icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kwa_kwa
7. sep 2010

meduliacik... :D noo mozme zalozit skupinu 11.1.11... :D

kwa_kwa
7. sep 2010

zeny je to v poriadku, ked mala cely den vykopkuje? 😀

haniula
8. sep 2010

@kwa_kwa jistě!! malá si dá sice jen sem tam malou přestávku, lae jinak kope celý den... neboj, má tam už méně místa, tak se protahuje 😀 😀 ...

euffra
8. sep 2010

@louisiana dakujem za odpoved, urcite sa ozvi, ja som si vcera kupila v lekarni aj pasiky na kontrolu mocu, tak sa budem kontrolovat

euffra
8. sep 2010

@monalis dakujem za odpoved, kupila som si vcera v lekarni pasiky na kontrolu mocu, budem si to doma sledovat, mozno som len nachladnuta, predsa len sa teraz ochladilo a mne je stale zima a s malou musim von za kazdeho pocasia

monalis
8. sep 2010

@euffra Určitě to bude v pořádku. Držim pěstičky. Ale na nachlazení pozor 😉

louisiana
8. sep 2010

@kwa_kwa & @meduliacik aj ja mam ten isty termin 🙂 to nas bude! uvidime co na to malicky 😉
@haniula ty mas tiez perfektny termin! 😉

stanulka551
8. sep 2010

dneska by som zase len jedla, to je hrozne. Niekedy mam take dni, ze ani nie som velmi hladna, ale zase niekedy by som jedla vsetko rad radom co najdem doma 😖. Dneska mam stretnutie s midwife, dufam ze vsetko bude ok. Pekny den zienky

louisiana
8. sep 2010

@euffra to je dobry napad s pasikymi na kontrolu mocu, aj ja si ich kupim, a neboj, urcite to mas z prechladnutia, tie bielkoviny su potvory, hned to vyskoci. urcite bude vsetko v poriadku 🙂

katarinka80
8. sep 2010

Ahojte tehulky, hlasim sa po dlhsej prestavke 🙂 mame za sebou velky ultrazvuk, malicky je vporiadku, mame 468 g a dokonca vyplazoval ocinovi aj jazyk 🙂

louisiana
8. sep 2010

@katarinka80 Gratulujem!

sjussi
8. sep 2010

@katarinka80 gratulace 🙂

ellahop
8. sep 2010

uff to bolo tazke sa dnes obliect... 😉 . my mame termin 31.12. ale myslim ze to bude skor kedze idem na cisarsky .... uvidim necham sa prekvapit...

sjussi
8. sep 2010

@ellahop ted uz to asi bude jenom tezsi 🙂

haniula
8. sep 2010

Ted jsem se vrátila z poradny a vše je ok! Malá je zdravá a maminka má kilo nahoře. A příští týden nás čeká glykemická křivka....

sjussi
8. sep 2010

@haniula sikulky 🙂

monik1
8. sep 2010

Ahoj holky, chci se zeptat.. na tu těhotenskou cukrovku musí jít každá těhule???

@haniula už víš kde budeš rodit? Já byla v létě v nemocnici a ležela jsem na Fifejdách, byl tam skvělý personál, tak uvažuju, že tam. Samou chválu jsem slyšela i na Vítkovice.. Ale zase si říkám, že už jsem ležela na těch Fifejdách a už "znám" tam ten personál... 😉

haniula
8. sep 2010

@monik1 na fifjedách bych nerodila ani za zlatý prase!!! personál sice dobrý, ale nemáš soukromí.... další maminy leží jen za plachtou.... rodit budu rozhodně ve vítkovicích, minimálně na fakultce... a pokud nebude zbytí, tak to odrodím ve frýdku.... z hrabůvky to je kousek.... rozhodni se ale sama... podívej se na stránky www.naseporodnice.cz, jsou tam recenze a popisy na jednotlivé porodnice.... 🙂

haniula
8. sep 2010

@monik1 měla by jít každá!!!

haniula
8. sep 2010

@sjussi děkujem!!!

monik1
8. sep 2010

@haniula Děkuji za odkaz, jdu číst 😉 No na Fifejdách jako zdravotní sestřička pracuje moje teta, což hraje taky pro to, abych tam rodila... ale ještě uvidíme. 😉 Chtěla bych na ty Fifejdy chodit na ten předporodní kurz i na plavání pro těhotné.
Jinak taky moc gratuluji ke zdravoučké maličké 😉

sjussi
8. sep 2010

@monik1 i tady na koniku kdyz trosku pohledas tak treba najdes skupinu k te porodnici
@haniula mno ja sem slysela ze na cukrovku by se melo od 25 let,mne treba dr rikala ze vzhledem k memu veku nemusim na ten test chodit

kwa_kwa
8. sep 2010

lousiana.. :D tak si urobme skupinu.. :D budeme tam my same jednotky.... 😀
haniula... noooo ale uz to niekedy prehana, nebude hyperaktivna potom? :D

kamusek
8. sep 2010

@monik1 Mě říkala doktorka, že každá ženská, která má víc jak 25 roků. Tak nevím 😀

monik1
8. sep 2010

@kamusek Kamu, ty máš stejně jako já 25 roků, tak poslala tě tam? 😉 Mně se nechce pít ten blivajz, snad mě tam nepošle 😀

elzu
8. sep 2010

Všechny vás zdravím! Máme za sebou velký UZ, miminko je vpořádku a bude to JOHANKA 🙂 jupííííí 🙂

cufinka
8. sep 2010

No mě je 23 a jdu tam taky tak nevim 😀

haniula
8. sep 2010

@kamusek to doufej, že ne 😀

haniula
8. sep 2010

@kwa_kwa to doufej 😀

vilca
8. sep 2010

AHoj holky, mně dělali jen vyšetření na cukrovku z krve a pak řekli, že je to v pořádku, takže jinam už nemusím...a to je mi 28...