Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@kostri ahoj, ten test mi robili hned po porode, ked este hodnoty nestihli klesnut, aby vedeli, ci nahodou moj pokladik nepotrebuje zvlastnu starostlivost-lebo ta cukrovka ani nie je az taka nebezpecna pre matku ako pre dieta-ale to ti asi vsetko povysvetlovali, ked ti to zistili pri prvom tehotenstve. Inac rodila som v sukromnej porodnici (v Saci), pochybujem, ze by sa tak exponovali tu v nasej "domacej" 😖
lousiana.... nooo draha to Ti nepoviem... 🤐 hlavne, ze je tu 300 tem ktore nemaju ani minimalny zmysel, ako nasa..
my koupili autosedačku od Jané 🙂
louisiana.. nooo necitim sa dobre, tvrdne mi brucho, strasne ma boli ten chrbat, v noci som mala horucky a este sa mi objavili vytoky... tak to vyzera, ze vecer sa pojde na pohotovost... 😢
Ahojky holky, na dovče bylo super 🙂 ale na druhou stranu už jsem ráda, že jsem doma. Těšila jsem se na vlastní postýlku jako malé dítě 🙂
Jinak dnes jsem byla u dr, bolí mě břicho, myslela jsem si, že je to jak se rostahuje kůže, ale je to žlučník. Jak rychle roste děloha tak ho nacpala pod žebra. Tak v pondělí jdu ještě na jaterní testy a už dostanu neschopenku, jupí, fakt jsem za ní šťastná 🙂
ahojte baby, pripajam sa k Vam, termin mam 10.1.2011 🙂
Ahoj maminy, jak se vede? Mě dneska dávalo to naše princátko najevo jak už umí pěkně kopat 😀 Ale je to krása to cejtit.
tak jsem se dnes vrátila z nákupu s lehátkem do vaničky, bryndáčky a dětskou manikůrou od BEBE, akorát furt nevím jestli lahvičky od bebe nebo od aventu obě značky mi příjdou stejně dobré a cenově podobné, aspon v obchodech co mám k dizpozici
taak devcatka zitra o půl 11 si s pritelem rekneme sve ano tak na mne myslete at nejsem moc nervozni 🙂
Tak u nás se kope o 106 :D hlavně když si drze položím notebook na břicho 🙂
@sjussi gratulujemeeeeee 🙂 🙂 🙂 🙂 fotky!fotky!fotky!!! 😀 😉
@kinsli no,tak to je zaujimave s tym zlcnikom 😕 a ako sa to bude dalej vyvijat?staci,len ked sa budes setrit,ci ti dal doki na to nieco? 😕
@kwa_kwa boze,napis ako sa ti vedie..mne tiez tvrdne brusko obcas ale pomoze magnezium vzdy,mam aj dost silny vytok,ale doki mi povedala,ze ked nestipe tak to neva..ale horucky k tomu a bolest chrbta 😒 napis,nech vieme,ze si v poriadku uz 😉 myslim na teba 🙂
@renatka100 vitaj a zarad sa 😀 😉
@markysek2 ja som este flasky nezhanala a ani nebudem,mam nejake po hanke este aj nerozbalene..no mozem ti povedat,ze som ich nepotrebovala,mala sa s nimi len hrala 😉 odsate mliecko pila z tej flasky,co bola k odsavacke.mala som medelu
Těhulky jakou ste objednávaly matraci do postýlky?
@kostri : Nebude se dít nic, až kdyby to bolelo jo moc tak bych musela na operaci. jinak když nejsem těhu tak mi ty kameny nevadí. I když si to nedovedu moc dobře představit, děloha už je všude tak by mě zajímalo, jak by ty šutry našli 🙂
V pondělí jdu na krev tak jsem zvědavá jak mi to dopadne.
mě to teď už bolí pořád :( ale je to taková zvláštní bolest, jako by to štípe a pálí
možná budou statačit nějaké prášky. S Kačenkou jsem to měla taky, ale už si fakt nepamatuji jestli od té poloviny až do konce, nebo třeba jen měsíc, dva. a pak to přestalo, fakt už si to nepamatuji :(
@cufinka : My budeme mít kolíbku na první 3 měsíce a pak se stejně postěhujeme na chaloupku. Kačenka měla matraci myslím molitan, kokos ani tvrdá ani měkká, Tak pak jí asi taky koupím pro prcka 🙂

Ahoj holky, budete někdo kupovat autosedačku Maxi-Cosi Pebble s IsoFixem? Jestli jo, narazila jsem na super akci 😀 a už ji mám doma 🙂