Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@silvia0111 hehe, no tak sme na tom úúúplne ináč, ale ajtak podobne 😀
držte sa 😉
@lolittka pred mesiacom ked som bola u lekara a nebolo nic vidiet lekar sa priklanal k moznosti ze to bude skorej dievcatko, uz aj meno sme mali vybrane, bola by to Nellka, teraz musime vymysliet nejake pekne chlapcenske / nad tym sme ani neuvazovali/
Ahoj holky 🙂
Můžu se k vám přidat? Jsem doma, tak mám občas dlouhou chvíli 😅
V pátek jdeme na velký utz, tak jsem zvědavá, co čekáme a už se fakt nemůžu dočkat. 🙂
neviem ci sa mi to len zda, ked si pozeram albumy, vacsinou vidim len chlapcov...zeby boli v prevahe ? 😵
dnes mi sestra dala plnu tasku veciciek pre malinke babatko, dostala som aj perinky, odsvacaku, nejake este zabalene hracky, termosku na flasku a aj flasku jednu.., a este fusak, tak sa z toho vytesujem,,, a vraj ma takych tasiek na kazde tri mesiace... super... velmi nam to pomohlo...
a este je celkom fajn e shop pre deti hlavne su tam super ceny a to www.bambino-kociky.sk
@kostri hej trochu som si pospala a povedala som si ze nemozem mysliet na kraviny lebo to nerobi dobre ani mne ani babatku. Pozrela som si ordinaciu cez net a uz mi je lepsie trochu. Diky za podporu, hadam ma to uz prejde. 🙂 pa
@haniula mne osobne sa paci ta brokynova farba
@haniula oranzovy je peknucky 🙂
@haniula mne sa viac paci zase ten zeleny....alebo si hod mincu:o))))
@sova33 Tak to buď na jednu stranu ráda, protože ten můj má ke kočárku připomínky, a slyším jen tenhle má moc krátkou boudičku, tenhle má malý košík- jak kdybych tam měla vozit já nevím co, tenhle má malou korbičku,u tohodle sporťáku je na nožičky krátká nástavba no hrůza. Nejradši by chtěl kombinaci kde je hluboká korba a sporťák dohromady a ne zvláš´t hluboký a spor´ták, že to zabere doma zbytečně místo.A že sou lepší klasický čtyřkolky atd.
😠
By mě nenapadlo, že mi chlap bude kecat do výběru kočárku a do barvy.
@januarovky ahoj.uz vieme,ze cakame chlapceka.tak mozes dopisat do tabulky meno Maximilian.dakujeme.
ahojte januarovky. aj vas tak bolievaju krize? ja som vcera myslela, ze ma sekne. no hruza. co bude do konca tehu?? a v zime. ☹
ahoj holky.
tak včera jsem byla na velké UZ a vše OK, orgány má krásně vyvinuté. Druhým doktorem potvrzený chlapeček, tak už tomu fakt věřím. Na cukrovku musím jít taky.
@haniula gratuluji, že test na těhu cukrovku dopadl dobře. A kočárek se mi líbí zelenkavý 😉 Ale je to jen a jen na tobě 😉
@knedluska Držím pěsti na velký UZ, já byla hrozně nervozní před, ale dopadlo to na výbornou 😉
Taky mi přijde, že je tady převaha chlapečků 😀 😀
@lavazza My máme s chlapem podobně konzervativní vkus, takže myslím, že v tomhle se shodneme, tak by se mi hodil někdo na porad, chlap, který koukne a řekne, jestli je ten kočárek technicky tobrý . Mně takové věci občas unikají. Já chci taky velkou korbičku, nejlépe obojí v jednom (i když zatím vede Roan, který má sporťák zvlášť) a musí to být čtyřkolka, navíc ještě houpací 😀 Takže fakt konzervativní. 😀
Ahojte, tak dnes som sa uz konecne zobudila s lepsou naladou, ziadna deptka ani plac. Dufam, ze uz ma to do konca tehotenstva nepostretne.
@haniula tak ten moj mi do kocara vobec nekecal, povedal ze si mam vybrat aky chcem. Ale zase aj pri vybere mena mi povedal ze si mam vybrat ake sa mi paci, ale potom vzdy ked mu nejake poviem, tak on povie ze nie. 🙂 . Takze este stale nemame na 100% vybrane mena a mna to uz zacina stvat.
@monik1 gratulujem ze vsetko je v poriadku, to je vzdy velmi dobra sprava, hned sa clovek citi lepsie. Hej je tu prevaha chlapcov, tak mozno aj ten moj je chlop, aj ja mam take tusenie ze hej, no uvidime.
http://www.mothercare.com/Silver-Cross-Complete...
Tak ja mam vybrany tento, uz mam aj zaplatenu zalohu, uz si ho pojdeme len zobrat 🙂
Všem děkuji za návrhy. Asi to vyhraje ten zelenkavý. Ještě uvidíme... 😀
@stanulka551 ten kociarik je fakt pekny. My budeme mat perego gt3 v hnedom prevedeni-chlapcensky 😀 uz sa na neho velmi tesim! Tie nalady ti nezavidim, ja som to mavala vzdy cez kramy, teraz v tehu vobec. vzdy si to zlizol partner, cudujem sa ze ma neopustil 😉

@haniula no vidis gratuluji 🙂