Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
kostri, louisiana... baby, tak som doma... hostitalozovali ma v piatok, so zapalom mocovych ciest a infekciou obliciek a este som sa zacala k tomu otvarat a krvacat, takze ziadna sranda... ale uz som doma a dufam, ze bude vsetko v poriadku.. 😢
kwa_kwa robila som si starosti, ked si sa tak dlho neozvala. uff, tak to ste mali teda perny vikend, ale nakoniec to dufam dobre dopadlo a uz ti je lepsie. mas PN? urcite musis oddychovat a vela sa setrit! objednali ta na kontrolu?
louisiana.. no som vypisana.. neviete si predstavit co som videla a pozazivala na tych 6 dni na oddeleni.. a ked mi este lekarka povedala, ze sa mam snazit donosit aspon do 30 tyzdna.. nooooo tazko mi je tazko..
louisiana.. ze je tam riziko predcasneho, alebo potratu...
@kwa_kwa waau tak to ma mrzi, to nie je nic prijemne, ale drzim palce, hlavne vela oddychuj a nenamahaj sa, urcite to dobre dopadne. Ja som sa pri Samkovi zacala otvarat okolo 25 tyzdna, ale nakoniec sa to uz dalej nepohlo a dokonca som rodila o tyzden neskor a cisarskym. Vsetko dobre dopadne uvidis
@lilix mně záda nebolí ale bolí mně poslední dva dny kostrč...četla jsem že je to tím jak se nám tam dole roztahuju kosti a připravuju na porod..ale je to nepříjemný...v práci sedím celý den za PC a to tomu určitě nepomáha taky..pořídila jsem si míč, tak snad to bude lepší 😒 na záda zkus plavání 😉
jinak my taky budeme mít skoro všechny věci nosený a po starších dětech v rodině, ale myslím, že prckům je to fuk 😀
@kwa_kwa to mě mrzí, ale jste doma a ne v nemocnici tak snad je to již na dobré cestě. Hlavně se opatruj a nenech se vystresovat. Hlavně klídek a odpočinek a uvidíš, že prťouse bude v 40 týdnu přemlouvat aby se mu chtělo ven z bříška 🙂
@stanulka551 no to je super, že je dneska líp..jen tak dál
@kwa_kwa fajn ze si sa ozvala,uz som sa zacinala bat 😔 myslim,ze to je dobre,ze ta pustili,bo je vela mamiciek,ktore musia lezat v nemocke aj tri mesiace pred porodom-napr moja segra 🙄 a tiez porodila az po termine 😉 neboj,vsetko bude dobre.aj kamoska sa zacala otvarat,sice az v 30tom tyzdni,ale uz tam mesiac lezi a nemoze ani chodit 😔 ber to z te lepsej stranky,ze si doma a to je predsalen na tu psychiku lepsie..hlavne oddychuj a naozaj sa setri,bo mas este par tyzdnov pred sebou 🙂 tak si to s malinkym v brusku uzi,ucite mas okolo dost znamych a rodinu,co ti pomozu 🙂 setri sa,setri!!! 😉
@kwa_kwa drzim ti palce, ja som bola na zaciatku doma 2 tyzdne, nic som nemohla robit ale urcite to zato stoji
@haniula mne sa paci ten zeleny, ja som si farbu nasho kociara nevyberala, moj muz trval na ciernej, tak ja som nasla iba znacku - mame Silver cross
uz ste rozmyslali nad baby monitorom? videla som ze maju taky, co sa pripevni na plienku a moze byt s dietatom kdekolvek - vola sa snuza go - nepoznate to?
@ellahop ja som tiez mala stastie,kamaratka ma zasobovala kazdy mesiac vecami z ktorych jej dcerka postupne vyrastala a bonus,ze mi ich potom aj nechala,lebo neplanuju druhe babatko,takze som tiez zasobena,len ma mrzi ze nemozem hadzat do kosika tie krasne vecicky co maju v obchodoch 😔 😅
som inak bola neska na nakupoch s mangelom,v tacco aj v kiku.v tacco som si kupila dve tricka,z jedneho mi sice strasne vyliezaju kozy 😕 😀 ale sak si to tam trosku prisijem 😀 a v kiku som si kupila sveter konecne 😎 a aj pulover fajnovy a skoro aj bundu na zimu,len uz nemali o cislo vacsiu bo ta,co mali,mi bola teraz dobra a tak sa mi vidi,ze este kusok predslen narastiem 🙄 😀 😀 😀 a strasne za nou banujem,bo mala perfektny strih,taky tehulkovsky a este bola aj kaaarovanaaaaaa 😵 😖
@stanulka551 no,dobre ,tesim sa 😉 tak nech je takych chvil coraz menej,alebo vobec nie,no hormony su potvory,ale treba s nimi volajako vybabrat 😉
@renatka100 nepoznam 😕 ja som uz rozmyslala nad monitorom,al zatial nekupujem,bo mi kamoska slubila,ale este ho ma pozicany druha kamoska 😕 😅 takze mam cakat,ci ho dovtedy vrati a ked nie,tak kupim
no tak sa vam potvrdil chalan? 🙂 druha bude baba 😉 ja som odvedy na utz nebola,idem az 1.10na kontrolu,ale to zas este nebude utz,lebo nebudem 30ty tyzden,ale kopance dostavam poriadne,rano,ked som malu krmila som dostala taky pod rebro,ze som sa az zlakla 😕 😀
@kostri no veru u nas sa tiez uz pekne ozimilo a ja nemam ani topanky ani nic tepleho, tak tiez budem nieco vymysliet a vybrat sa na nakupy. So zimnou bundou rozmyslam, kupovat si nejaku velku co ju budem mat mozno tak na dva mesiace... neviem,ale nieco kupit musim vsakze.
@kostri ja este mam stale dilemu okolo mien, este stale nie som na 100% rozhodnuta, dufam ze to stihnem do porodu 😉

my uz sme boli sikovni a kupili sme camarelo q12. zeleny. z podruky za dobru cenu. ked tak premyslam, nase babo nebude mat skoro nic fungel nove, ale nevadi.ked je vsetko take drahee