icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

haniula
12. sep 2010

Tady je má dnešní fotka. Dnes končím 24.tt alias 6.měsíc 😉

kostri
12. sep 2010

tak aj ja pridam fotku 😉 ja som vcera zacala 24ty tyzden

kostri
12. sep 2010

@vilca ja mam vytok od zaciatku tehu,teraz sa mi trochu "rozbehol"viac 😖 ale doki povedala,ze to nic.ale mam ho zlty,nie ruzovy..no ked ta doki pozrel,tak snad to ma pod dohladom,ale tie obavy chapem..bola by som takisto nesvoja.ked doberies tbl a neprejde to,chod este raz k dokimu pre istotu.a tych pohybov sa ti zda menej mozno len zato,ze sa teraz viac sledujes,jak si nervozna..inak ja som par dni dozadu pocitovala,ze sa mala menej hybe ,asi dva dni to trvalo a odvtedy kopcuje jak diva.tak mozno aj tvoje drobatko len oddychuje 😉

kostri
12. sep 2010

@lolelole dik 🙂 noha uz ok,obcas zaboli,hlavne ked si na nu lahnem v noci,alebo zle stupim.este natieram octanovou mastou
ale to brucho ma skoro kazdy vecer pobolieva,teda take tlaky citim..prejde ked si dam magnezko..ale,mozem si dat aj dve za den?jedno na obed a jedno vecer? 😕

kostri
12. sep 2010

@renatka100 aj ja mam na sebe uz 8kg 😉 nic neboj,to zhodime 😎

kostri
12. sep 2010

@ellahop a co povedal dr na tu pupocnu snuru? 😕 inak,vaha dobra 😉 kedy mas termin?

ellahop
12. sep 2010

termin mam na 26.12. zas novinka.... :- 🙂 to dnes podla toho 4D, inak 31.12. a na tu pupocnu dr. nepovedal nic, vraj sa s tym robit nic neda, a si myslim ze fakt asi nie, ved kto sa tam dostane...??? 😉 . tak mam si davat pozor na prudke pohyby a uvidi sa..

ja som tiez mala taky hnedy a potom ruzovy vytok ale mna dr. iba nechal na predlzeny vikend doma a musela som iba lezat. preslo to same ... asi to bolo namahou alebo mozno praskla nejaka cievka.... tak dufam ze to prejde aj tebe

sjussi
12. sep 2010

dekuji vsem🙂jsem utahana jako kote ale peclive sem vas ceeeleee precetla 🙂a ze tu toho je 🙂

cufinka
12. sep 2010

@kostri jůů tak ty máš krásné bříšánko 🙂

kinsli
12. sep 2010

@kostri Jasně že můžeš, s akutních případech se bere až 6 tablet 🙂

lolelole
12. sep 2010

@kostri tak to je fajn že už noha tolik nebolí...jinak krásne brušenko 🙂 ja už se nemůžu dočkat až budu mít taky takové hezky kulaté..zatim vypadám spíše tlustě než tehotně 😀
Add bolení brucha - to ti jako tvrdne ? Ja vlastně nevím jak to poznat, kdyby mi tvrdlo 😒 někdy cítim takové tlako-píchaní kolem vaječníku a obvykle pomůže když si rychle dojdu na malou..ale to asi není tvrdnutí, ne ?

Jinak dnes jsme byli navštívit švagrovú v porodke a úplně jsem z toho mrňouska vyměkla 😝 Takový je to drobeček malinky kouzelný voňavý...zdá se mi neuvěřitelný, že za pár měsícu budeme mít taky takového 🙂 🙂 🙂 I manžu to pořádně vzalo 😀 Holky už jenom pár měsícu a budeme si místo fotek pupku posílat fotky našich dětiček..no není to paráda ? 😵

@sjussi chystáte se někam na svatební cestu ?

sova33
12. sep 2010

@lolelole O tom tvrdnutí břicha byla teď řeč i v soukromém tématu. Byl tam i odkaz, kde si o tom můžeš něco přečíst. Tady je : http://baby-web.topky.sk/Clanky/a2674-Tvrdnutie...

cukor
13. sep 2010

@haniula .....6.mesiac v tehotenstve sa končí 26tt+4.tyzdne tehotnosti sa počítajú inak,nie ako lunárne mesiace. 😉

cara.m
13. sep 2010

Dobré ránko, tak já skončila dnes na PN. Mám prý úplně tvrdou dělohu, takže okamžitě jsem byla poslána do laborky na krev, na crp, to je prý v pořádku. Čípek zatím naštěstí taky drží. Dostala jsem magnesko a 27.9, jdu na kontrolu, příští týden na test na cukrovku. Mám bolesti v bedrech, to je prý od toho.
Snad to bude v pořádku. Jen musím pořád ležet a být v klidu. Takže jsem s notesem přestěhovaná v ložnici a ležím.

lolelole
13. sep 2010

@cara.m tak hlavně že čípek drží....držím palce ať to brzy přejde...díky bohu za noťasy, co ? 😉

cara.m
13. sep 2010

@lolelole jo jo jinak by mě asi kleplo. Ale mám strach, tak poslušně ležím. Snažím se hodit do klidu a doufat, že magnesko zabere.

lolelole
13. sep 2010

@sova33 díky za tip přečtu si to...

lolelole
13. sep 2010

@cara.m ja jsem ležela na začátku kvuli hematomům a bez notebooku bych se zblaznila 😖 jinak mrkni třeba na www.kinotip.cz - jsou tam filmy ke zkouknoutí, ať ti to rychle ubíha..neboj magnesko a klídek v posteli snad rychle pomůžu..

cara.m
13. sep 2010

@lolelole díky moc, juknu 😉

kinsli
13. sep 2010

@lolelole super díky za odkaz 😵 jsem taky od dneška na PN 😉
vycházky mám luxusní 9-18h.

cara.m
13. sep 2010

@kinsli já jsem bez vycházek, protože musím ležet ☹

kinsli
13. sep 2010

@cara.m tak snad Ti brzy bude lépe a napíše Ti alespoň ty základní 4 hodiny 😉
já dostala takhle dlouhý určitě kvůli Kačence, když jsem byla na PN v prvním těhu tak jsem měla jen 13-17h

sova33
13. sep 2010

@kinsli To máš fakt luxusní 🙂 Já jsem první týden neměla vůbec nic a teď mám 10-12 a 14-18.

sjussi
13. sep 2010

@lolelole zatim ne nejak sem rada ze sem doma🙂

monik1
13. sep 2010

Ahoj holky, hezké dopoledne 🙂
Vidím, že probíráte to, že jste doma. Já jsem taky doma, naposledy jsem byla v práci 30.6. - to jsem ukončila s děckama šk.rok a od září jsem už nenastoupila, protože jsem byla v srpnu v nemocnici.
Lolelole - já se taky trápila s velkým hematomem a nízko položenou placentou ☹
Cara.m - vydrž to ležení, co bychom pro mimi neudělaly. Já ležela na fifejdách a tam neměli ani připojení na wifi, takže jsem trpěla jak hrom bez spojení se světem ☹
Holky, co jinak děláte, jak jste doma? Já teď už naštěstí ležet nemusím, ale nesmím nic těžkého a namáhavého dělat. Někdy je to pěkná nuda, někdy to utíká rychle 😉

kinsli
13. sep 2010

@sova33 6h je krásných, já měla za Kačenky 5h a jinak běžně se dává 4h.

kinsli
13. sep 2010

@sova33 6h je krásných, já měla za Kačenky 5h a jinak běžně se dává 4h.

monik1
13. sep 2010

@sjussi Moc gratuluji ke svatbě 🙂 Já jsem taky měsíc a pár dnů vdaná 😉

lolelole
13. sep 2010

@monik1 díky bohu u nás už jsou hematomy minulostí 🙂 ale umějí postrašit pořádně...to si je musela mít nějaké hodně velké, když si s nimi byla i v nemocnici 😒 my jsme si to odleželi jenom doma

monik1
13. sep 2010

@lolelole teď jsem četla ve tvém albu,že jsi měla 1,5 cm velký.. to já měla 16 cm a vytlačovalo mi to placentu ☹ Bože už na to období nechci vzpomínat a to jsem z nemocnice podepsala reverz na svatbu 😔 Ale jak mě propouštěli tak v propouštěcí zprávě už bylo: bez známek hematomu 😉 Ale primář říkal, že se to kdykoli zas může objevit - ze stresu, když něco těžšího zvednu atd. ☹ tak se šetřím 😉
Musíme se všechny šetřit a pečovat o ten zázrak 😉

louisiana
13. sep 2010

@haniula krasne brusko, gratulujem, vyzeras moc spokojne
@kostri aj ty mas krasne zagulatene, normalne ste ma baby navnadili, poviem mm aby ma odfotil a skusim pridat foto bruska 🙂