icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

luciemar
30. aug 2010

@cara.m No jo, také máš krásnou barvičku 😉 Pás tedy určitě objednám.
To by člověk nevěřil, co je k tomu kočárku za různé doplňky...celkem to bylo asi 12 položek...taky když to paní spočítala dohromady, tak se mi jen protočily panenky...fakt nářez! Čekala jsem míň... 😒

cara.m
30. aug 2010

@luciemar nooooo tu sumu si dokážu představit 😀

cara.m
30. aug 2010

@luciemar ještě i se sedačkou 🙂

cufinka
30. aug 2010

Ahojky holky pošlete mi odkaz na ten pá do auta prosím ,já hledám hledám a nemůžu najít,nevěděla jsem že něco takový jje a byl bycch za to ráda jak jezdím ke svým dr 100km a pás si přidržuju je to na houby 😒

cara.m
30. aug 2010

no já teď objevila zavinovačku Lodger Wrapper Cotton, je nádherná. Pořád si říkám, že ji nepotřebuju, tak nebudu utrácet, ale jak to dopadne to fakt nevím 🙂 Ta barva Sky je úžasná!

cufinka
30. aug 2010

@cara.m děkujiii 🙂

haniula
30. aug 2010

Tak tu dětskou doktorku už mám. Dnes jsem tam byla a mám to kousek od baráku. Sestřička je velice příjemná a usměvavá a moc se na nás těší!! 🙂

haniula
30. aug 2010

@cara.m to jsem ráda, že ten 3D vyšel docela dobře. Jak z toho budeš dělat fotky?? Já bych si je potom taky udělala, ale nevím jak na to... Poradíš? Díky!!

cara.m
30. aug 2010

@haniula poradím, ale až mi to řekne manžel, tak pak písnu 🙂

haniula
30. aug 2010

@cara.m super! díky!!

tetamon
30. aug 2010

@cara.m takt oj sem zvedava, jak s tou zavinkou dopadnete 😉

Ja jdu pro zmenu uz ponekolikate zkusit dovolat se a objednat na 3D, kdyz ta moje potvurka nechce ukazet, co je zac, tak na tom 3D co daji dohromady 😀

cara.m
30. aug 2010

Holky budete chodit na předporodní kurz? Já přemýšlím, zda se přihlásit 🙂

tetamon
30. aug 2010

@tetamon no tak ne, maji dnes a zitra dovolenou 😖

tetamon
30. aug 2010

@cara.m segra mi tvrdila, ze to nema cenu, kamoska zase i u druhyho mimca chodila a doporucovala 😀 , si vyber 😉
Ale ja pocitam, ze budu. Jen se k tomu dokopat 😠

cara.m
30. aug 2010

@tetamon no oni ho mají od 32 tt, tak se asi zaregistruju. Je to 4 x. V pátek 3 hodiny - cvičení v tělocvičně, ve vodě a přednášky. Takže to asi bude fajn. Jen si musím zajistit odvoz a jdu tam zavolat 🙂

haniula
30. aug 2010

@cara.m já budu asi taky chodit... zeptám se, jak budu na tom 3D ultrazvuku ve Vítkovicích...snad mi poradí...

cara.m
30. aug 2010

Dneska se chystám k praktické doktorce pro razítko do průkazky. Jak to tam probíhá? Byly už jste tam?

tetamon
30. aug 2010

@cara.m no v Motole to ma na starosti nejaka soukr. firma, a bohuzel neprilis vhodne casove i mistem pro me, takze jsem hledala jine. Takze spis sebrat odvahu a zkusit se tam vypravit 😀
A Motol absolvuju az nekdy v rijnu, az bude drahous tady, aby si taky prosel, co ho mozna ceka, pokud nebudu rodit u mamky pres Vanoce 😉

haniula
30. aug 2010

@cara.m k praktické?? tam se musí??

cara.m
30. aug 2010

@haniula jo jo zubař, praktická, EKG, máš na to kolonky v průkajdě 😉

tetamon
30. aug 2010

@cara.m ja se tam chystam taky, i kdyz je fakt, ze ja EKG mam hned od zacatku tehu, protoze mam vysoky tlak, takze mi s tehu menili leky, pro sichr mi dr. rovnou natocila EKG, takze tohle mam uz za sebou. Ale stavit se tam nekdy chci, akorat ne drepet v bande duchodcu a nemocnych lidi 😠

cara.m
30. aug 2010

@tetamon No já už jsem všem oznámila, že se o Vánocích z baráku nehnu. Teda hnu, ale jen tak, ať to mám blízko do porodnice. K tchýni tentokrát nepojedu, bude muset přijet ona. Protože při mém štěstí, by mě to chytlo tam 😀

haniula
30. aug 2010

@cara.m tak to jo... u zubní jsem byla... a na zbytek jdu k internistovi, ke kterému chodím kvůli tlaku... ten mi vždy to ekg udělá...

cara.m
30. aug 2010

@tetamon no taky mám strach, ať něco nechytnu. Ona tam má dnes od čtyře jen pro pracující tak využiju tento termín 🙂 EKG budu muset absolvovat někde jinde, protože ona ho nemá.

cara.m
30. aug 2010

@haniula já jdu k zubní v říjnu, a už bojím bojím 🙂

haniula
30. aug 2010

@cara.m já se taky bála... ale i tu injekci mi dala, když mě chtěla vrtat.... v listopadu jdu ještě podruhé... bojím ještě víc!!!

tetamon
30. aug 2010

@cara.m tak drahous je nevanocoslavec, a mamka je vdova, takze vanoce jsou jasny. Bud u ni, nebo (pro nechut svary na vanoce chodit jinam na veceri) u segry, kazdopadne ale takhle 😉
Me to teda celkem nevadi (i kdyz predstava, ze se 4 hodiny trckam s megabruchem vlakem me teda moc nelahodi, ale holt co se da delat 🙂), protoze bud budu resit, jak se presunout s mimcem z phy na Moravu, nebo opacny smer (protoze po porodu chcu aspon ze tri tydny byt na Morave, pokud by to slo, i s drahousem, tam mi budou varit a pomahat, nez se trosku zabehnu 🙂 ) Holt nevyhoda dalekeho bydleni. Segra si pekne vegetila doma, a servis od nas s mamkou mela stejny 😅

tetamon
30. aug 2010

@cara.m ja uz mam prvni kontrolu u zubare za sebou, druhou mam nekdy zacatkem prosince, koncem listopadu, rikala dr. Tak uvidim..
Jo, a jinak, fakt, ty umrtvovaci injekce jsou pry tak setrny (a i pro mudra vyhodny), ze je radsi daji, nez by se jim tam pacous svijel v kresle 🙂

tetamon
30. aug 2010

@cara.m PS: kdyby mi to melo hrozit u tchyne, tak taky nejedu. U mamky to preziju 😀