Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Tak sem dnes byla na těhu cvičení, bylo to fajn. Za 14 dní jdu zas,už se docela těším.
Holky jak vypočítám datum splození prcka? když jsem ve 22 týdnu tak odečtu zpět tech 22týdnů? 😕
@cufinka odečti 14 dní 🙂
maminky holčiček, jukněte 🙂 https://www.modrykonik.cz/fotoblog/kinsli/album...
Ahojte,tak pridavam sa k vam aj ja,babatko by sa malo narodit 27.januara
@sirenita a @cufinka - máte krásná bříška 😉 Já už se těším na to velké těhu břicho, zatím si furt připadám přejezeně a ne těhotně 😀
@vilca Gratuluji ke chlapečkovi, budeš mít páreček, to je super. A neboj věř Dr., že je vše OK.
Já jdu na velký UZ až zítra, vy už ho máte všechny za sebou, že? to jsem asi mezi posledníma, snad to bude OK 😔 Jde se mnou mamka, manžel je v práci, ale prcka viděl minulý týden na 3D 🙂
Přidávám fotku z minulého týdne - 21.týden
@monik1 nene tam ne ale na fb mam,sestrenka uz tam nejake hodila,ja jeste nejak nemela cas jen vcera sme se snazili dat trochu dohromady video a 20sekund nam trval asi 2 hodiny 😀 kdybyste se chteli mrknou tak si mne najdete na fb(Zuzana Fojtíková) a snad vam to pujde 🙂 pak napiste zda to jde nebo ne
Ad cukrovka test: jdu ve ctvrtek a od sestricky pokyn jenom rano do pul devate na lacno... zadne hladoveni, jakoby tohle hladoveni nestacilo. bleee
Krasna briska, jeee 🙂
cara.m: a nejaka lehka prace na PC doma by nesla? Aspon trosku "ukrojit" casu, verim, ze to lezeni v posteli je magorina. Ja jsem tohle mela jeden den, kdyz jsem na zacatku spinila, ze jsem si radsi polezela doma, a myslela jsem, ze zmagorim 😒
ahojte, co si myslite o tych prebalovacich pultoch a tych pultoch s vanickami, je to potrebne? Stale to zvazujem, pretoze sa bojim ze len na to miniem peniazky a potom to velmi nevyuzijem. Budem rada ak mi napisete co vy si o tom myslite alebo ci kupujete alebo nie. Diky pa
@stanulka551 Já si myslím, že pult není nutný určitě. Já si budu kupovat jenom přebalovací podložku.
@stanulka551 ja si taky nebudu kupovat cely ten pult jen tu podlozku co se da polozit na postylku nebo na komodu
@stanulka551
ja bych do toho taky nesla - myslím, že přebalovací podložka za pár korun stačí a šoupnout jí třeba na pračku nebo v pokojíčku na komodu... na koupačku my jsme dostali od segry vaničku, ale asi ji budu používat až když bude Kvido větší..na začátek chci určitě koupací kyblík . Koupala jsem v něm neteřinku a přijde mi že to musí být malým miminkám příjemnější, jak je to uzavřenejší prostor...
ja mam tiez tu prebalovaciu podlozku, tiez si myslim ze to hadam bude stacit. Ja by som asi ani nemala velmi miesto pre ten pultik.
já jsem si chtěla koupit ten pultík s vaničkou jak je udělanej ,a pořád vě mě hlodalo jestli jo nebo ne.Jak vás tu čtu tak ho nebudu kupovat 🙂 koupim zvlášt vaničku budem koupat na posteli protože máme mini koupelnu a sprcháč 🙂 a koupím tu podložku 🙂

@cufinka to je asi tou únavou, že čtu už blbosti 😀 Děkuji 🙂 Já vím, ale u nás je toho víc v rodině...zatím je vše ok, tak si nic tajkového nechci ani připouštět, ale občas na to myslím...
@vilca gratulace ke chlapečkovi! 🙂 S tím špiněním, pokud ti řekla dr. že je vše ok, tak mysli pozitivně. Každé tělo reaguje jinak... Nebo to chce více odpočinku 🙂