Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahojky holky pošlete mi odkaz na ten pá do auta prosím ,já hledám hledám a nemůžu najít,nevěděla jsem že něco takový jje a byl bycch za to ráda jak jezdím ke svým dr 100km a pás si přidržuju je to na houby 😒
Tak tu dětskou doktorku už mám. Dnes jsem tam byla a mám to kousek od baráku. Sestřička je velice příjemná a usměvavá a moc se na nás těší!! 🙂
Holky budete chodit na předporodní kurz? Já přemýšlím, zda se přihlásit 🙂
Dneska se chystám k praktické doktorce pro razítko do průkazky. Jak to tam probíhá? Byly už jste tam?
@cara.m no v Motole to ma na starosti nejaka soukr. firma, a bohuzel neprilis vhodne casove i mistem pro me, takze jsem hledala jine. Takze spis sebrat odvahu a zkusit se tam vypravit 😀
A Motol absolvuju az nekdy v rijnu, az bude drahous tady, aby si taky prosel, co ho mozna ceka, pokud nebudu rodit u mamky pres Vanoce 😉
@cara.m ja se tam chystam taky, i kdyz je fakt, ze ja EKG mam hned od zacatku tehu, protoze mam vysoky tlak, takze mi s tehu menili leky, pro sichr mi dr. rovnou natocila EKG, takze tohle mam uz za sebou. Ale stavit se tam nekdy chci, akorat ne drepet v bande duchodcu a nemocnych lidi 😠
@cara.m tak drahous je nevanocoslavec, a mamka je vdova, takze vanoce jsou jasny. Bud u ni, nebo (pro nechut svary na vanoce chodit jinam na veceri) u segry, kazdopadne ale takhle 😉
Me to teda celkem nevadi (i kdyz predstava, ze se 4 hodiny trckam s megabruchem vlakem me teda moc nelahodi, ale holt co se da delat 🙂), protoze bud budu resit, jak se presunout s mimcem z phy na Moravu, nebo opacny smer (protoze po porodu chcu aspon ze tri tydny byt na Morave, pokud by to slo, i s drahousem, tam mi budou varit a pomahat, nez se trosku zabehnu 🙂 ) Holt nevyhoda dalekeho bydleni. Segra si pekne vegetila doma, a servis od nas s mamkou mela stejny 😅

@cara.m No jo, také máš krásnou barvičku 😉 Pás tedy určitě objednám.
To by člověk nevěřil, co je k tomu kočárku za různé doplňky...celkem to bylo asi 12 položek...taky když to paní spočítala dohromady, tak se mi jen protočily panenky...fakt nářez! Čekala jsem míň... 😒