Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Tak to já mám už EKG za sebou. U zubaře jsem byla minulý týden a na tom křesle jsem strávila asi tak 20 vteřin. Zeptal se, co mě trápí, a když jsem mu řekla, že jdu jen na preventivku v těhotenství, tak mi ty zuby jen zběžně přejel očima a dodal "Vše v pořádku, žádnej kšeft"...no, tak si spíš myslím, že se mu do ničeho nechtělo 😀
Na další prohlídku mám prý přijít až po šestinedělí...
Ještě mě čeká prohlídka u obvoďáka.
Jinak Vánoce taky zatím přemýšlíme, kde budeme. Po dvakrát jsme teď byli s manželem sami a bylo to super, ale nevím, jestli se mi bude chtít letos s tím pupíkem smažit řízky a dělat salát a tak všechno kolem....Možná vezmu zavděk pozváním k mojí mamce nebo manželovým rodičům. Ješte uvidíme 😉
Takže jsem zaregistrovaná do porodního kurzu, 1.11. mám první lekci 🙂 Snad na to nezapomenu 😀 😀 😀
ahojte maminy 🙂 mám na Vás otázku :
ako lekár zistí,či je krčok maternice v poriadku,a neskracuje sa? dá sa to z normálneho ultrazvuku,alebo musíte byť normálne vyšetrená ? ďakujem
Ste mě normálně nakazily stím doktorem pro mimi . Tak jsem zavolala a mám jíííí 😀 paní dr je 5 minut pěšky od baráku a moc příjemná ,Jsem ráda 🙂 tak další krok ze seznamu odškrtávám 😀 ve čtvrtek jdu na EKG a v pátek k zubaři to bude rachot 😀 obvodní mám taky zasebou 🙂
Brdo to uz mam vybavovat aj detsku lekarku???? ja mam stale pocit ze mam este tolko vela casu
@bejbinka195 nemusíš, ale čím dřív tím líp... pak zjištíš, že všechny kolem už neberou a budeš jezdit až na druhý konec města...
ahojte , pridavam sa do január 2011 🙂
ak to nepríde na nový rok , to by bol gooool 😀
teším sa svami, veľa sťastia prajem
Ahoj, tak jsem dnes byla na kontrole a jsem docela rozhozená. Fotku nemám, prtě se nechtělo rozumně nytočit ☹ Mám neschopenku, zatím bez vycházek ☹ Vysolila jsem několik stovek za prášky, no super den ☹
Ale hlavně jsem zklamaná, že nemám tu fotku, docela už jsem se těšila.
tomasko? simonko? petko?

@tetamon no já si ji vždycky nechávám dát, takže zubaře neřeším. Ale teď mám v těhu tak nějak strach, tak si říkám, že to vydržím. Porod bude asi horší, ale nevím nevím 😀 U zubu vím, do čeho jdu, u porodu ne 😀