání???
@luciemar DVD tam mají, nahrajou Ti to na jejich. Aspoň u nás to taky bylo 😉
jasně že mám, třeba tady http://www.spuntik.cz/teutonia-spirit-s3-trend-... ale musíš si tam navolit Vaši barevnou kombinaci tj. 3870.
Není na co čekat, Teutonka je dle mne nejlepší 🙂
ahojte...ja som si kupila ten pas
@bejbinka195 ahoj jo jo je super, jsem ráda, že ho mám
ahojte dievcata, aktualizovala som tabulku...tie, ktore uz viete pohlavie (a mozno uz aj meno babatka) a nie ste v tabulke "farebne" - napiste mi IP - aby som Vas doplnila... 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/januarovky/a...
@cara.m Jasně že jsi se trefila...takový odborník přes kočárky, jako Ty, se jen tak nevidí... 😀 Jsem ráda, že Tě tu máme! A jakou barvičku máš ty?
Ten pás tedy asi taky objednám...taky myslím, že to jsou dobře utracené penízky... Předpokládám, že to jde dát jak na místo řidiče, tak na spolujezdce, že?
@cara.m ja tiez ...vela jazdim tak sa citim lepsie
@luciemar 😀 😀 😀 no já jsem jen přes Teutonky, bádala jsem bádala co si objednám 😀 Jukni mi do alba na poslední fotky, tam ji uvidíš 😀 😀 😀 Jo jo dá se to dát na obojí. Připínáš to na sedačku jen pásem, kterým zapneš vzadu za sedadlem 🙂 Když to potřebuješ přehodit, já to jen povolím, přetáhu přes sedadlo a na druhém to zase utáhnu 🙂
@cara.m ten chranic na matrac budu kupovat v ikee, i kdyz segra rikala, ze prcek byl namakany, takze to hodne casto nejak zvladl sundat a zmuchlat, takze pak stejne cural vsude jinde, jen ne na ten chranic 😀
Kocarky jsou hezky.
Dneska jsem potkala nekoho, kdo mel ten tyrkysovy...vim ja, co to bylo za znacku? 😀 Ja jsem fakt vdecna, ze tohle nemusim resit 😉
Jooo kdy začnete prát výbavičku? Měsíc před porodem? Nechci brzy ani pozdě, tak nevím na kdy to velké prádlo naplánovat 😀 😀 😀
Ahoj, prosim Vas, jsem už doma a stále čekám na peníze za nemocenskou. Nevíte někdo, jak to chodí?

ted budem všechny dělat tržbu v kiku 😀 😀 ... mají tam velký výběr růžové, ale zatím ji nechci moc kupovat, kdyby náhodou...