icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

tetamon
30. aug 2010

@sova33 tak ty mas stejnou potvurku jak ja? 😠 Tak snad priste 😉

S tema vychazkama je to fakt blby, jestli ti je krouhl 😖 Ale bude lip, oni vetsinou po nejake dobe nechavaji vychazky, ne?

@kamusek aaha 🙂

lavazza
31. aug 2010

Tak už máme od včera koupenou vaničku a já těhu kalhoty, jsem spokojená 🙂

sova33
31. aug 2010

@tetamon Mě ty vycházky štvou hlavně kvůli tomu, že bydlím na vesnci a nikam se odtud nedostanu. Nvíc moje rodina je 200 Km daleko, tak si to dovedeš představit. Když tam budu chtít jet, tak to budou komplikace. Ale jinak jsem ráda, že nemusím do práce, protože jsem fakt byla večer kolikrát úplně hotová.

pajulinkka
31. aug 2010

Holky prosím Vás nemáte někdterá zkušenost se zanětem středního ucha během těhu?

pajulinkka
31. aug 2010

@kamusek kde presne bydlis? Ja bydlim v krnove

haniula
31. aug 2010

@pajulinkka já jsem měla posledně průvan v uchu... na vatu jsem nalela slivovici a strčila si to do ucha... jinak radši si skoč k dr. na ušní!!

haniula
31. aug 2010

a mohl by mi někdo poradit co s oparama?? mám ho už podruhé... svědí to a bolí to...

bejbinka195
31. aug 2010

😀 aké kolotoče dnes mam v brušku 🙂

haniula
31. aug 2010

@bejbinka195 malá si tam většinou dělá diskotéku a kope jako navedená 😀 ...

luciemar
31. aug 2010

Tak mě zas dneska maličké kope někam dolů...nejspíš do močového měchýře... 😀

cara.m
31. aug 2010

Tak mě nekope nic, my jsme hodní a asi spinkáme 😀
Holky jak dopředu před porodem budete chystat postýlku?

cufinka
31. aug 2010

@luciemar mě od včerejška do močáku a není to příjemný vůbec.

cufinka
31. aug 2010

@cara.m já chci tak v listopadu už mít vše komplet 😀

cara.m
31. aug 2010

@cufinka No jo a nemohla ses toho dočkat 😀

lolelole
31. aug 2010

jéj holky ja vám závidím ty kopance 🙂 ja už chci taky !!! 😀

cara.m
31. aug 2010

@cufinka já si taky říkám, že v listopadu by to mohlo být ok. Já už tedy mám matraci, postýlku. Postýlka je ještě po nás, matrace je jako nová po neteři. Přece jenom ty miminka to moc neproleží 😀 Takže jen objednám chránič na matraci, povlečení mám jedno po neteři i s peřinkou, ale to stejně budu používat až později. Ale říkám si, kdy právě nejpozději to připravovat, ať to tu zbytečně nezabírá místo a nechytá se na to prach 😀

luciemar
31. aug 2010

@cara.m Já budu postýlku kupovat tak někdy v říjnu se vším tím vybavením. Ale připravovat ji budu až v prosinci....
Ještě jsem se chtěla zeptat, Tobě posunovali termín porodu? Myslím, že jsi byla o týden napřed a teď jsme stejně... 🙂

cara.m
31. aug 2010

@luciemar no já spíše nevím, který datum tam mám napsat, takže jsem to změnila, ale možná to zase někdy změním 😀 😀 😀 Vychází mi to totiž dle MS na 5.1. ale dle NT a velkého utz na 2.1. takže nevím, který mám brát víc v potaz. Ale nástup na mateřskou mi doktorka odpočítávala od toho 5.1. tak jsem to změnila 😀 A teď se v tom vyznej. Stejně si mimčo vyleze, kdy se mu zachce 😀

haniula
31. aug 2010

@cara.m manžel bude postýlku sestavovat až budu v porodnici a taky bude převážet kočár od mamky z poruby k nám do hrabůvky...
už víš jak na ty fotky z videa??

cufinka
31. aug 2010

@cara.m no my to budem kupovat v říjnu a v listopadu teda sestavit ale nemůžu zaručit že až příjde že jí ten den nebudem montovat jak se znám 😀 oni ty kopanečky jdou hlavně cejtit večer a včera cejtil i přítel 🙂 dneska mi přišel balíček 😀

meduliacik
31. aug 2010

@haniula Ahoj, skus Imunoglukan, Betaglukanaktiv, alebo Betaglukan. Su to silne imunostimulacne pripravky, ktore posobia na opar zvnutra-mam ich odskusane pri opare na manzelovi(vzdy zmizol do 2-3 dni), lebo ja som opar nikdy nemala a uzivam ich dlhodobo-uz cez 10 rokov, len to dost stoji 😝 . Najlacnejsi je sirup Imunoglukan, ale kedze ho potrebujes vypit aspon 20ml raz denne, tak za 6 dni je po nom, ale mal by zabrat.

cara.m
31. aug 2010

@cufinka No super! Já chci taky balíček, čekám z Malvíka ale pořád jim něco ještě nedodal dodavatel 😒

@haniula manžel včera přišel pozdě domů, tak jsem to včera neřešila.

tetamon
31. aug 2010

@sova33 no byla bych na tom podobne. Sice bydlim v casti phy, ale je to okraj, takze taky prd, rodina na Morave... Tak snad brzo povoli s vychazkama...

@cufinka mas hezky miminka 😀 A vecicky jsou krasny 🙂 Ja jsem ted pro tento mesic donakupovala, a zitra se zkusim objednat na 3D, takze mozna i pro ten pristi 😕

@cara.m taky myslim, ze pokud manza bude zvladat, tak postylku zvladne smontovat a nachystat az budes v porodnici, kdyz by se prte rozhodlo prijit driv 😉 A nebo pro klid duse klidne nachystat driv, podle me kdyz uz tu postylku mas doma, tak na tom tolik nesejde 🙂

luciemar
31. aug 2010

@cara.m Tak to máš ještě dobrý....takhle malý rozdíl mezi termíny. To já mám mezi nimi rozdíl 14 dnů a říkali mi, že jako bernou minci mám brát ten termín z NT...
No jo, taky musím přidat fotečky...z Malvíka mi přišel krásný spinkací pytel a zavinovačka do autosedačky... Mimochodem, ten kočár jsme vybírali taky v Malvíkovi...přímo na prodejně. Joooo a na ty tvoje fotečky se taky moooc těším! 😀

kamusek
31. aug 2010

@pajulinkka Já ve Štěpánkovicích, jestli ti to něco řekne. Je to asi 2km od Kravař (to už je trochu známější 🙂 )

kamusek
31. aug 2010

@haniula Mě na opary doporučila doktorka homeopatika ocsilococsinum (jsou to takové malinké kuličky, bereš jednu tubičku denně a v balení je jich myslím 8 a stojí to okolo 150,-) nevím, přesně! Opravdu mi to zabralo, jak na opary, tak na koutky nebo afty! doporučuju

cara.m
31. aug 2010

@luciemar Nooo tak na spací pytel právě čekám taky, tak snad to nebude ten můj 😀 😀 😀

cara.m
31. aug 2010

@luciemar škoda že já mám Malvíka z ruky, vše objednávám přes net 😒 a teď nemůžu odolat zavinovačce od Lodgeru 😀

cara.m
31. aug 2010

@luciemar kde máš ty fotkyyyy!

kinsli
31. aug 2010

@cufinka Moc krásný věcičky 🙂 Já občas taky něčemu neodolám a nakoupím 😀 😀
hodně jsem koupila v tescu ve slevách a sem tam něco po aukcích 😀 😀
hodím poslední úlovky do alba 😀
v 18h odjíždíme směr Itálie, tak doufám, že tam bude hezky a pořádně si to užijeme.
Kačenka se už strašně těší. mám už v Caorle kamarádku, tak mi denně píše. Přes den je prý hezky, ale večery už chladné, to ale neva snad jsme dostatečně vybavený 😀
hlavně aby bylo hezky přes den 😉

Jo holky co čekáte holčičky začala jsem zadávat aukce, tedy zatím jen zimní, neměla jsem čas to všechno fotit a hlavně zbytek už nespěchá 😉 Tak jukněte jestli by se někomu něco nelíbilo 😉

http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?id=5939466

tak zatím se tu mějte a pohlaďte pupíky 😀 😀 😀