Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@silvia0111 aké meno ste vybrali?
@silvia0111 jejda, práve som si všimla.. 😀 😀
@lolittka, vy ste uz vybrali meno?
ahojte,pridávam sa k vám,už vás sem chodím strašne dlho čítať,ale až včera som sa registrovala.Zajtra nás čaká 3D,tak sa konečne dozvieme,či to bude dievčatko,alebo chlapeček.
@silvia0111 práve predchvíľkou sme s manželom listovali kalendár 😀 máme nejaké štyri predpripravené, ale ešte to v nás dozrieva.. 😉
ahojky, ja jsem četla že nebesá se doporučují proto, že má novorozenec omezený výhled a hlavně pořád ten samý a neměnný, takže usína bez zbytečných podnětu navíc a to by na něho mělo působít uklidňujícim dojmem...ale taky se bez toho asi obejdeme 🙂 uvidíme...
@lolittka aj my sme mali asi 4-5 mien a postupne sme vyradili az ostalo jedno
@louisiana to sa tusim predpisuje zelezo,ale niesom si ista.
ahojte. boli ste uz na tych glukozovych testoch? je tu niektora co to vyvracala? ja sa toho najviac bojim, lebo sladke nemozem.
@louisiana a ake mas hodnoty? vraj aj ja mam pod hodnotu ale zelezo mi nepredpisali. tak som si ho sama naordinovala tak 3x do tyzdna si dam. ale bola predomnou jedna mamicka a ta to mala velmi zle a jej bolo z toho zeleza zle tak to prestala vraj uzivat a sestricka ju tam pred nami tak sprdla. 😕
@silvia0111 ano zelezo.
@lilix neviem ake hodnoty, zatial som tam len volala, tak mi povedala ze mam nabehnut, lebo mi musia nieco predpisat. zajtra si pojdem po recept, tak sa spytam. na glukozove testy idem zajtra, tak ti potom porozpravam. sladke mozem, uvidime. ale vraj si tam mozes dat citron 😉
Ahoj všem 😉 jsem na koníkovi nová a ráda se k vám přidám, mám termín 18.1. 🙂
ahojte, tak mam za sebou morfologiu a vyzera to na chlapca 🙂
moja doki ma dovolenku tento tyzden, takze tam som nebola.
vcera som si merala sama bielkovinu, a vyzera to ze to klesa, uz to bolo len uplne slabucko zelene ten pasik, takze asi to nakoniec bola predsa len viroza. uvidime dalej. buduci tyzden mam kontrolu u mojej doki.
@ver_broderie vitaj 😉
tak jsme ode dneška zaregistrovaní u dětské doktorky, sem si říkala že je brzo, ale sestra říkala, že sice mají hodně miminek, ale že se už můžem zaregistrovat, tak sem ráda 🙂 další věc odbytá
@janettan Ahojky, to podla mna nie je problem.. ja mam babo v 23tt a tiez sa sprava velmi slusne 🙂 Pomrvi sa, citim motyliky alebo taku mrviacu sa rybicku na spodu bruska, nalavo pod pupkom zvycajne. No este je malinke na nejake velke kopance do rebier. Ked som v praci, tak uplne cuci, ozve sa az ked obedujem 🙂 a potom az vecer v posteli. Hlavne je, aby si ho citila kazdy den aspon na chvilu.
@monalis jj ja si taky myslím, že se obejdeme i bez toho ale když třeba zbydou penízky nebo se naskytne vhodný kus látky tak proč si to neudělat hezčí 🙂
Chystame se s mužem na ITEA výstavu v Holešovicích a tam bude takových krásných věcí, že se picnu 😝 Už teď raděj nic nenakupují, abych se tam mohla vyřdit 😀
Ahoj holky, vidím, že řešíte nebesa.. líbily by se mi, tak uvidíme kolik to všecko bude nakonec stát.. dneska jsem řešila, že do obýváku objednám proutěný koš a našla jsem krásný se vším jen za 2tisíce, co na to říkáte? budete krom postýlky pořizovat něco i do obýváku, kde mimi s vámi bude přes den?
http://www.sambaby.com/7643-proutene-kose-a-kol...
Ahojte holky, taky mi přijdou nebesa zbytečné, ale jak už tu některá psala, je to spíš pro radost. Já je kupovat nechtěla, ale měli je už v kompletu za dobrou cenu, tak snad je pak na postýlku dám 🙂 Je to pěkné, když je ta postýlka takto komplet sladěná, ale určitě mi to nepřijde důležité a kdybych je neměla, tak mi to ani nevadí 🙂
@monik1 ten košík vypadá moc krásně 🙂 nemám sice v tomto směru přehled, jestli je to moc nebo málo peněz, ale je to kouzelné 🙂
@monik1 Ahoj! Ten koš je krááásný! Hned bych ho brala, ale už máme zamluvenou kolíbku po prababičce, strejda ji nechal celou zpevnit pro sestřenku a teď ji přehodí mně 🙂 jen se tam mimčo vleze tak půl roku, takže pak budeme kupovat buď ještě jednu postýlku nebo takovou tu ohrádku s podlahou...
@monik1 košík je hezkej 😉
ja jsem taky přemýšlela o něčem pro malého k nám do pracovny a jelikož máme přiznaný trámy napadla mě závěsná kolébka HACKA nebo něco na ten způsob viz.http://www.branakdetem.cz/hacka-pech.htm. Když jsem to říkala mamce tak se rozčertila, že jí to přijde pro mrňe nepohodlný a nepraktický atd..tak nevím..co myslíte ? Nebo je lepší normální kolébka ? Máte s tím někdo zkušenosti ?

@cufinka my nebesa máme, ale zbytežné to samozřejmě je 🙂