Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@cufinka my máme z www.batoleshop., Martin objednal nějakou lepší a za dobrou cenu, ale jakou to si nepamatuju
holky tak jsem si dnes dala tu práci a nafotila všechny věcičky pro prcka 🙂 Koukám teď na TV pak to večer vložím do alba 🙂
holky musím se pochválit - od dneška jsem trojnásobní teta 🙂 narodila se Emička, podle informací které zatím mám porod proběhl naprosto skvěle, přirozeně a švagrová porodnici v Neratovicích vřele doporučuje 🙂 až zistím více napíšu.. měla vlastní porodní asistentku a chválila ji do nebe 😀 ...safra tak jsem teď nahlodaná jít místo Příbrami do Neratovic. Obojí mám dost daleko, ale takový porod stojí za těch pár km navíc
@sjussi - gratuluji a přeji krásny a spokojený společný život 🙂
@kinsli to je nepřijemný ☹ snad ti ty neprijemnosti brzy ustoupi..jinak co se týče dělohy tak jsem někde četla že velikost má zhruba odpovídat týdnu, ve kterém si, ne ? Mně zatím nic dr, nemeřila , tak nevím..ani na čípek se nekoukala, tak snad je vše ok...
@kostri co noha ? už dobrý :?)
@kinsli ja mam teda dost vacsie brusko, radsej ho ani fotit nebudem a k tomu 8 kg navyse 😝
@renatka100 Já měla ještě na 20tt + 400g a teď už mám 3 kg
no jo na dovolené se o nás hezky starali 🙂 Přebrali jsme všichni 🙂
@cufinka ahojky, my jsme vybrali postýlku Alek a myslím, že to je ta na první fotce. Moc se mi líbila a v obchodě jsem si ji pořádně prohlédla. My jsme jen vybrali materiál buk v barvě olše. Jinak velké pozitivum je prý v tom, že stahování je v kovovém provedení a ne jen v plastu. Manžel rozumí dřevu a jeho opracování a byl s postýlkou velmi spokojen.
Tak to je má rada 😉 , ale samozřejmě, že záleží na tobě. Hlavně přeji šťastnou ruku při výběru 😵
Tak já se dnes vážila a mám 3,3kg na víc, sem docela spokojená. Včera sme byli na výletě v Zoo ve Dvoře Králové a moc jsme si to tam užili. Takových dětí co tam bylo v kočárcích. Už se těším na příští rok až vyrazíme s prckem.
my sme dnes boli na 4D a nas tomasko ma 738g, len sa mu moc nechcelo ukazovat a mal stale rucicky pred tvarou, a ked ho dr. trosku ponatriasal tak sa nam otocil chrbtom a hotovo 🙂. jedine co ma trapi je ze ma omotanu pupocnu snuru okolo krku tak sa hadam odmota este.... 😒
@ellahop : Tedy to je krásná váha 🙂 my měli před 14 dny 311g tak teď odhaduji něco přes půl kila 🙂
Poradnu mám za 14 dní tak se schválně zeptám. Kačenka měla na 30tt 1560g a na 37tt 4000g
pak už se tloustne mega rychlostí 😀
@kamusek: taky se mi moc líbí, ale prcek bude mít po Kačence, máme krásnou z masivu někdy vyfotím, teď už jí budeme asi rozkládat, protože nám začala spát Kačka v posteli 😉
já se taky ráno vážila a mám přesně +3,4 kg 😉
Ale na sobě je nevidím vůbec, spíš naopak mi jsou kalhoty větší.
ono ta váha asi přibližně odpovídá, je 1 kg na krev, třeba 500g prcek, něco děloha, placenta, voda 😉
Tak já už mám nabráno skoro 5kg 🙂 Ale mám to všechno v bříšku, i když není moc velké. Nikde jinde jsem vůbec nepřibrala, což jsem strašně ráda. 🙂 Včera jsme byli s mamčou nakupovat. Koupili jsme vaničku, hřebínek s kartáčkem, dudlíky a flaštičku (kdyby náhodou). A taky malinkou teplejší bílou čepičku. 🙂 Mám ze všeho velkou radost 🙂
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli některá nemáte zkušenost se špiněním v druhém trimestru... V pátek ráno jsem na kalhotkách měla trošku krve, tak jsem hned odpoledne zajela k doktorce, ta mě vyšetřila a prý je všechno v pořádku, tak to asi bude nějaká infekce - kvasinky, které "nahlodávají" děložní stěnu. Tak jsem dostala nějaké tablety na zavádění a do 6 dnů se to má zlepšit. Jsem z toho ale pořád nervózní, protože to zatím nijak neustupuje, není to sice nijak velké množství krve, spíš růžový hlen, ale stejně akorát myslím na nejhorší... Navíc jak jsem nervózní, tak se pořád sleduju, tak už mám pocit, že mě pobolívá v podbřišku a že cítím méně časté pohyby. Je to asi jen tou nervozitou, ale přece jen kdyby byla mezi vámi některá s podobným problémem, tak mi sem hoďte pár povzbudivých slov... 😕

@kinsli no a nemozes si davat nejake homeopatika? 😕 ..to musi byt neprijemne ked ta to stale boli 😒 mne staci,len ked ma pali zaha hodinku dve.. 😝
@cufinka no,jejda jejda..jestli si nas ty neobelhala s tim kabatkem 😠 😀 😀 😀 😉
ja mam postielku este po manzelovej neteri a tam je taky madrac..no,co ja viem,je taky tvrdsi,neviem z coho 😖 ozaj, si mi pripomenula,mam doma jeden madrac,co nepotrebujem,supnem ho na bazar 😉 😅