icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
30. aug 2010

@tetamon no já si ji vždycky nechávám dát, takže zubaře neřeším. Ale teď mám v těhu tak nějak strach, tak si říkám, že to vydržím. Porod bude asi horší, ale nevím nevím 😀 U zubu vím, do čeho jdu, u porodu ne 😀

cara.m
30. aug 2010

@tetamon No jo ale ty máš tu tchýni trochu z ruky 😀 Tam bych taky nerodila 😀 😀 😀

haniula
30. aug 2010

@cara.m neboj, mě dala takovou, aby to mimi neohrozilo... měla jsem krčkový kaz, takže bez injekce by to asi nešlo.... malá byla jen trochu utlumenější... probudila se až večer... 😀

kamusek
30. aug 2010

@cara.m Tak já právě začínám zítra 🙂 Je to předporodní kurz, kde je spojeno 7x cvičení, 7x plavání a 7x přednášky, z čehož ta poslední je i s manželem, kdy se jdeme podívat na porodní sál a celkově do porodnice. No jsem zvědavá 😀 ale i se těším 🙂

luciemar
30. aug 2010

Tak to já mám už EKG za sebou. U zubaře jsem byla minulý týden a na tom křesle jsem strávila asi tak 20 vteřin. Zeptal se, co mě trápí, a když jsem mu řekla, že jdu jen na preventivku v těhotenství, tak mi ty zuby jen zběžně přejel očima a dodal "Vše v pořádku, žádnej kšeft"...no, tak si spíš myslím, že se mu do ničeho nechtělo 😀
Na další prohlídku mám prý přijít až po šestinedělí...
Ještě mě čeká prohlídka u obvoďáka.
Jinak Vánoce taky zatím přemýšlíme, kde budeme. Po dvakrát jsme teď byli s manželem sami a bylo to super, ale nevím, jestli se mi bude chtít letos s tím pupíkem smažit řízky a dělat salát a tak všechno kolem....Možná vezmu zavděk pozváním k mojí mamce nebo manželovým rodičům. Ješte uvidíme 😉

kamusek
30. aug 2010

@cara.m Probíhá to aspoň u mě to tak bylo, normálně jako preventivní prohlídka. Tlak, výška, váha, čtení písemnek, pak mě poslouchala, dívala se jestli netrpím na křečové žíly nebo štítnou žlázu, vypsala prodělané nemoci a operace a bylo to! Nic extra 🙂

tetamon
30. aug 2010

@kamusek ty asi nejsi z phy nebo jo? Ja v tom mam tady hokeeej 😕

cara.m
30. aug 2010

Takže jsem zaregistrovaná do porodního kurzu, 1.11. mám první lekci 🙂 Snad na to nezapomenu 😀 😀 😀

tetamon
30. aug 2010

@cara.m super 🙂

anthea6
30. aug 2010

ahojte maminy 🙂 mám na Vás otázku :
ako lekár zistí,či je krčok maternice v poriadku,a neskracuje sa? dá sa to z normálneho ultrazvuku,alebo musíte byť normálne vyšetrená ? ďakujem

cufinka
30. aug 2010

Ste mě normálně nakazily stím doktorem pro mimi . Tak jsem zavolala a mám jíííí 😀 paní dr je 5 minut pěšky od baráku a moc příjemná ,Jsem ráda 🙂 tak další krok ze seznamu odškrtávám 😀 ve čtvrtek jdu na EKG a v pátek k zubaři to bude rachot 😀 obvodní mám taky zasebou 🙂

bejbinka195
30. aug 2010

Brdo to uz mam vybavovat aj detsku lekarku???? ja mam stale pocit ze mam este tolko vela casu

haniula
30. aug 2010

@bejbinka195 nemusíš, ale čím dřív tím líp... pak zjištíš, že všechny kolem už neberou a budeš jezdit až na druhý konec města...

haniula
30. aug 2010

@luciemar a na co máš doma chlapa?? ten můj bude dělat salát i smažit řízky a vše kolem... my se budem s markétkou válet na gauči a tatku dirigovat 😀 ... dělal to i loni, protože já jsem byla v práci....

cufinka
30. aug 2010

@haniula jééé kdybych nechala tohle dělat tatku tak se ai nenajíme do silvestra 😀 my pojedemm k našim na Vánoce 🙂
Holky vy jak tady mluvíte o tom salátu s řízkama mám na to normálně šílenou chut 😀 😀 😀

vera1132
30. aug 2010

ahojte , pridavam sa do január 2011 🙂
ak to nepríde na nový rok , to by bol gooool 😀
teším sa svami, veľa sťastia prajem

cufinka
30. aug 2010

@janicac chodí to pěkně blbě . oni maj hafo času a tobě ted má přijít první nemocenská? jestli jo tak maji prej na to 3měsíce! jinak od datumu pak co jim dorazí lístek na penize maj 30dni na pposlaní peněz

haniula
30. aug 2010

@vera1132 vítej mezi námi... já bych se spíše nasmála, kdyby si to malá namířila ven na Štědrý den 😀 . to by potom ani ty řízky a salát možná nebyly...

janicac
30. aug 2010

@cufinka ano, má mi přijít první. to snad není ani možný, že by na to mohli mít tři měsíce, ale nic mi nejde..

sova33
30. aug 2010

Ahoj, tak jsem dnes byla na kontrole a jsem docela rozhozená. Fotku nemám, prtě se nechtělo rozumně nytočit ☹ Mám neschopenku, zatím bez vycházek ☹ Vysolila jsem několik stovek za prášky, no super den ☹

cara.m
30. aug 2010

@sova33 Co se stalo? Proč bez vycházek?

cufinka
30. aug 2010

@janicac já ti můžu napsat čísla na čssz tam ti řeknou co stím je nadiktuješ jim rodný číslo pošlu ti ty číslaa do pošty.Jinak záleží kdy jsi dala do práce lístek na peníze .Já po zkušenosti ztím že mi v práci posílali lístky na čssz pozdě tak posílám osobně doporučeně 🙂

cufinka
30. aug 2010

@sova33 nebud smutná copak se stalo proč prášky?

sova33
30. aug 2010

@cara.m Prý mi je zatím dát nemůže. Mám je až za týden. Nestalo se nic, ale mám docela stresující zaměstnání, tak mě nechala doma. Prášky mám na křečáky a magnezko kvůli křečím. Takže nic hrozného, ale nějak jsem z toho domácího vězení nesvá 😖

sova33
30. aug 2010

Ale hlavně jsem zklamaná, že nemám tu fotku, docela už jsem se těšila.

cufinka
30. aug 2010

@sova33 a řekla sis o fotečku? protože já musím říct jinak mi jí dr nedá . Nebud smutná mimi to cejtí jsi těhu tak klídek a pohoda hezky si dej něco sladkýho na nervy 🙂

sova33
30. aug 2010

@cufinka Jo, řekla, ale ono se fakt nechtělo natočit. To musím uznat. POřád tam strkalo jenom nohy nebo zadek. Bylo tam nějaké zkroucené. Ale vážíme 400g a srdce bije jako zvon. 🙂

cufinka
30. aug 2010

@sova33 no supeer my sme vážili v 19+2tt 260g tak snad prcek přibere 🙂 dr mi dělal už velký utrazvuk páč má 5týdnů dovču .

ellahop
30. aug 2010

tomasko? simonko? petko?

kamusek
30. aug 2010

@tetamon Nene, já bydlím kousek od Opavy 🙂