Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
zeny je to v poriadku, ked mala cely den vykopkuje? 😀
@kwa_kwa & @meduliacik aj ja mam ten isty termin 🙂 to nas bude! uvidime co na to malicky 😉
@haniula ty mas tiez perfektny termin! 😉
dneska by som zase len jedla, to je hrozne. Niekedy mam take dni, ze ani nie som velmi hladna, ale zase niekedy by som jedla vsetko rad radom co najdem doma 😖. Dneska mam stretnutie s midwife, dufam ze vsetko bude ok. Pekny den zienky
Ahojte tehulky, hlasim sa po dlhsej prestavke 🙂 mame za sebou velky ultrazvuk, malicky je vporiadku, mame 468 g a dokonca vyplazoval ocinovi aj jazyk 🙂
@katarinka80 Gratulujem!
@katarinka80 gratulace 🙂
uff to bolo tazke sa dnes obliect... 😉 . my mame termin 31.12. ale myslim ze to bude skor kedze idem na cisarsky .... uvidim necham sa prekvapit...
Ted jsem se vrátila z poradny a vše je ok! Malá je zdravá a maminka má kilo nahoře. A příští týden nás čeká glykemická křivka....
Ahoj holky, chci se zeptat.. na tu těhotenskou cukrovku musí jít každá těhule???
@haniula už víš kde budeš rodit? Já byla v létě v nemocnici a ležela jsem na Fifejdách, byl tam skvělý personál, tak uvažuju, že tam. Samou chválu jsem slyšela i na Vítkovice.. Ale zase si říkám, že už jsem ležela na těch Fifejdách a už "znám" tam ten personál... 😉
@monik1 na fifjedách bych nerodila ani za zlatý prase!!! personál sice dobrý, ale nemáš soukromí.... další maminy leží jen za plachtou.... rodit budu rozhodně ve vítkovicích, minimálně na fakultce... a pokud nebude zbytí, tak to odrodím ve frýdku.... z hrabůvky to je kousek.... rozhodni se ale sama... podívej se na stránky www.naseporodnice.cz, jsou tam recenze a popisy na jednotlivé porodnice.... 🙂
@haniula Děkuji za odkaz, jdu číst 😉 No na Fifejdách jako zdravotní sestřička pracuje moje teta, což hraje taky pro to, abych tam rodila... ale ještě uvidíme. 😉 Chtěla bych na ty Fifejdy chodit na ten předporodní kurz i na plavání pro těhotné.
Jinak taky moc gratuluji ke zdravoučké maličké 😉
lousiana.. :D tak si urobme skupinu.. :D budeme tam my same jednotky.... 😀
haniula... noooo ale uz to niekedy prehana, nebude hyperaktivna potom? :D
Všechny vás zdravím! Máme za sebou velký UZ, miminko je vpořádku a bude to JOHANKA 🙂 jupííííí 🙂
No mě je 23 a jdu tam taky tak nevim 😀
AHoj holky, mně dělali jen vyšetření na cukrovku z krve a pak řekli, že je to v pořádku, takže jinam už nemusím...a to je mi 28...

meduliacik... :D noo mozme zalozit skupinu 11.1.11... :D