icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
19. sep 2010

@cufinka my nebesa máme, ale zbytežné to samozřejmě je 🙂

lolittka
19. sep 2010

@silvia0111 aké meno ste vybrali?

lolittka
19. sep 2010

@silvia0111 jejda, práve som si všimla.. 😀 😀

silvia0111
19. sep 2010

@lolittka, vy ste uz vybrali meno?

kookaij
20. sep 2010

ahojte,pridávam sa k vám,už vás sem chodím strašne dlho čítať,ale až včera som sa registrovala.Zajtra nás čaká 3D,tak sa konečne dozvieme,či to bude dievčatko,alebo chlapeček.

monalis
20. sep 2010

@cufinka souhlasím, já nebesa také nekupuji. 😵

lolittka
20. sep 2010

@silvia0111 práve predchvíľkou sme s manželom listovali kalendár 😀 máme nejaké štyri predpripravené, ale ešte to v nás dozrieva.. 😉

lolelole
20. sep 2010

ahojky, ja jsem četla že nebesá se doporučují proto, že má novorozenec omezený výhled a hlavně pořád ten samý a neměnný, takže usína bez zbytečných podnětu navíc a to by na něho mělo působít uklidňujícim dojmem...ale taky se bez toho asi obejdeme 🙂 uvidíme...

lavazza
20. sep 2010

@cufinka my jsme nebesa objednali, je to sice věc která není potřeba ale pěkně to vypadá a manžel s tím souhlasil tak proč ne 🙂
je to taková věc pro radost

silvia0111
20. sep 2010

@lolittka aj my sme mali asi 4-5 mien a postupne sme vyradili az ostalo jedno

louisiana
20. sep 2010

@lolittka tak to som zvedava ake meno nakoniec vyberiete 😉
my este nemame ziadne.
baby, dnes som si volala o vysledky krvi a som anemicka. mam dojst na gyndu a daju mi recept. mate to aj vy?

silvia0111
20. sep 2010

@louisiana to sa tusim predpisuje zelezo,ale niesom si ista.

lilix
20. sep 2010

ahojte. boli ste uz na tych glukozovych testoch? je tu niektora co to vyvracala? ja sa toho najviac bojim, lebo sladke nemozem.

lilix
20. sep 2010

@louisiana a ake mas hodnoty? vraj aj ja mam pod hodnotu ale zelezo mi nepredpisali. tak som si ho sama naordinovala tak 3x do tyzdna si dam. ale bola predomnou jedna mamicka a ta to mala velmi zle a jej bolo z toho zeleza zle tak to prestala vraj uzivat a sestricka ju tam pred nami tak sprdla. 😕

monalis
20. sep 2010

@lolelole To je asi pravda, ale třeba já rozhodně přesouvat postýlku nebudu, takže se podněty okolo miminka také měnit nebudou a podle mě stačí mantinel. Navíc novorozeně těch podnětů zachytává opravdu velmi málo, když téměř nevidí.
Na druhou stranu nebesa vypadají moc pěkně 😉

louisiana
20. sep 2010

@silvia0111 ano zelezo.
@lilix neviem ake hodnoty, zatial som tam len volala, tak mi povedala ze mam nabehnut, lebo mi musia nieco predpisat. zajtra si pojdem po recept, tak sa spytam. na glukozove testy idem zajtra, tak ti potom porozpravam. sladke mozem, uvidime. ale vraj si tam mozes dat citron 😉

ver_broderie
20. sep 2010

Ahoj všem 😉 jsem na koníkovi nová a ráda se k vám přidám, mám termín 18.1. 🙂

euffra
20. sep 2010

ahojte, tak mam za sebou morfologiu a vyzera to na chlapca 🙂
moja doki ma dovolenku tento tyzden, takze tam som nebola.
vcera som si merala sama bielkovinu, a vyzera to ze to klesa, uz to bolo len uplne slabucko zelene ten pasik, takze asi to nakoniec bola predsa len viroza. uvidime dalej. buduci tyzden mam kontrolu u mojej doki.

louisiana
20. sep 2010

@ver_broderie vitaj 😉

louisiana
20. sep 2010

@euffra no tak to teda gratulujem! naozaj to vyzera len na virozu. ako to vyzera, vydrzis aj nadalej nesolit?

euffra
20. sep 2010

@louisiana ja som v min. tehu mala nizke zelezo, brala som tabletky dve za den, potom ku koncu mi to upravili na jednu za den. teba papat vela potravin s obsahom zeleza, co je napriklad v hovadzom mase, strukovinach a tak

louisiana
20. sep 2010

@euffra diky za tip 😉 a v tomto tehu uz nemas nizke zelezo?

lavazza
20. sep 2010

tak jsme ode dneška zaregistrovaní u dětské doktorky, sem si říkala že je brzo, ale sestra říkala, že sice mají hodně miminek, ale že se už můžem zaregistrovat, tak sem ráda 🙂 další věc odbytá

giulianka
20. sep 2010

@janettan Ahojky, to podla mna nie je problem.. ja mam babo v 23tt a tiez sa sprava velmi slusne 🙂 Pomrvi sa, citim motyliky alebo taku mrviacu sa rybicku na spodu bruska, nalavo pod pupkom zvycajne. No este je malinke na nejake velke kopance do rebier. Ked som v praci, tak uplne cuci, ozve sa az ked obedujem 🙂 a potom az vecer v posteli. Hlavne je, aby si ho citila kazdy den aspon na chvilu.

euffra
20. sep 2010

@louisiana zatial mi este nebrala krv na zelezo, tak neviem.
zatial nesolim, nasla som sposob, ked mi to v tych potravinach az tak nechyba, a tam kde chyba to nejem 🙂

lolelole
20. sep 2010

@monalis jj ja si taky myslím, že se obejdeme i bez toho ale když třeba zbydou penízky nebo se naskytne vhodný kus látky tak proč si to neudělat hezčí 🙂
Chystame se s mužem na ITEA výstavu v Holešovicích a tam bude takových krásných věcí, že se picnu 😝 Už teď raděj nic nenakupují, abych se tam mohla vyřdit 😀

monik1
20. sep 2010

Ahoj holky, vidím, že řešíte nebesa.. líbily by se mi, tak uvidíme kolik to všecko bude nakonec stát.. dneska jsem řešila, že do obýváku objednám proutěný koš a našla jsem krásný se vším jen za 2tisíce, co na to říkáte? budete krom postýlky pořizovat něco i do obýváku, kde mimi s vámi bude přes den?
http://www.sambaby.com/7643-proutene-kose-a-kol...

sirenita
20. sep 2010

Ahojte holky, taky mi přijdou nebesa zbytečné, ale jak už tu některá psala, je to spíš pro radost. Já je kupovat nechtěla, ale měli je už v kompletu za dobrou cenu, tak snad je pak na postýlku dám 🙂 Je to pěkné, když je ta postýlka takto komplet sladěná, ale určitě mi to nepřijde důležité a kdybych je neměla, tak mi to ani nevadí 🙂

@monik1 ten košík vypadá moc krásně 🙂 nemám sice v tomto směru přehled, jestli je to moc nebo málo peněz, ale je to kouzelné 🙂

elzu
20. sep 2010

@monik1 Ahoj! Ten koš je krááásný! Hned bych ho brala, ale už máme zamluvenou kolíbku po prababičce, strejda ji nechal celou zpevnit pro sestřenku a teď ji přehodí mně 🙂 jen se tam mimčo vleze tak půl roku, takže pak budeme kupovat buď ještě jednu postýlku nebo takovou tu ohrádku s podlahou...

lolelole
20. sep 2010

@monik1 košík je hezkej 😉

ja jsem taky přemýšlela o něčem pro malého k nám do pracovny a jelikož máme přiznaný trámy napadla mě závěsná kolébka HACKA nebo něco na ten způsob viz.http://www.branakdetem.cz/hacka-pech.htm. Když jsem to říkala mamce tak se rozčertila, že jí to přijde pro mrňe nepohodlný a nepraktický atd..tak nevím..co myslíte ? Nebo je lepší normální kolébka ? Máte s tím někdo zkušenosti ?