Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@cufinka 😀 😀 😀
já už jsem se s pindíkem srovnala, i když pořád mě to tak trošku líto je ☹
Měla jsem vysněné dvě princezny které si budu stejně oblékat 😵
No jo no, zase na druhou stranu musím uznat, že bude mít přítel alespoň parťáka na ryby a my na sebe s Kačenkou budeme mít více času 😀
Je pošleme na ryby a sami vyrazíme obrážet obchoďáky a zkrášlovat se 😝 😀
@kinsli Jééééé, to nee...vždyť budete mít páreček! To je krásné, to se jen tak někomu nepoštěstí! A mít holku a pak kluka je super, že holčička se může nagažovat v péči... 😀
@terka23 Já jsem sehnala moc hezké těhu džíny na www.tehotne.cz. Mají tam i krásná trika, tuniky a svetříky, ale pravda...je to trochu dražší.... 😒
@cara.m Ještě sedím v práci, takže až dorzazím domů, budu fotit! No, my jsme do toho Mlavíka jeli taky skoro 100 km, takže to byl taky jeden z důvodů, proč chtěl manžel hned objednat...aby tam nemusel jet znovu 😀 Teď tam pojedem snad až pro ten kočár. Ostatní si taky nechám poslat.
Pytel na spaní je krásnej, ale přijde mi dost velkej...třeba to je až do dvou let 😀
@luciemar jo, ja jsem taky zirala, ze mam pytel na spani 100 cm 😕 Chtela jsem zkusit mrknout v Ikea, tam pisou 70 cm, ze od 0-6 mesicu, tak mrknu, jestli je o tolik mensi nebo zkusim hledat jeste nejakou jinou variantu - http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=11776157 ...
@cufinka 😀 😀 😀 jakych prckov si si dala do zaviniek 😀 😀 😀 parada! 😉
@kinsli sranda,ze u nas napriklad nemusis zahlasit dietatko dopredu k pediatrovi,ako v CR,ale zas nezoberu dieta do skolky,ked si na materskej dovolenke 😖 a to som sa tesila,ze hanka sa bude hrajkat s detickami 😔
postielku budem pripravovat az niekedy v polke decembra,lebo to uz budeme u maminy v dvojizbaku 😝 a aby nam tam zbytocne nezavadzala a hlavne,aby mi hanka po nej neskakala 🙄 😅
@terka23 ja som tiez hladala vselijake bundy cez internet,ale su dost drahe 😒 a bojim sa ze mi to nebude sediet,ked najprv nevyskusam...ale zas tu v obchodoch bohvieco nekupis a ked ano,je to ovela drahsie ako cez net.snad tak ako tu radia baby,ze vyskusat v obchode a potom najst na nete 😉 dufam aj ja ze si nieco vhodne kupim,bo do kabatu sa uz nevleziem a do vetrovky uz vobec nie 😝 😀 😀 😀
@kinsli som bola vcera v meste na nakupoch a som videla maminu sdvomi dcerenkami na nakupoch a som si pomyslela:jeeej,jake to bude pekne,ked aj ja tak budem chodit 😵 😵 😵 a potom som sa spamatala:koooolko penazi ma to bude stat,lez ich obe vystrojim 😕 😀 😀 😀 hehe,mas to dobre podelene,mozno aj moj muz zoberie aspon jednu malu damu na ryby 😉
peknu dovolenku vam prajem 🙂
@tetamon som vcera bola v kiku 😀 😀 😀 no a videla som tam vaky na spanie,najmensie boli 70cm a zdali sa mi take malinke 😵 a take peknucke 😵 ale nekupila som 😖 bo chcem mat malu v zavinke,kym bude malinka,tak vak mi netreba 😖 skoda 😖 😀 ale predsa len som cosi pokupila,nejake fusekle 😀 aj ciapocku v kiku a dnes v lidli aj dvoje pancusky..vcera som bola aj v tescu a veru som sa musela velice ovladat,aby som nic nekupila 😕 😅 krasne vecicky tam mali,kupila som tam aspon dva dudle 😀
ja si brusim zuby na tie od kinsli 😉 😅
kurnik,ale ste mi narobili chute s tym salatom a reznami 😠 😀 vcera som mala vecer nenormalnu chut na slivkove gule s makom 😕 tak su neska k obedu 😀 uz som ich skoro vsetky pojedla 😀 🙄
@luciemar
@cufinka : Jasně holky, určitě bude zase hodný 😀 Šla jsem na prohlídku s jednou paní na byt a ta mi říkala, že přesvědčovala ještě doktora na porodním sále jestli se náhodou nespletl 😀 😀 😀
jinak v Itálii by mělo být hezky, hlásí 26-27 stupňů. Jedeme do Caorle, tam je vody po kolena tak to bude snad jako kafe 😀 😀 😀
Už se fakt moc těším, loni jsme byli 2x bylo to fajn, ale letos si myslím, že to bude ještě lepší. Kačka je už živel, loni to ještě lezlo po pláži po čtyřech 😀 😀 😀
Jsem ráda, že po obědě bez problému usnula, alespoň bude ok na cestu 😉 Kámoška jeli autem a říkala, že tam byly za 10 hodin. Tak autobus to za 12h snad taky zvládne. Loni jsme jeli 1x autem a 1x autobusem.
autem to byl mazec, tam 23h a zpátky 25h. To už bych fakt nedala 😉
Holky tak mám pronajatý byt 😵 no to je super zpráva, před půl hodinou mi volala malkéřka, že ho pronajala 😀
Tak jsem tam hned běžela a podepsala s holčinou smlouvu 😉
@cara.m Spací pytel mám tenhle
http://www.malvik.cz/Postylky-pokoje/spaci-pytl...
A džíny tyhle http://www.tehotne.cz/tehotenska-moda-produkty/...
a ty druhé prostě nemůžu najít ... jsou tmavé a široké, ale ty si budu muset nechat zkrátit....
A mám tam zálusk na několik halenek a tunik, ale říkám si, že teď budu nosit ještě to, co mám, dokud mi to je... 😀
Nějaké džínové sukně nosím taky ještě svoje původní....s rozepnutým knoflíkem 😀
Já pro dnešek končím a šupajdím domů. Tak nám zítra po desáté hodině držte palečky na velký UTZ 😉 Díky!!!

Ahoj holky,
nemáte nějaký tip, kde se dá sehnat pěkné těhotenské oblečení? Nejlépe přes internet.
Jak už teď začíná být škaredé počasí, poohlížela jsem se i po nějaké bundě, ale vůbec nevím, co budu nosit?
Díky za odpověď.