icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sjussi
15. sep 2010

@haniula no vidis gratuluji 🙂

lolittka
15. sep 2010

@silvia0111 hehe, no tak sme na tom úúúplne ináč, ale ajtak podobne 😀
držte sa 😉

silvia0111
15. sep 2010

@lolittka pred mesiacom ked som bola u lekara a nebolo nic vidiet lekar sa priklanal k moznosti ze to bude skorej dievcatko, uz aj meno sme mali vybrane, bola by to Nellka, teraz musime vymysliet nejake pekne chlapcenske / nad tym sme ani neuvazovali/

knedluska
15. sep 2010

Ahoj holky 🙂
Můžu se k vám přidat? Jsem doma, tak mám občas dlouhou chvíli 😅
V pátek jdeme na velký utz, tak jsem zvědavá, co čekáme a už se fakt nemůžu dočkat. 🙂

silvia0111
15. sep 2010

neviem ci sa mi to len zda, ked si pozeram albumy, vacsinou vidim len chlapcov...zeby boli v prevahe ? 😵

ellahop
15. sep 2010

dnes mi sestra dala plnu tasku veciciek pre malinke babatko, dostala som aj perinky, odsvacaku, nejake este zabalene hracky, termosku na flasku a aj flasku jednu.., a este fusak, tak sa z toho vytesujem,,, a vraj ma takych tasiek na kazde tri mesiace... super... velmi nam to pomohlo...
a este je celkom fajn e shop pre deti hlavne su tam super ceny a to www.bambino-kociky.sk

sova33
15. sep 2010

@ellahop Ahoj, tak to ti docela závidím, já nikoho, kdo by mě takto obdarovával, nemám. Nebo se zatím neukázal 😀

lavazza
15. sep 2010

@cara.m já sem ho koupila, takové to látkové co bylo za nás a zjistila sem, že ho budeme muset vyměnit, mám od něj lístek a je nerozbalené, protože vanička je dost úzká a nám se tam vejde špatně, měla sem z něj takovou radost, myslím, že není špatné ho mít

stanulka551
15. sep 2010

@kostri hej trochu som si pospala a povedala som si ze nemozem mysliet na kraviny lebo to nerobi dobre ani mne ani babatku. Pozrela som si ordinaciu cez net a uz mi je lepsie trochu. Diky za podporu, hadam ma to uz prejde. 🙂 pa

haniula
15. sep 2010

Mám šílené dilema ohledně barvy kočárku... Líbí se mi tyhle dvě a nevím jakou. Ten můj mi řekl, že mu to je jedno 😒 ...

silvia0111
15. sep 2010

@haniula mne osobne sa paci ta brokynova farba

stanulka551
15. sep 2010

@haniula oranzovy je peknucky 🙂

knedluska
15. sep 2010

@haniula - jestli můžu taky poradit, tak jsem slyšela, že na výrazné barvy ( oranžová, světle zelená ) jde hrozně hmyz. 😖 Ale nevím, jak ta tvoje oranžová vypadá naživo.
A přesně jako bych slyšela toho mojeho, tomu je taky všechno jedno.

monulik0209
15. sep 2010

@haniula mne sa viac paci zase ten zeleny....alebo si hod mincu:o))))

sova33
15. sep 2010

@knedluska
@haniula Tak to je ten můj asi úplně stejný, jediné, co jsem z něj vydolovala, bylo to, že se na ten můj vybraný šel podívat se mnou do obchodu a tam mi řekl: Hm, jak chceš, mně je to jedno.

lavazza
16. sep 2010

@sova33 Tak to buď na jednu stranu ráda, protože ten můj má ke kočárku připomínky, a slyším jen tenhle má moc krátkou boudičku, tenhle má malý košík- jak kdybych tam měla vozit já nevím co, tenhle má malou korbičku,u tohodle sporťáku je na nožičky krátká nástavba no hrůza. Nejradši by chtěl kombinaci kde je hluboká korba a sporťák dohromady a ne zvláš´t hluboký a spor´ták, že to zabere doma zbytečně místo.A že sou lepší klasický čtyřkolky atd.
😠
By mě nenapadlo, že mi chlap bude kecat do výběru kočárku a do barvy.

haniula
16. sep 2010

@lavazza Tak to bych ho už zabila!!! Ale aspoň by mi mohl poradit ohledně barvy 😠 .

ajkalc
16. sep 2010

@januarovky ahoj.uz vieme,ze cakame chlapceka.tak mozes dopisat do tabulky meno Maximilian.dakujeme.

lilix
16. sep 2010

ahojte januarovky. aj vas tak bolievaju krize? ja som vcera myslela, ze ma sekne. no hruza. co bude do konca tehu?? a v zime. ☹

monik1
16. sep 2010

ahoj holky.
tak včera jsem byla na velké UZ a vše OK, orgány má krásně vyvinuté. Druhým doktorem potvrzený chlapeček, tak už tomu fakt věřím. Na cukrovku musím jít taky.

@haniula gratuluji, že test na těhu cukrovku dopadl dobře. A kočárek se mi líbí zelenkavý 😉 Ale je to jen a jen na tobě 😉
@knedluska Držím pěsti na velký UZ, já byla hrozně nervozní před, ale dopadlo to na výbornou 😉

Taky mi přijde, že je tady převaha chlapečků 😀 😀

sova33
16. sep 2010

@lavazza My máme s chlapem podobně konzervativní vkus, takže myslím, že v tomhle se shodneme, tak by se mi hodil někdo na porad, chlap, který koukne a řekne, jestli je ten kočárek technicky tobrý . Mně takové věci občas unikají. Já chci taky velkou korbičku, nejlépe obojí v jednom (i když zatím vede Roan, který má sporťák zvlášť) a musí to být čtyřkolka, navíc ještě houpací 😀 Takže fakt konzervativní. 😀

stanulka551
16. sep 2010

Ahojte, tak dnes som sa uz konecne zobudila s lepsou naladou, ziadna deptka ani plac. Dufam, ze uz ma to do konca tehotenstva nepostretne.
@haniula tak ten moj mi do kocara vobec nekecal, povedal ze si mam vybrat aky chcem. Ale zase aj pri vybere mena mi povedal ze si mam vybrat ake sa mi paci, ale potom vzdy ked mu nejake poviem, tak on povie ze nie. 🙂 . Takze este stale nemame na 100% vybrane mena a mna to uz zacina stvat.
@monik1 gratulujem ze vsetko je v poriadku, to je vzdy velmi dobra sprava, hned sa clovek citi lepsie. Hej je tu prevaha chlapcov, tak mozno aj ten moj je chlop, aj ja mam take tusenie ze hej, no uvidime.

louisiana
16. sep 2010

@haniula Gratulujem!!! Ty sa mas!
@lolittka blahozelam k dievcatku! Dievcenske mena su pekne, ja som uz mala vybrate, a teraz cakame chalana 😉

stanulka551
16. sep 2010

http://www.mothercare.com/Silver-Cross-Complete...

Tak ja mam vybrany tento, uz mam aj zaplatenu zalohu, uz si ho pojdeme len zobrat 🙂

haniula
16. sep 2010

@monik1 gratuluji k výbornému výsledku z utz!!!
@lilix mě bolí v jednom kuse, jsem zvědavá, co ke konci těhu!!

haniula
16. sep 2010

Všem děkuji za návrhy. Asi to vyhraje ten zelenkavý. Ještě uvidíme... 😀

lilix
16. sep 2010

@haniula to aj ja. auuuu. 🙂

louisiana
16. sep 2010

@stanulka551 ten kociarik je fakt pekny. My budeme mat perego gt3 v hnedom prevedeni-chlapcensky 😀 uz sa na neho velmi tesim! Tie nalady ti nezavidim, ja som to mavala vzdy cez kramy, teraz v tehu vobec. vzdy si to zlizol partner, cudujem sa ze ma neopustil 😉

lilix
16. sep 2010

@kostri provokacna svokra. oj pozname. hlavne hasteriva, ktora musi mat vzdy pravdu. a byvate spolu?

louisiana
16. sep 2010

@lilix aj mna bolia krize. dr mi povedala ze ma to bude boliet stale viac s pribudajucimi kileckami...to su vyhliadky, ze? Tak teraz chodim na tehu cvicenia, tak dufam ze to nejako pomoze