Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ako tak pozeram, vy uz mate riadne zasoby pre deticky.. ja popravde este nemam nic.. nejako sa mi to zda skoro ale pockam si na 4D a pomalicky zacnem aj ja..
ja mam uz pekne velke brusko takze som si kupila jedny riflove gate v cinskom obchode, jedny mam od sestry, tricka nosim este svoje stare.. ale uz dlho v skrini vyberam.... 🙂 ja sa obavam ze si budem musiet vymysliet nejaky jesenny kabat alebo nieco podbone... lebo kedze ja som skor ten stihlejsi typ tak tie ktore mam este ako tak nosim, ale dlho to uz trvat nebude a vtedy ked bude najvacsie sychravo ako teraz.... tak neviem co budem nosit...
a este sa chcem spytat. netrapia vas krce v lytkach??? ja som sa dnes v noci na to dva krat zobudla.... a tak dnes zacinam brat magnesium... hadam pomoze
@kamusek Neříkají Štěpánkovicím palestina???Pokud jo tak jsem už v obraze 🙂
Jo holky, ja jsem na tom s tím oblečením stejně - zbylo mi pár věcí co nosím pořád dokola. Včera když jsem šla na pracovní schůzku tak tomu předcházela tak hodina zkoušení do čeho se ještě vlezu a solidní oblíkací panika 🙂 Musím vyrazit na nákupy. Pořád jsem si říkala že na těhu oblečení mám ještě čas ale už sa to kvapem blíží 😀
S bundami ja to pořeším asi nějakým kabátem, který je strižený pod prsami, který bych mohla nosit případně i pak...no uvidíme 🙂
@cara.m ted jsem se pokoušela nafotit fotky mobilem z těch dvou videí, co mám a docela to šlo... ještě počkám, až mi to manžel hodí do compu a uvidíme... ty z 16.tt vyšli nádherně, ale ty z 20,tt nejsou moc jasné, protože mi dělal utz břes bříško a mám tam ještě nějaký tuk... hnedle to sem nahodím, až uvolní hlavní comp (jsem u notase...)
@tetamon ja som mala prave nachystany ten krasny kabat karovany,co som nosila aj s hankou,ked som bola tehu a len som na nom furt presivala gombiky 😀 ale to som bola len v 4tom mes ked bolo zima,potom som ho nosila len rozopnuty,uz bola jar 😎 a predvcerom som si ho skusala a uz ho ledva zapnem 😖
moj ma tiez okolo 100 kil a hlavne velke ramena.. a okrem toho chcem sa obliekat pekne a tak by som si jeho veci dala asi len na doma ale do prace ani von nie...
jeee vy akurat riesite bundy...veru aj ja rozmyslam co budem nosit teraz mam taku dobru mikinu ale ci sa ja v novembri a decembri zapnem svoju zimnu bundu to je otazne....
Co říkate na tenhle kočárek ? Připadá mi podobný jako Mutsy jen je o půlku levnější..
http://www.malvik.cz/Kocarky/trojkombinace/Baby...
Ted jsem do svého fotoblogu přidala fotečky z utz....
@pajulinkka Jojo, přesně tak, říkají... 😀
Tak já naštěstí dopnu ještě všechny bundy a jednu mám větší klokanku Rejoice, nosí se nádherně a mikiny naštěstí ještě taky.
@kostri jestli nekde mate kik, tak jak prijde podzimne-zimni kolekce, stoji za to se tam mrknout, vim, ze vloni jsem tam kupovala nejakou "z-nouze-ctnost" bundu tusim za 300 kc 😠 (bylo to vylozene na nejaky prace na zahrade, takze na likvidaci, a kupovat nejakou super-truper se mi nechtelo), ale na tu hruzu nevypadala zase tak spatne (akorat matros a tak, ... asi nevydrzi 😠 )
Holky cítili jste už sami, jak bije mimíšku srdíčko?? Já už několikrát, když si malá dobře lehla, dokonce i manžel ho cítil. Je to úžasný pocit!!
Ahoj Holky,
Dlouho jsem tady nebyla. Užívali jsme si s maželem na chalupě. Včera jsem byla na velkém utz a vše je v pořádku. A čekáme chlapečka. 🙂 Musím si vás dočíst, at jsem v obraze.
@haniula ahojky, ja akuratne vcera,nechcela som tomu verit a tiez manzel musel chytit,aby mi to potvrdil:O)))) Je to perfektny pocit,ked viem ze male je ok...
@monulik0209 můj jak to cítil, tak byl z toho na větvi...

@luciemar neboj vse bude ok 🙂