Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@lolelole Přímou zkušenost s tím nemám, ale na neurologii nám říkali, že je lepší, když mají miminka pod sebou rovnou tvrdou podložku, protože to stimuluje správný vývoj jejich reflexů...ani ve vajíčku, v šátcích nebo vacích by neměla být příliš dlouho...tak nevím...šátek budu užívat určitě, ale vždycky jen na chvíli...takže pokud v tom chceš nechávat miminko třeba přes den spinkat, tak si myslím, že je lepší něco s pevnou podložkou...teda, aspoň mi to tak vyplynulo z toho, co nám povídala paní doktorka na přednášce...
@elzu díky za názor - taky jsem si říkala, zda to nemůže vadit, že se doporučuje spánek na tvrdém..zkusim to ještě prozkoumat více než se rozhodnu to ne/koupit...chtěla jsem to jen na takové to občasné spaní přes den nebo třeba na uspání kolébáním, když nemá mimčo svůj den - určitě né na noc. Jinak ty studuješ medicínu ?
Ahojte, tak konecne jsem snad poresila nejakutnejsi veci, tak bude vic casu, abych zase chodila poplkat 🙂
Dneska jsem uspesne odhalila identintu mrnete, pridavam se do rad tech, ktere budou cincat do ruzova 😉 Pindik Mince uz nenaroste, protoze pan doktor ukazoval i stydke pysky a vselike dalsi nalezitosti, ktere chlapecci proste nemaji 😅
@cufinka diiik, hlavne, aby mela v poradku ty ledviny, zlobidlo jedno (jsem tam jak magor litala po schodech, protoze krome toho, ze mam placentu na predni strane - a pry i proto mohlo byt tak dlouhy cekani na pohyby, a doted se mi rozhodne nijak extra bricho nevlni, tak mela ruce v obliceji, nohy za hlavou a nechtela se hnout... 😀 )
A co vy tady? 🙂
Ja zkusim nekdy dofotit veci, co jsem poridila navic, ale zacinam to tu met pomalu zakrabicovany, jak se v tom rijnu chystame stehovat 😕
@tetamon určo bude v pořádku musíš věřit 🙂 jo tak holčina stydlivka ju? no coby se taky ukazovala všem že? 😀 😀😀 mě se taky bříško nevlní,ale pohyby teda cejtím hodně a když začne to jsou buchy jaj 🙂 a kord když si dám čokoládu bo něco sladkýho začne vyvádět jak šílená 😀
Jinak příští středu mě čeká ta cukrovka a vůůbec se mi nechce 😒
@cufinka asi ma po cokolade party 😀
no prdku nam pak ukazovala jak mlada prodejna, ale oblicej, to teda ne 😠 😀
Jo, ja doufam, dr. mi taky obecne vsichni rikaji, ze by to zatim neresili, holt je pruda, ze budu chodit asi az do konce tehu na ty kontroly, jestli se to nezhorsuje, ale jinak to az tak neva 😉
@cufinka hlavne je to otrava, pac tam vzdycky cekam, a jak se budem stehovat, tak to bude dal od Motola. No nic, budu mit volno cely den a tchyni v baraku, tak si ji muzu brat s sebou, at omrkne prcka a cesky zdravotnictvi 😀
A jinak...me mlade taky okopava, ale neni videt vlnobiti. A kdyz se natoci nejak tak, ze nejspis kopka do placenty nebo nekam jinam, tak to ani nevim, ale mocak a pupik jsou jeji oblibeny mista k "utoku" 😀
@cufinka no tak moje male stale kope do mocoveho mechura tiez. A ja tiez bez zachodu nevydrzim viac ako pol hodinu, minule som bola s malym v parku a neboli tam zachody, tak som myslela ze umriem kym sme prisli domov. Moj drahy my stale rozprava ze kolko vody miniem, ked stale beham na zachod 😉
Tak zienky mna od piatku tak strasne bolel chrbat, ze som skoncila az u doktora, kde mi museli dat lieky od bolesti. Nedokazala som dojst na zachod, ani sediet, ani lezat nic, bolo to nieco ako zaseknuty nerv alebo nieco take. Strasna bolest. Konecne dnes vecer sa uz citim lepsie a uz dokazem aj sama prejst na zachod 🙂
Ahoj, chci se zeptat, jakou budete používat kosmetiku? Ja rozmýšlím, zda Cannaderm nebo Weledu. Díky.
@janicac My určitě weledu, mám ji už odzkoušenou na Kačence a fakt spokojenost 🙂
vůbec bych nedoboručovala Bubchen a Johnsons nebo jak se to píše 🙂
Jsou děsně parfemovaný, a Kačenka vypadala po jedné koupeli fakt děsně ( celá osypaná ). Takže veškerá kosmetika letěla do koše, nakoupila se weleda a nebyl problém 🙂
navíc je ta weleda taková jednodušší. máš to přímo do koupele tak se mimi pěkně vymáchá a ty jen tak otřeš žinkou, aby se neřeklo 🙂 Kačenku jsme koupali ve vaně a teď vezmu od kamarádky kyblík, už se na to těším 🙂
vydrží fakt dlouho na mimi ta flaštička ty 2-2,5m 🙂
@kinsli tak je ten Johnson, tu vlastne ani nic ine som nevidela pre deti. Ja som s touto znackou nemala problemi, ani pri Samkovi. Zavisi od citlivosti koze, ale moj nazor na Johnson je dobry.
Holky ještě jeden dotaz , budete kupovat postýlku se stahovacím bokem ?
@cufinka Ahojky, my už jsme postýlku koupili. Moje hlavní podmínka byl právě stahovací bok. Jsem docela mrňavá a tak se mi mimčo bude lépe vyndavat. Za nás prý byly jen se stahovacím bokem a mamka si prý ani jinou neumí představit. Takže jsem dala i na její radu. Přece jen toho má za sebou v životě víc než já a různé věci tak má vychytané. 😉
@cufinka ja uz postielku mam a nie je so stahovacim bokom. Je taka, ze sa potom da prerobit na taku malu postel, ked bude babo tkae 2 rocne napr .
ahoj holky, tak postýlka se stahovacím bokem je asi hodně pohodlná jak pro mimi, tak pro mami 😉 Budu taky po ní koukat. Jestli máte nějaký dobrý tip, co už máte doma, hoďte prosím odkaz . Včera manžel říkal, ať koupíme postýlku s kolečkama a přes den si dám postýlku do obýváku místo toho proutěného koše, tak nevím.. 😒 🙄
@tetamon gratuluji k holčičce 😉
@elzu tak tady máme paní doktorku 😉 budeš státnicovat s miminkem 😉

@lavazza já už jsem zaregistrovaná přes 3 týdny... radši dřív než později...