icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lavazza
1. sep 2010

@haniula myslím, že cítila akorát sem si nebyla jistá a připadala si jak blázen, že to není možný

tetamon
1. sep 2010

Tak se mi konecne podarilo dovolat na 3D-4D utz, tak jdu 20.9. 🙂

@lavazza
@haniula parkrat jsem neco citila, ale netusila jsem, ze se to da. To, ze slysim svuj zrychleny tep uz jsem si zvykla, obcas je sranda pozorovat, jak jsou ty cevy v brise, jak "tepaji", ale ze obcas citim mrnouse, to me nenapadlo 🙂

cara.m
1. sep 2010

Ahoj holky, teď jsem si prohlížela srpnový časopis Maminka a všimla jsem si, že v něm je kupón na 1000,- při nákupu kompletu. Platí to při nákupu z určitého obchodu. Mám pocit, že tady o něm někdo uvažoval, tak jen pro info.

kostri
1. sep 2010

@haniula jej 😵to muselo byt pekne 😵 ja som to tak este necitila,ja len jak stikutalo 🙂
@tetamon no,spoliehala som sa na kik,ale este tam nic take nemali 😒 viem,ze ta kvalita tam neni bohvieaka niekedy,ale fakt sa mi nechce vyhodit kopu penazi za kabat alebo bundu,ktoru potom nebudem nosit,lebo mi bude velka 😖 teda dufam ze mi po porode bude velka 😀 😀 😀 😕

tetamon
1. sep 2010

@kostri 😀 to ja taky doufam, ze vetsina veci mi bude velka po tehu... No zatim je podzim, aspon co jsem vsude videla... Musime jeste chvilku pockat 😉

kostri
1. sep 2010

@cara.m 1000korun zlava? 😕 a to je len ked mas predplateny ten casopis?alebo aj ked si ho normalne kupis v stanku?

cara.m
1. sep 2010

@kostri normálně když si ho koupíš, je to v srpnovém čísle. Kdyby ho někdo chtěl kupovat můžu mu ten kupón poslat.

kostri
1. sep 2010

@tetamon ale ja uz teraz potrebujem nieco 😖 beeeeeeee 😖 aspon sveter..skusala som si aj nejake ponco,ale nebolo moc pekne 😒

kostri
1. sep 2010

@cara.m ja teda nechcem kupovat nic,len sa cudujem,bo sa mi to zda dost velka zlava,ze to dali do casopisu 😕

cufinka
1. sep 2010

Já taky cítila srdíčko 🙂 a jako dámy včera mi malá večer tancovala a dneska ráno mě tak šíleně nakopla ,že jsem nechtěla věřit 😀 a to všichni říkáte jak je to krásnej pocit 😀 jj je ale jako netušila jsem že to bolí 😀 😀 😀

cara.m
1. sep 2010

@cufinka Tak já mám asi hodné a jemné miminko, protože mě nic nebolí, jen cítím, jak se tam hemží

cufinka
1. sep 2010

@cara.m jj to mám taky ale jako dneska ráno to byla žducha jak blázen

lavazza
1. sep 2010

@cara.m Já si kupuju taky maminku,ale ničeho sem si tam nevšimla a je to sleva do jakého obchodu?

lavazza
1. sep 2010

@cara.m To já taky, ale jednou sem vyletěla z postele,protože sem se lekla a to teda byl kopanec.

Jinak by řekla, že to je pro mě zrovna teď úžasný období, klidně bych byla těhu dýl než 9měsíců 😀 Jestli budeme mít i druhé, tak snad bude takové těhotenství taky.Fakt si nemůžu stěžovat.

cara.m
1. sep 2010

@lavazza já jsem teď taky v pohodě, ale první trimestr nebyl nic moc 🙂 Ale zase né nejhorší 😀
Je to na straně 105 srpnového čísla 😉

kostri
1. sep 2010

@cufinka rano ,ked lezim,tiez dostavam kopance,ale ked sa najem,tak ostane mala v klude 😅 😉 no obcas ma kopne aj ked stojim a robim nieco,to mi pride vzdy take smiesne 😅 neviem preco 😕 😅
a to mi povedzte ako to citite ze bije malinkym srdiecko?aj ja to chcem 🙂

kostri
1. sep 2010

druhy trimester byva taky pohodovy,mame kopec energie a radujeme sa z kazdej somariny 😀 😉 ja napriklad kazdy den vypekam jak diva 😕 😅 neska kysnute pagacky a babovku 😎

sova33
1. sep 2010

Ahoj, tak už mám doma košík na mimčo. Je super 🙂 Tak už aby v něm bylo i to mimčo 🙂

tetamon
1. sep 2010

@cufinka velice mimoradne, ale jsou zaznamenane pripady, kdy se miminko (uz vetsi, pred porodem ;)) tak leklo nejakeho hlasiteho zvuku, a tak maminku koplo do zebra, ze ji ho zlomilo 😀

A jinak taky se mi uz parkrat stalo, ze jsem dostala takovy cutanec, az jsem se lekla. Zatim teda nebolelo, ale leknuti bylo 😉
Vcera v noci jsem se otocila na bok a jestli jsem prcka nejak neprijemne presplouchla nebo neco, nevim, ale dostala jsem za to par nakopano 😀

@kostri jo, je fakt, ze se nebyt toho brucha a obcasneho pokopkavani, necitim ani tehu, ale o hafulu energie nemuze byt ani rec. Spim tak 8-10 hodin denne, a stejne jsem matoha 😲 Ale jooo, raduju se. Hlavne z tech vecicek na prcka. Na sebe me uz netesi nakupovat, ale videt miminci hadriky, tak jihnu 😉

kostri
1. sep 2010

@tetamon ty si kopa srandy 😀 sa narehocem vzdy 😀 😉
no u mna sa druhy trimester zacal umyvanim okien dveri a vsetkeho mozneho v byte a nekonecnym vypekanim 😝 😅 spim tak od desiatej do siestej rana,s prestavkami,ked ma hanka zavola,ze ju treba zakryt alebo chce aby som si k nej sla lahnut a este plus prestavky na pisanie-moje aj hankine 😉a dnes este hanka hodinu nevedela zaspat od stvrtej do piatej,lebo mala zly sen o levikovi 😖 🙂
@sova33 tak uz nam ten kosik ukaz 🙂

kostri
1. sep 2010

@tetamon inak tiez ked sa otocim v spanku na ktorykolvek bok,tak malinke kope jak o zavod,takze u mna je spanok mozny len na chrbte 🙄 😝
jaj vidite,chcela som sa opytat,netrpnu vam ruky?mne napriklad,ked vecer citam v posteli.nemozem drzat dlho casopis,bo mi trpnu ruky,alebo ked mam nejaku zlu polohu v lahu,tak vtedy 😒 vy take necitite?

cufinka
1. sep 2010

@tetamon no tak to je super 😀 chudák mamča 😀 no jsem zvědavá co to bude za rány až bude větší 🙂

tetamon
1. sep 2010

@kostri diky ;)
Jj, trnuti rukou citim, rano vstavam s tim, ze jim chvilku musim dat, aby byly pouzitelny 🙂

tetamon
1. sep 2010

@cufinka neboj, to fakt asi byla nejaka krehulinka maminka a megavydeseny mimco. Ale asi ty potvurky fakt umi kopnout fest 😉

janicac
1. sep 2010

@cufinka Ahoj, tak jsem tam dnes volala a z práce nedolali lístky na peníze. To mi to nemohlo přijít...
Prosím Tě, jak se ta nemocenské počítá? Počítají se tam i víkendy?

sova33
1. sep 2010

@kostri Mám ho ve fotoblogu.

haniula
1. sep 2010

@kostri když ležíš v klidu na zádech a cítíš, že malé je nacpané v rohu bříška nebo dobře leží, tak ucítíš dotykem bití srdíčka... posledně jsem to cítila, když se malá nacpala dolů a tak mi tepala celá pipnka 😀 , jako bych měla srdíčko mezi nohama 😀

cufinka
1. sep 2010

@janicac nemocenská se ti počíta 70% z platu no tak to jsou šikovný jak u nás v práci já už jsem ted poslala lístek sama a doporučeně

sova33
1. sep 2010

@janicac Já se v tom tolik nevyznám, ale našla jsem tohle http://www.vypocet.cz/nemocenska

janicac
1. sep 2010

@cufinka taky už si to budu posílat sama. to není možné. mi ted prijdou dve najednou.