icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

ivetkatka197808
1. sep 2010

vie mi niekto poradit , o mesiac sa vraciame z uk,budem v 25tt,tehotenstva, chcem sa opytat ci je potrebne si vypitat original white book-tehotensku knizku, co mam tu v Anglicku a zobrat ju svojmu gynekologovi, alebo staci aj kopia?A komu to mam povedat, midwife alebo GP, ze idem na Slovensko natrvalo a potrebujem tu knizku?

kamusek
1. sep 2010

Zdravím, přeju hezký u nás deštivý večer. Hlásíme se z velkého ultrazvuku. Vše v naprostém pořádku. Orgány vyvinuty jak mají, srdíčko krásně a pravidelně bije. Máme i video. Byl to skvělý zážitek jak pro mě, tak i pro manžela, byl nadšený 🙂 Ráno jsem byla taky u svojí gyndařky a výsledky triple testu z minulého měsíce jsou taky v naprostém pořádku 🙂 Tak jsem si oddychla 🙂 Hned jsme to oslavili rychlýma špuntama 🙂 A koupila jsem si pro radost 2 trička s dlouhým rukávem, protože už mám svoje dost těstné 🙂 Jsem šťastná jak blecha 🙂

luciemar
1. sep 2010

Kamusek, moc gratuluji !!! Moc dobře vím, jaký to je pocit, protože přicházím se stejnou radostí!
😀
Také se hlásím z velkého UTZ, vše je v naprostém pořádku a mimi už váží 380g. Byl to nádherný zážetek pro mě i pro manžela. Dozvěděli jsme se, že čekáme KLUČÍKA!!! Jsme moc šťastní! Já jsem si to myslela od té doby, co jsem otěhotněla a moc jsem si chlapečka přála!!! Paní doktorka chlapečka odhadovala už na NT screeningu, ale přeci jen jsme se na to ještě moc neupínali. Teď už je to snad jistější.
Nejdřív měl skrčené a překřížené nožičky, takže pak doktor skouknul, co šlo a pak jsem musela jít chodit po nemocnici a po schodech, aby se nějak přesunul, aby mohl pan doktor zkontrolovat nožičky...Povedlo se, malej je krásně natáhl a ukázal nám taky to, na co jsme čekali 😉 Nožičky si dával až za hlavu, no sranda...kaskadér! 😀

haniula
1. sep 2010

@luciemar
@kamusek gratuluji oběma k úspěšným utz!!!

cara.m
1. sep 2010

@kamusek gratuluji ke zdravému miminku!

@luciemar no super! Gratuluji k úspěšnému utz a ke klučíkovi! Jak se bude jmenovat?

sjussi
1. sep 2010

zdravim dneska a gratuluji tem co dnes byli na utz 🙂 musim se taky s necim pochvalit🙂 koupila sem si me prvni tehotenske kalhoty :D a taky mi mamka dala fusak,sice starsi jeste po nas ale stejne bude v kocarku zakryty deckou🙂

lolelole
1. sep 2010

ahojky - tak my se taky hlásime z úspěšné kontroly. Velky utz dopadnul na 1* 🙂 Je to malý šikula, cestou k dr jsem mu v autě spívala a říkala mu ať se nám hezky natočí a zlatíčko poslechlo 😀 Krásně se nám poukazoval ze všech stran, nožky roztáhul jak na povel a ukázal nám že to bude chlapeček. Neřekli nám síce kolik váží ale máme vše co máme mít a nic navíc, tak jsem klidná 🙂 No a odteď mohu začít pořádně nakupovat, kočárkovat zařizovat a tak vůbec.. hurá 😝
Kamusek, Luciemar - gratuluji oběma 😉

lavazza
1. sep 2010

taky se přidávám ke gratulacím 🙂

Teď sem si právě zkrátila těhu kalhoty a manžel se do nich oblíknul a rozeslal po celé rodině, prej sou moc pohodlný, že až mě nebudou, že je bude nosit, srandysta 😀

Když sme měli svatbu,tak se zas oblíknul do spodničky od šatů a vypadal jak baletka 😀 No nemám já doma cvoka?

cufinka
1. sep 2010

gratulace k super výsledkům 🙂

cufinka
1. sep 2010

Já jsem si ted přivezla těhu džíny super pohodlný,ale jako ty ceny jsou moc 😒

lavazza
1. sep 2010

Kalhoty sehnala v dětské světě za 998kč, což se mi nezdá a pak sem tam viděla za 1090kč, přemýšlím, že si ještě jedny koupím.

cufinka
1. sep 2010

@lavazza já je koupila v C&A za 1200,- 😒 a žádný extra krásný prostě normál

kamusek
1. sep 2010

@cufinka Já mám rifle i černé kalhoty taky z C&A.....rifle jsem koupila, když jsem ještě neměla ani bříško, protože byly ve slevě z 1200,- na 200,- 🙂)) A taky žádný extra model, spíš obyč, ale postačí. A černé klasické kalhoty, když jdu třeba někde na oslavu nebo tak stály 850,-! Ty obchody fakt dávají najevo budoucím maminkám, že jim prostě nic jiného nezbývá a musí si to prostě koupit ☹

cufinka
1. sep 2010

@kamusek no krásná sleva já tam byla dneska nic taky jsem hledala něco levnějšího ☹

cara.m
1. sep 2010

@cufinka já musím zajet asi o víkendu nebo umrznu 😒

luciemar
1. sep 2010

@lolelole Také moc gratuluji ke skvělým výsledkům 🙂
Holky a moc vám všem děkuji za držení palečků!!!

lolelole
1. sep 2010

@luciemar děkuji 🙂 je to paráda, viď ? Takový den bych chtěla mít porád 😉

Jinak pro holky z Prahy - v Fashion Arene v Šterboholích je Puntanela a mají i těhu oblečení ..né moc ale nějaké kalhoty a rifle tam byli taky. Když jsem tam byla naposled tak jsem kalhoty ještě moc neřešila takže ceny nevím, ale těhu plavky jsem tam koupila asi za 350,- a parádní 🙂

cufinka
1. sep 2010

@cara.m jj já ted ještě musím pořešit tu bundu 😒 bo v tom ponču je zima a to jsem myslela že budu nosit v zimě 😀

monulik0209
1. sep 2010

@haniula no moj tiez,aspon som vedela ze si to nenamyslam:O)))

lavazza
1. sep 2010

@cufinka já sem si právě říkala, že do té 1000 že to jde, a mají docela výběr, koukala sem třeba na netu a tam měli docela drahý, snad po tisícovku bych se nevešla, za to bych si jich vybrala dost ale mám strach objednávat bez zkoušení, ale budu si muset koupit nějakou tuniku nebo tak, sice mám věci který určitě oblíknu i na konci těhotenství, ale ještě něco asi budu potřebovat

haniula
2. sep 2010

Dobré ránko! Holky potřebovala bych poradit. Manželovi umřela babička, zítra je pohřeb a jeho rodina mě tlačí, abych šla, i když z velice dobrých důvodů (Vám je říkat nemusím) odmítám. Můžete mi, prosím, poradit, jak jim říct rozhodné ne, aniž bych si rozhádala celou rodinu?? Dík moc! Jsem z toho docela nesvá. ☹

luciemar
2. sep 2010

@cufinka Určitě to bude chtít nějaký teplejší kabátek. Já jsem včera od manželové maminky dostala úplné krásné áčkové paleto na zimu za Camaieu. Tchýně má podobný vkus, tak to je super! Myslím, že to užiju hodně. Je to od prsou rozšířené, takže dost místečka 😀
@haniula Hm, to je hodně složitá a asi dost nepříjemná situace. ☹ Chápu, že tam nechceš jít. Co zkusit prostě říct, jak to cítíš? Třeba to rodina pochopí...

meduliacik
2. sep 2010

@haniula Pohreb urcite nie je vhodna "aktivita" pre tehotnu-a to nielen kvoli starym poveram, ale aj kvoli nadmernym emociam, ktorym by sa mala tehulka vyhybat(babatko preziva vsetko s mamkou),dlhemu statiu a teraz aj nevhodnemu pocasiu. Urcite by nikto nechcel, aby si po pohrebe mala nejake zdravotne problemy. Teraz by ta mal pochopit a podrzat hlavne manzel a vysvetlit to aj zvysku rodiny. Drzim palce.

haniula
2. sep 2010

@meduliacik Nejhorší je, že manžela nahlodali jeho rodiče. Mám strašný strach, abych neskončila v nemocnici na udržování nebo s jinými komplikacemi 😖 . Moje mamka mi to jednoduše zatrhla!! Ona taky, když mě čekala, nešla na pohřeb svojí vlastní babičky. Zkusím jim to ještě jinak vymluvit. Babičku od manžela jsem měla strašně ráda, ale nechci ohrozit mimi 😢.

tetamon
2. sep 2010

Gratuluju vsem velkoultrazvukovym, a jak vidim, k samym chlapeckum 🙂

@haniula udelala bych to, jak to citis ty. Babicce je uz uprimne jedno, jestli tam bude jeden navic nebo ne...

vera1132
2. sep 2010

ahojte, aj ja budem mať bábo januári 2011, sice nevieme ešte čo to bude, ale dúfam že tento mesiac sa to už dozvieme. Chceli by sme to vedieť.

kostri
2. sep 2010

@sova33 ahaaaa 🙂 tak ten kosicek som ti uz okukala 😉 😅

@haniula som to skusala vcera pred spanim,ze ci budem citit a cosi som citila,ale ja som si doteraz myslela,ze to je moj tep 😕 😀

tetamon
2. sep 2010

@kostri to jsi jako ja 😀 Taky jsem zila v tom, ze jsem to ja, pac jsem myslela, ze mimci tep je mnohem rychlejsi 🙂

kostri
2. sep 2010

@luciemar srdecne gratulacie 😵 😵 😵
@lolelole tiez gratulujeme 🙂 tak sa nam tu aj chalani konecne rozbiehaju 😉

@kamusek tiez gratulacie 😵

kostri
2. sep 2010

@tetamon no,vidis to 😀 kurnik a to uz mam jedno tehu za sebou 🙄 😅