Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Tak se mi konecne podarilo dovolat na 3D-4D utz, tak jdu 20.9. 🙂
@lavazza
@haniula parkrat jsem neco citila, ale netusila jsem, ze se to da. To, ze slysim svuj zrychleny tep uz jsem si zvykla, obcas je sranda pozorovat, jak jsou ty cevy v brise, jak "tepaji", ale ze obcas citim mrnouse, to me nenapadlo 🙂
Ahoj holky, teď jsem si prohlížela srpnový časopis Maminka a všimla jsem si, že v něm je kupón na 1000,- při nákupu kompletu. Platí to při nákupu z určitého obchodu. Mám pocit, že tady o něm někdo uvažoval, tak jen pro info.
@haniula jej 😵to muselo byt pekne 😵 ja som to tak este necitila,ja len jak stikutalo 🙂
@tetamon no,spoliehala som sa na kik,ale este tam nic take nemali 😒 viem,ze ta kvalita tam neni bohvieaka niekedy,ale fakt sa mi nechce vyhodit kopu penazi za kabat alebo bundu,ktoru potom nebudem nosit,lebo mi bude velka 😖 teda dufam ze mi po porode bude velka 😀 😀 😀 😕
Já taky cítila srdíčko 🙂 a jako dámy včera mi malá večer tancovala a dneska ráno mě tak šíleně nakopla ,že jsem nechtěla věřit 😀 a to všichni říkáte jak je to krásnej pocit 😀 jj je ale jako netušila jsem že to bolí 😀 😀 😀
@cara.m To já taky, ale jednou sem vyletěla z postele,protože sem se lekla a to teda byl kopanec.
Jinak by řekla, že to je pro mě zrovna teď úžasný období, klidně bych byla těhu dýl než 9měsíců 😀 Jestli budeme mít i druhé, tak snad bude takové těhotenství taky.Fakt si nemůžu stěžovat.
druhy trimester byva taky pohodovy,mame kopec energie a radujeme sa z kazdej somariny 😀 😉 ja napriklad kazdy den vypekam jak diva 😕 😅 neska kysnute pagacky a babovku 😎
Ahoj, tak už mám doma košík na mimčo. Je super 🙂 Tak už aby v něm bylo i to mimčo 🙂
@cufinka velice mimoradne, ale jsou zaznamenane pripady, kdy se miminko (uz vetsi, pred porodem ;)) tak leklo nejakeho hlasiteho zvuku, a tak maminku koplo do zebra, ze ji ho zlomilo 😀
A jinak taky se mi uz parkrat stalo, ze jsem dostala takovy cutanec, az jsem se lekla. Zatim teda nebolelo, ale leknuti bylo 😉
Vcera v noci jsem se otocila na bok a jestli jsem prcka nejak neprijemne presplouchla nebo neco, nevim, ale dostala jsem za to par nakopano 😀
@kostri jo, je fakt, ze se nebyt toho brucha a obcasneho pokopkavani, necitim ani tehu, ale o hafulu energie nemuze byt ani rec. Spim tak 8-10 hodin denne, a stejne jsem matoha 😲 Ale jooo, raduju se. Hlavne z tech vecicek na prcka. Na sebe me uz netesi nakupovat, ale videt miminci hadriky, tak jihnu 😉
@tetamon ty si kopa srandy 😀 sa narehocem vzdy 😀 😉
no u mna sa druhy trimester zacal umyvanim okien dveri a vsetkeho mozneho v byte a nekonecnym vypekanim 😝 😅 spim tak od desiatej do siestej rana,s prestavkami,ked ma hanka zavola,ze ju treba zakryt alebo chce aby som si k nej sla lahnut a este plus prestavky na pisanie-moje aj hankine 😉a dnes este hanka hodinu nevedela zaspat od stvrtej do piatej,lebo mala zly sen o levikovi 😖 🙂
@sova33 tak uz nam ten kosik ukaz 🙂
@tetamon inak tiez ked sa otocim v spanku na ktorykolvek bok,tak malinke kope jak o zavod,takze u mna je spanok mozny len na chrbte 🙄 😝
jaj vidite,chcela som sa opytat,netrpnu vam ruky?mne napriklad,ked vecer citam v posteli.nemozem drzat dlho casopis,bo mi trpnu ruky,alebo ked mam nejaku zlu polohu v lahu,tak vtedy 😒 vy take necitite?
@janicac Já se v tom tolik nevyznám, ale našla jsem tohle http://www.vypocet.cz/nemocenska

@haniula myslím, že cítila akorát sem si nebyla jistá a připadala si jak blázen, že to není možný