icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cufinka
2. sep 2010

já jsem přecitlivělá úplně nejvíc . A nejvíc mazec když je nějaká komedie nebo něco veselého tak normálně se začnu smát až začnu brečet a přejde to do histerickýho uřvanýho šílenýho smíchu (prostě jak magor 😀 😀 😀 ) Jinak stěma kilama já jsem baculka a váza mi vždy stoupala a klesala ale už 2 roky jí mám na 74-78kg to bylo maximml víc jsem nikdy nevážila,jak jsem otěhotněla tak jsem zvracela od 7tt do toho 16tt což bylo šílené 😒 a jak ted jsem začala papkat a nevracím mám nahoře 3kg takže původní váha 75 kg a ted mám 78 ale nepříjde mi že jsem stlousta asi to šlo do bříška ...jen aby tomu tak zůstalo 😀

lolelole
2. sep 2010

@elzu vím že v Praze nabízí masáž pro těhule Sabai v Slovanském domě - ale nevím okdud jsi..

lolelole
2. sep 2010

Jinak ja přecitlivělá nějak moc nejsem ( tedy možná manžel by se vyjádřil jinak 😉 ) ale zato jsem příšerně nesoustředěná. Fakt si připadám jak magor v práci. To co jsem dřív udělala za hodku teď plácam 3 😒 no a myšlenkama pořád někde jinde, tedy u miminka...a to jsem měla ambice pracovat až do porodu..mno když se to bude zhoršovat s přibývajícím těhotenstvím tak budu nakonec na klienty šišlat 😀

tetamon
2. sep 2010

Tak precitlivela jsem, obcas vylitnu jak certik z krabicky kvuli blbosti, obcas obrecim reklamu nebo neco takovyho. Tak jsem rada, ze v tom nejsem sama. Jeste by to nekdo mohl vysvetlit drahousovi 😠

kostri: nojo, ja bych ti ten kabatek fakt od srdce prala, ale nekdy v zari uz by mohly zacit vyprodeje z podzimu a prijit zimni kolekce, takze i kik, ne? I kdyz do te doby asi zmrznes 😒

kamusek
2. sep 2010

@kostri Děkuji moc 🙂

kamusek
2. sep 2010

@ellahop Já jsem dálkově studovala 2 roky při práci 🙂 Ale těhotná jsem byla až u státnic, takže netuším, jak to je při studiu 😀

cufinka
3. sep 2010

Ahojky těhulinky 🙂 tak konečně mám vše doktory vyřízené hezky razítka v průkazce a ted jen čekat na leden 😀 😀 😀
Krásný den přeju 🙂

lavazza
3. sep 2010

mě ještě čeká jedna návštěva u zubaře, jednu mám za sebou
v pondělí jdeme na velký UZ, už se nemůžu dočkat

lolelole
3. sep 2010

jéé to jste mi teď něco připoměli holky..safra ja si musím najít nějakou obvodní doktorku 😠 a taky vyrazit. ..a zubaře taky..ach jaj 😖

sova33
3. sep 2010

@lolelole Vidím, že jsme na tom podobně. Ještě nedávno jsem tu doktory neměla a musela jsem si je hledat. Zubaře tu nemám doteď, toho se bojím nejvíc, protože tam chodím nerada ☹ A hlavně ne každý bere a ne každý je dobrý ☹

cufinka
3. sep 2010

s zubařem je to hrozný všude koukám 😒 já jsem ráda že jsem před 2 lety našla na Kladně ,no přítel neměl zubaře do dneška a dneska sem se o to postarala a zaregistrovala ho u mojí a rovnou objednala 😀 😀 😀 a jako neměl radost proč? 😅 😀 😀 😀

tetamon
3. sep 2010

@cufinka ty jsi cislo 😀
Ale je fakt, ze ja jsem se taky nahodou dostala k zubarce pred lety, kdyz jsem byla na nejakem psychovikendu a jedna z ucastnic byla zubarka tu v pze, tak me vzala, a potom i kdyz odesla do soukroma, tak uz jsem zustala ve sparech jine mudry 🙂

Ale safra, si musim vzpomenout, ze mam jit jeste k prakticce,v zdycky si vzpomenu, kdyz ma uz zavreno 😲

lolelole
3. sep 2010

@sova33 my jsme se práve prestehovali na opačny konec Prahy tak musim hledat vse nanovo 😖

hele holky nemivate někdy pocity na "omldeni" ? Mne se to stalo ted 2 dny po sobě - nejdřív takový tlak v břichu a pak se mi z toho zamotala šiška..no nejspíš se jen malý začína v břichu pořádně roztahovat, ale raděj to v útery řeknu doktorce

lolelole
3. sep 2010

@cufinka 😀 😀 😀

kostri
3. sep 2010

@sova33 tak to si dobre vymyslela 😉 ked ta bude hladat kontrola,tak ta najde u mamci 🙂 😉 a aj ja som taky stresmen,nic si z toho nerob,myslim,ze by som mala velky problem vymysliet si nieco ,keby ma nacapaju ze nie som doma 😝 a na mne by aj tak hned poznali ze klamem 😖 😀
@cufinka ja som tiez minule v posteli dostala taky zachvat 😀 😀 😀 nevedela som prestat,az mi slzy tiekli a prisamvacku,ani neviem,na com som sa vlastne smiala 😕 😀 😀 😀 muz len krutil hlavou,obcas sa na mna pozrel,ci som nepadla z posteli 😅 trvalo to hadam aj desat minut,sak ma brucho bolelo 😀
@lolelole mne sa tato nesustredenost zacala v prvom tehu a pokracuje do dnesneho dna 😝 😅 muz stale caka,ze to zmizne 😀 ale nejako to nemizne a este aj zabudam 🙄
@tetamon uz som rozhodila siete na kabatik,poziadala som kamosky,ci nemaju kamosky 😀 ktore rodili v zime a ci nemaju na predaj nejaky ten zvrsok 🙄
@lolelole tak na omdlenie mi nebyva,ale obcas sa mi zakruti hlava,alebo len tak stratim rovnovahu,urcite to dokine povedz
a aku prakticku lekarku to spominate?akoze obvodnu?a na co tam treba ist? 😕 mna tam nikto neposlal..ja som bola na internom,u zubaka a este mam ist na cukor,len som sa zas zabudla objednat 😠

lolelole
3. sep 2010

@kostri jéééžiš nestraš že takhle nesoustředená budu již napořád..pomooooc 😲 😀 to abych si rovnou hledala nějakou jinou práci 😵 a to ani nemluvím o tom že mi všechno pořád padá z ruky, prostě to nějak vždy samo vyskočí, vypadne..ale tuhle "nemoc" jsem měla od malička akorát se to teď ještě 10x zhoršilo 😅 manžel se minule vyjádřil že doufá, že mi takhle samovolně nebude z ruky vypadávat třeba prcek 😠

praktickou myslíme obvodní co ti má udělat těhu prohlídku, ekg a ták..ale to ti asi udělal již ten na internom.
Cukr se dělá již teď ? Myslela jsem že to bude někdy až ke konci těhu ..?

kostri
3. sep 2010

@lolelole mile od manzela 😠 😀 mne tiez samovolne padaju veci z ruky a niekedy aj same vyskakuju a nasledne padnu 😕 😀 😅 neska som rozbila tanier,vykypela mi ryza a aj mliekova polievka 😝 ..mavam take dni ked sa mi ohromne dari ale aj take jak neska,ze je setko zle,tak radsej nerobim nic 😉 😅
no,netvrdim ,ze by ti mala ta-ako to ja nazyvam"tehu demencia" 😀 ostat natrvalo,ale u mna sa zatial drzi 🙄 😅
ano,taku prehliadku mi urobila internistka..tak snad nemusim uz nikam.a na cukor sa tusim chodi tak kolo 24teho tyzdna

sjussi
3. sep 2010

@ellahop mne zada bolela ted posledni dva dny tak sem rada ze dnes mam klid 🙂

tak sem byla vcera na kontrole a dr mi rekla ze mam rozdrazdenou delohu nebo co tak mi napsala magnezko.zadny med to sice neni ale da se to 🙂

sjussi
3. sep 2010

@lolelole ono zalezi i na veku,mne dr rekla ze vzhledem k memu veku nemusim,cim mi udelala samozrejme radost 😀

tetamon
3. sep 2010

@lolelole me se to (zatim?) nestava, s tim "na omdleni" pocitem, ale vim, ze segra s tim valcila. Zkus to rict dr., ale ji tehdy ta jejich rekla, ze to muze byt tim, ze prcek jak roste, tlaci na nejakou tu velkou zilu ci cevu ci koho to, v brise, takze opatrne vstavat, a dlouho nestat... Kvuli tomu pry ani neni dobry spavat na zadech, ze nekdo s tim miva problemy. Vim ja?
Ja zatim valcim jenom sbrnenim ruky 😀

lavazza
3. sep 2010

@lolelole Mě nikdo na EKG neposlal, to se chodí?

lavazza
3. sep 2010

tak sem si konečně vzpoměla, že sem někomu slíbila sem dát zavinku a věci z KIKu a komplet od kamarádky za super cenu

lolelole
3. sep 2010

@lavazza jj chodí - měla bys na to mít i kolonku v těhu průkazce 😉

lolelole
3. sep 2010

@tetamon jj to je fakt to jsem taky četla že se nemá spát na zádech ☹ ale stejně se tak vžycky vzbudím i když si lehám zásadně na bok 😉

lavazza
3. sep 2010

@lolelole já sem byla v polovině srpna u obvodní na prohlídce do průkazky a nic mi neřekla, budu se muset zeptat v úterý až půjdu na UZ doktora

lavazza
3. sep 2010

@lolelole já s tímhle naštěstí nemám problém, spím jedině na boku a když sem mohla tak na břiše

kostri
3. sep 2010

@lavazza chutne vecicky 😵 na ekg by ta mala poslat gynekologicka,aspon u mojej je to tak 😉
ja vacsinou zaspavam na chrbte,lebo poloha na boku sa miminku nepaci 😒 niekedy mam povolene 😀 ale vacsinou dostavam kopance jak das!dufam ze sa to zmeni,bo chrbat ma rano boli statocne,co ho mam taky dolamany 😖

kostri
3. sep 2010

@cufinka ,no kde su tie fotky v satoch a bunde? 😠 😀 😀 😀

lolelole
3. sep 2010

@kostri 😀 😀 jj některé věci zejména všechny skleněné! mají tú zvláštní schopnost samé se odrazit, vyskočit z ruky, udělat ve vzduchu taneček a roztřísknout se na zemi..hold to jsou záhady mezi nebem a zemí 😀

sova33
3. sep 2010

@lolelole Mě na cukr objednali na 30.9.
Už jsem byla u obvodního, tan mi udělal i EKG, ještě mi zbývá ten zubař 😝 a mám prý jít i na plicní.