icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

bakosko
12. máj 2010

baby dneska som šla na zachod a taky krč som dostala musela som stat ale o male chvylu to prestalo je to normalne dala som si magnezium

miyya
autor
12. máj 2010

aj my sa pripájame k blahoželaniu. Nech si šibal užije svoj dník 😵 😵 😵

Bakosko aj ja som mala také krče v prvom tehu a teraz sa mi to stalo len raz. neviem prečo,ale ked som sa trošku prudkejšie postavila,tak som dostala krč.

luculele
12. máj 2010

Dievcata, dnes som mala uzasny zazitok rano v aute do prace. Som si pustila nahlas Roberta Milesa, on ma take klavirovo-gytarovo-slacikove melodie. Pustila som si to uplne nahlas a tak som to precitila az do vnutra brushka, az mi naskocila husia koza. Som si povedala, ze nech dietatko citi, ze ake nadherne veci tu na zemi mame a nech sa mu chce zit este viac 🙂

miyya
autor
12. máj 2010

luculele presne ta a a bola si včera na tom sone?? 🙂

luculele
12. máj 2010

Bola, doktorka ma upozornila tiez, ze nebude nic vidno a ani nebolo. Hmm, no co uz.. som sa poucila 🙂 zevraj o 10 dni bude uz nieco vidno. Tak mozno pockam na ten termin, co mi sala moja doktorka (8.7.) ale to je straaasne dlho..

luculele
12. máj 2010

Kalu, sa mi pletu datumy 🙂 8.6, mam termin na kontrolu krvi a ultrazvuk.. ta dovtedy sa zblaznim 😀

bubush
12. máj 2010

baby ja vam mam velmi cudny pocit ☹ zobudila som sa s pocitom ze vsetko odislo - nemam ziadne pocity a aj to malo co ma bolelo odislo...uplne normalne citim podbrusko aj prsia...vobec sa mi to teda nepaci ☹

adrous
12. máj 2010

babush:tak si zajdi k dr nebo na pohotovost:pokud máš takový pocity ☹ 😔

luculele
12. máj 2010

bubush, pokial ta nieco neboli, alebo nekrvacas, tak sa zbytocne nestresuj. Aj moje priznaky zoslabli..

albao
12. máj 2010

bubush: minuly utorok som to citila rovnako. Skoncila som v slzach a v stredu som uvidela moju bambulku na sone. Jeden den je ok, netrap sa!

bubush
12. máj 2010

boze baby ked ja uz tu revem ako mala 😢 ja viem ze nemam este panikarit ale do riti ked to nejde 😝
dnes idem k dokymu tak mu poviem 😉

miyya
autor
12. máj 2010

no bubush tak nezufaj. ideš dneska k doktorovi. mám pocit,že sa asi navzájom stresujeme. 🙄 🙄

asi by sme si tu mali písať vtipy, celý prvý trimester.

bubush
12. máj 2010

kaslem uz na to...ved uvidim-aj tak si nepomozem 😒

mariadaniela
12. máj 2010

ani mne dnes nic nie je, ale tesme sa z toho 😉 vsetko dobre dopadne 😵

bubush
12. máj 2010

maria 😵 😵 😵

mariadaniela
12. máj 2010

bubush, ja mam 3 deti, pri starsej som az v 3 mesiaci zistila, ze som tehotna, mala som menstruaciu prvy mesiac a potom len spinenie dalsi a zistila som to az vtedy ked som odpadla.. ziadne priznaky, pri mladsej som vracala od prveho dna vynechania menstruacie aj pocas porodu, pri malom som bola na tom tak ako teraz, den mi bolo zle, dva dni nic 😅 hormony mi asi kolisali, to ze dnes nemas priznaky neznamena, ze s mimi nie co nie je poriadku, Drzim palce , aby ta lekar ukludnil a videla si na sone ten maly zazrak 😉
aj mne s azda, ze ma uz nebolia tak prsia ani brusko, ani zle mi nie, aspon mam dnes energiu, porobila som si vela veci, varila aj na zajtra, hrala sa s plastelinous malym a poobede sa budem ucit 😉 , dufam, ze mi uz nebude byvat zle, lebo nic nezvladzem spravit a som nervozna

adrous
12. máj 2010

holky taky se hlasim že je mi dnes dobře nebrkám a nejsem zaplynovaná což je plus mě bylo večer zle jak jsem byla zaplynovaná 🙄 😀 😀 musím pořídit espumisan 🙂 😉

mariadaniela
12. máj 2010

adrous, 😎 ja som tiez vcera cely den hm,,prdela,, 😀 ako keby som jedla fazulu cely den 🙄 😀

bubush
12. máj 2010

maria dakujem za pekne pismenka 😵 niekedy je to takto na skodu - az moc sa sledovat...dobre je ze idem dnes k dr.takze nemusim cakat 😉

bubush
12. máj 2010

dnes sa tu nejako nekeca 😕

miyya
autor
12. máj 2010

no ja som práve uspala malého.takmer som zaspal s ním. Musím dovariť obed,lebo som hladná a malý mi nedovolil nič robiť. chcel somnou pozerať rozprávky a potom som mu musela čítať.a akonáhle som sa posadila za NB,tak zača robiť zlotu,aby na seba upozornil. 🙄

miyya
autor
12. máj 2010

bubush kedy máš kontrolu

bubush
12. máj 2010

14.00 ale ma tam len vsunuli takze sestricka mi povedala ze sa mam pripravit na cakanie 😉

katkaag
12. máj 2010

Ahojte kočky....tak sa s malou dušičkou k Vám pridávam...pred týždňom som si urobila 2 testy a boli tam // čiarky 🙂 poslednu m....bola 5. apríla tak by to vyzeralo na 5 týžden...v piatok sa chystám k doktorovi, aby mi to potvrdil tak som vééééélmi zvedavá...dufam, že to bude ok a testy nesklamali.....aj ked sa stále obávam....na začiatku mája namiesto menštruácie som mala iba slabunke špinenie..teraz už nic len sem tam take slabe bolesti ako pri m....

bubush
12. máj 2010

ahoj katka tak gratulujem 🙂 kludne sa pridaj
mas nejake deticky?

katkaag
12. máj 2010

ahoj bubush...dakujem..ja len teda dufam, že je k comu gratulovať... 🙂 podchvílkou chodím na záchod kontrolovat...asi mi z toho už zahrava.... 😀
detičky zatial žiadne...bolo by prvééé..tak dufam že to dobre dopadne...a ty deticky más? a v ktorom týždni si..ako sa ty cítiš?

bubush
12. máj 2010

katka uplne normalne, ja tiez furt chodim na zachod ci sa mrcha nespustila 😉 a cim dalej tym menej tomu verim lebo sa citim dobre a nic necitim....ja som prave teraz 6t 4d, deticky tiez ziadne a teraz sa idem osprchovat a idem na prvu navstevu dokyho-som z toho trochu vykakana 😅

bubush
12. máj 2010

a ty katka ako sa citis? mas nejake priznaky alebo pred testom si uz aj nieco tusila?

adrous
12. máj 2010

katkaag:vítej mezi námi 🙂 😉 držím palce při kontrole aby tam malé miminečko bylo. 😵 😵 😵

katkaag
12. máj 2010

bubush..tak sme na tom rovnako....ja tiež žiadne príznaky, okrem toho že tento týžden som viac unavená ako zvycajne, najradsej by som spala...ale inak nííííč...tak ja neviem....inak pred testom....som tak trosku len tušila...nejak som intenzívne začala cítiť vone...čo predtým u mna nebolo...ale aj to už preslo...tak ja len dufam, že tie testy su ozaj spolahlivé...a babatko tam bude...
tak dufam, že u lekára dopadnes na 1* 🙂 ....a určite napíš...som zvedavá 🙂