icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
10. sep 2010

Ahoj holky, budete někdo kupovat autosedačku Maxi-Cosi Pebble s IsoFixem? Jestli jo, narazila jsem na super akci 😀 a už ji mám doma 🙂

meduliacik
10. sep 2010

@kostri ahoj, ten test mi robili hned po porode, ked este hodnoty nestihli klesnut, aby vedeli, ci nahodou moj pokladik nepotrebuje zvlastnu starostlivost-lebo ta cukrovka ani nie je az taka nebezpecna pre matku ako pre dieta-ale to ti asi vsetko povysvetlovali, ked ti to zistili pri prvom tehotenstve. Inac rodila som v sukromnej porodnici (v Saci), pochybujem, ze by sa tak exponovali tu v nasej "domacej" 😖

louisiana
10. sep 2010

@kwa_kwa preco to latvia zamkla?
@anthea6 aj mna pri kazdej poradni kontroluje lekarka zo spodu...ide o to v akom stave je krcek, ci je pevne zavrety, a asi len tak sa to da zistit. a potom este vzdy robi aj sono, meria tlak, odvazi ma a pyta sa na subjektivne tazkosti.

lavazza
10. sep 2010

@cara.m To myslíš tu akci, že je z 2900 na 1500 cca? Jestli je to ono,tak sem na to taky koukala.

cara.m
10. sep 2010

@lavazza ne e když koupíš Pebble a Pearl, tak máš FamilyFix za 1 Kč 😉

kwa_kwa
10. sep 2010

lousiana.... nooo draha to Ti nepoviem... 🤐 hlavne, ze je tu 300 tem ktore nemaju ani minimalny zmysel, ako nasa..

louisiana
10. sep 2010

@kwa_kwa no co uz, tak budeme kecat tu 🙂 ako dnes? Tvoja mala uz dala o sebe vediet? moj chrustik pekne kopka, aj ked mne sa vidi, ze je to menej ako pred napr. tyzdnom...ale hlavne ze ho citim 🙂

kinsli
10. sep 2010

my koupili autosedačku od Jané 🙂

kostri
10. sep 2010

@kinsli vitaj 🙂 ako bolo?

kwa_kwa
10. sep 2010

louisiana.. nooo necitim sa dobre, tvrdne mi brucho, strasne ma boli ten chrbat, v noci som mala horucky a este sa mi objavili vytoky... tak to vyzera, ze vecer sa pojde na pohotovost... 😢

kinsli
10. sep 2010

Ahojky holky, na dovče bylo super 🙂 ale na druhou stranu už jsem ráda, že jsem doma. Těšila jsem se na vlastní postýlku jako malé dítě 🙂

Jinak dnes jsem byla u dr, bolí mě břicho, myslela jsem si, že je to jak se rostahuje kůže, ale je to žlučník. Jak rychle roste děloha tak ho nacpala pod žebra. Tak v pondělí jdu ještě na jaterní testy a už dostanu neschopenku, jupí, fakt jsem za ní šťastná 🙂

renatka100
10. sep 2010

ahojte baby, pripajam sa k Vam, termin mam 10.1.2011 🙂

cufinka
10. sep 2010

@kinsli ahojky 🙂 vítej zpět u nás 🙂 a koukej se šetřit 🙂

lavazza
10. sep 2010

Ahoj maminy, jak se vede? Mě dneska dávalo to naše princátko najevo jak už umí pěkně kopat 😀 Ale je to krása to cejtit.

louisiana
10. sep 2010

@kwa_kwa tak to vobec neni dobre! urcite chod k lekarovi, aby si mala istotu. a hlavne sa setri. mna boli tiez chrbat, ale chodim na tehu cvicenia, tak dufam ze to prejde. urcite daj vediet ako si dopadla! drzim palce!!!

louisiana
10. sep 2010

@renatka pekne vitaj, ja mam termin 1 den po Tebe 😉 a takych je nas tu viac!

markysek2
10. sep 2010

tak jsem se dnes vrátila z nákupu s lehátkem do vaničky, bryndáčky a dětskou manikůrou od BEBE, akorát furt nevím jestli lahvičky od bebe nebo od aventu obě značky mi příjdou stejně dobré a cenově podobné, aspon v obchodech co mám k dizpozici

cufinka
10. sep 2010

@lavazza mě už tohle Nelinka dokazuje 3den jak je šikovná v kopání 😀 A tatka se až lek jak ho kopla jsem se musela smát 😀

lavazza
10. sep 2010

@cufinka no já se dneska taky pěkně lekla 🙂 takovej kopanec jakej sem slychatala

louisiana
10. sep 2010

@cufinka to je sranda, asi budes mat malu futbalistku
@lavazza ako vidim, Ty asi tiez 😉

sjussi
10. sep 2010

taak devcatka zitra o půl 11 si s pritelem rekneme sve ano tak na mne myslete at nejsem moc nervozni 🙂

kinsli
10. sep 2010

Tak u nás se kope o 106 :D hlavně když si drze položím notebook na břicho 🙂

elzu
11. sep 2010

@sjussi GRATULUJU! jste svoji, to je krása!

kinsli
11. sep 2010

@sjussi Taky gratulace 🙂

cufinka
11. sep 2010

@sjussi gratulace už máš vše zasebou 😀

kostri
11. sep 2010

@sjussi gratulujemeeeeee 🙂 🙂 🙂 🙂 fotky!fotky!fotky!!! 😀 😉
@kinsli no,tak to je zaujimave s tym zlcnikom 😕 a ako sa to bude dalej vyvijat?staci,len ked sa budes setrit,ci ti dal doki na to nieco? 😕
@kwa_kwa boze,napis ako sa ti vedie..mne tiez tvrdne brusko obcas ale pomoze magnezium vzdy,mam aj dost silny vytok,ale doki mi povedala,ze ked nestipe tak to neva..ale horucky k tomu a bolest chrbta 😒 napis,nech vieme,ze si v poriadku uz 😉 myslim na teba 🙂
@renatka100 vitaj a zarad sa 😀 😉
@markysek2 ja som este flasky nezhanala a ani nebudem,mam nejake po hanke este aj nerozbalene..no mozem ti povedat,ze som ich nepotrebovala,mala sa s nimi len hrala 😉 odsate mliecko pila z tej flasky,co bola k odsavacke.mala som medelu

kostri
11. sep 2010

@cufinka akoze nic v zlom...ale kde su tie fotky v kabate a satoch?? 😠 😀 😀 😀 v albume?? 😕 idem kuk 😅 ked nie,beda ti! 😀

cufinka
11. sep 2010

@kostri jejda nemám 😀 je tam jen nová fotka bříška 😀

cufinka
11. sep 2010

Těhulky jakou ste objednávaly matraci do postýlky?

kinsli
11. sep 2010

@kostri : Nebude se dít nic, až kdyby to bolelo jo moc tak bych musela na operaci. jinak když nejsem těhu tak mi ty kameny nevadí. I když si to nedovedu moc dobře představit, děloha už je všude tak by mě zajímalo, jak by ty šutry našli 🙂
V pondělí jdu na krev tak jsem zvědavá jak mi to dopadne.

mě to teď už bolí pořád :( ale je to taková zvláštní bolest, jako by to štípe a pálí
možná budou statačit nějaké prášky. S Kačenkou jsem to měla taky, ale už si fakt nepamatuji jestli od té poloviny až do konce, nebo třeba jen měsíc, dva. a pak to přestalo, fakt už si to nepamatuji :(

@cufinka : My budeme mít kolíbku na první 3 měsíce a pak se stejně postěhujeme na chaloupku. Kačenka měla matraci myslím molitan, kokos ani tvrdá ani měkká, Tak pak jí asi taky koupím pro prcka 🙂