Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@vilca ja mam vytok od zaciatku tehu,teraz sa mi trochu "rozbehol"viac 😖 ale doki povedala,ze to nic.ale mam ho zlty,nie ruzovy..no ked ta doki pozrel,tak snad to ma pod dohladom,ale tie obavy chapem..bola by som takisto nesvoja.ked doberies tbl a neprejde to,chod este raz k dokimu pre istotu.a tych pohybov sa ti zda menej mozno len zato,ze sa teraz viac sledujes,jak si nervozna..inak ja som par dni dozadu pocitovala,ze sa mala menej hybe ,asi dva dni to trvalo a odvtedy kopcuje jak diva.tak mozno aj tvoje drobatko len oddychuje 😉
@renatka100 aj ja mam na sebe uz 8kg 😉 nic neboj,to zhodime 😎
termin mam na 26.12. zas novinka.... :- 🙂 to dnes podla toho 4D, inak 31.12. a na tu pupocnu dr. nepovedal nic, vraj sa s tym robit nic neda, a si myslim ze fakt asi nie, ved kto sa tam dostane...??? 😉 . tak mam si davat pozor na prudke pohyby a uvidi sa..
ja som tiez mala taky hnedy a potom ruzovy vytok ale mna dr. iba nechal na predlzeny vikend doma a musela som iba lezat. preslo to same ... asi to bolo namahou alebo mozno praskla nejaka cievka.... tak dufam ze to prejde aj tebe
dekuji vsem🙂jsem utahana jako kote ale peclive sem vas ceeeleee precetla 🙂a ze tu toho je 🙂
@kostri tak to je fajn že už noha tolik nebolí...jinak krásne brušenko 🙂 ja už se nemůžu dočkat až budu mít taky takové hezky kulaté..zatim vypadám spíše tlustě než tehotně 😀
Add bolení brucha - to ti jako tvrdne ? Ja vlastně nevím jak to poznat, kdyby mi tvrdlo 😒 někdy cítim takové tlako-píchaní kolem vaječníku a obvykle pomůže když si rychle dojdu na malou..ale to asi není tvrdnutí, ne ?
Jinak dnes jsme byli navštívit švagrovú v porodke a úplně jsem z toho mrňouska vyměkla 😝 Takový je to drobeček malinky kouzelný voňavý...zdá se mi neuvěřitelný, že za pár měsícu budeme mít taky takového 🙂 🙂 🙂 I manžu to pořádně vzalo 😀 Holky už jenom pár měsícu a budeme si místo fotek pupku posílat fotky našich dětiček..no není to paráda ? 😵
@sjussi chystáte se někam na svatební cestu ?
@lolelole O tom tvrdnutí břicha byla teď řeč i v soukromém tématu. Byl tam i odkaz, kde si o tom můžeš něco přečíst. Tady je : http://baby-web.topky.sk/Clanky/a2674-Tvrdnutie...
Dobré ránko, tak já skončila dnes na PN. Mám prý úplně tvrdou dělohu, takže okamžitě jsem byla poslána do laborky na krev, na crp, to je prý v pořádku. Čípek zatím naštěstí taky drží. Dostala jsem magnesko a 27.9, jdu na kontrolu, příští týden na test na cukrovku. Mám bolesti v bedrech, to je prý od toho.
Snad to bude v pořádku. Jen musím pořád ležet a být v klidu. Takže jsem s notesem přestěhovaná v ložnici a ležím.
@cara.m ja jsem ležela na začátku kvuli hematomům a bez notebooku bych se zblaznila 😖 jinak mrkni třeba na www.kinotip.cz - jsou tam filmy ke zkouknoutí, ať ti to rychle ubíha..neboj magnesko a klídek v posteli snad rychle pomůžu..
Ahoj holky, hezké dopoledne 🙂
Vidím, že probíráte to, že jste doma. Já jsem taky doma, naposledy jsem byla v práci 30.6. - to jsem ukončila s děckama šk.rok a od září jsem už nenastoupila, protože jsem byla v srpnu v nemocnici.
Lolelole - já se taky trápila s velkým hematomem a nízko položenou placentou ☹
Cara.m - vydrž to ležení, co bychom pro mimi neudělaly. Já ležela na fifejdách a tam neměli ani připojení na wifi, takže jsem trpěla jak hrom bez spojení se světem ☹
Holky, co jinak děláte, jak jste doma? Já teď už naštěstí ležet nemusím, ale nesmím nic těžkého a namáhavého dělat. Někdy je to pěkná nuda, někdy to utíká rychle 😉
@lolelole teď jsem četla ve tvém albu,že jsi měla 1,5 cm velký.. to já měla 16 cm a vytlačovalo mi to placentu ☹ Bože už na to období nechci vzpomínat a to jsem z nemocnice podepsala reverz na svatbu 😔 Ale jak mě propouštěli tak v propouštěcí zprávě už bylo: bez známek hematomu 😉 Ale primář říkal, že se to kdykoli zas může objevit - ze stresu, když něco těžšího zvednu atd. ☹ tak se šetřím 😉
Musíme se všechny šetřit a pečovat o ten zázrak 😉

Tady je má dnešní fotka. Dnes končím 24.tt alias 6.měsíc 😉