icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

peach
11. máj 2010

Babenka 24, blahozelam. Dva tyzdne ubehnu ako voda, uvidis.

miyya
autor
11. máj 2010

no elise tak to je mi fakt lúto. bohužial patrí to k životu a tento prekliaty trimester je strašne rizikový. dúfam,že si posledná s takouto správou. ☹

babenka vitaj

adrous
11. máj 2010

elise:strašně mě to mrzí tu brečím jak želva to ty hormony 😢 😢 dej se brzo do pořádku ať se můžete snažit o miminko a hodně štěstíčka 😵 😵 😵

andriss23
11. máj 2010

ahojte!! Tak ja som si pár dní myslela,že nie som už tehu,a že dnes sa s vami rozlúčim,ale...
Čo sa stalo? Začala som krvácať,ale úplne brutálne,bez varovania. 😝 A keďže som toto už pár krát zažila,tak som si myslela,že je koniec.Dnes som bola u DR.,HCG sa mi zvýšilo behom týždňa z 95 na 850,a na sone videl váčok.Ale ešte nič v ňom,tak neviem či mám vyhraté.Stále mierne špiním. Na kontrolu mám prísť o týždeň.Bude to najdlhší týždeň v mojom živote.Ach jaj,čo robiť????? 😖

mariadaniela
11. máj 2010

alise, je m luto ☹ ,

miyya
autor
11. máj 2010

andriss ver tomu. to bábo sa drží ako sa dá, tak to nevzdávaj. vidíš ako je šikovné. a kolký si týžden??

miyya
autor
11. máj 2010

dneska je to tu riadne depresivne

andriss23
11. máj 2010

miyya - keby som vedela, menzes som mala 4.4. prenos 20.4.som po um. opl. asi 5+2,DR.som sa nepýtala,som bola rada,že aspoň niečo tam je. Inak dávali mi 2 embryjká,môže to byť,že jedno to vzdalo,odkrvácalo,a aspoň to jedno mi ostane?Keby som vedela.....

miyya
autor
11. máj 2010

no asi aj ja si zmením údaje. tiež som neni tak dlho tehulka ako mi to píše.

andriss bude to všetko v poriadku. nebojkaj

sylvia21
11. máj 2010

adriss vyzera to, ze mas poriadneho bojovnika 🙂

elise - viem, co prezivas 😔 , zazila som to niekolkokrat. Je to zranujuce vzdy. Ale treba sa vschopit, oddychnut si, usporiadat myslienky a o par tyzdnov sa pokusit znova. Ja som si zatial vzdy hovorila a stale na to myslim, ze to raz musi vyjst. Tak sa drz a hlavne vela sil. Nastastie Vam prichadza krasne dovolenkove obdobie, ktore byva pre velke percento parov uspesne.

kocky dens som neodolala Vasim vcerajsim chutkam a mm mi urobil skvelu pizzu, mnam 🙂 Inak dnes sa citim ako keby som bola na plavb ena mori 🙂

stanuskaa
11. máj 2010

ahojte, čo to tu čítam...

sylvia21
11. máj 2010

ahoj Stanuska, co teplota?

stanuskaa
11. máj 2010

andri držím palčeky nech o týždeň budú správy dobré 🙂

stanuskaa
11. máj 2010

syska dnes celkom ok, poviem ti pravdu teraz som konečne v postielke a oddychujem, od rána som v jednom kolotoči 😀
poobede som mala také bolesti ako pred mrškou normálne som sa aj bála 😉 noo magnézium mi to uvoľnilo ,

babenka24
11. máj 2010

peach: dúfam, že to ubehne ako voda, ďakujem
alexandra1705: mňa tiež trápi akosi zápcha, nikdy som taký problém nemala a zrovna teraz 🙂 a tiež asi nakúpim testy do 25.5. lebo budem stresovať, či tie dve čiaročky nezmiznú 🙂

bubush
11. máj 2010

ahojte baby
cely den som tu nebola a aha co sa tu deje, nejaka som z toho aj ja mimo ☹ mrzi ma to co sa tu deje aj ten mikropotrat aj tie male miminka ... teraz sa bojim este viac ist zajtra ☹ a aj mne povie ze je to mensie tak to bude blbe lebo viem presne kedy som otehu ...ale radsej nejdem spekulovat-uvidm ale bojim bojim ☹
este sa tu spominala zapcha - moja znama mala s tym vecne problemy ale to mala aj mimo tehu ale v tehu tiez tak viem ze ju to trapilo - ja som skor opacny tip - ja mam hnacu ale to skor od nervov-aj ked sa tvarim ze som v pohode - potrebujem cas na predychanie ze sa mi zivot zmeni 😉
inak co sa mi stalo nadranom o pol 5 som sa zobudila na strasne krce v bruchu - presne take ako ked mam 1.den mrchu a som sa zvyjala od bolesti-na to som sa zobudila - ze co to, tak som isla na wc - ci mi netreba cikat a cestou sa mi tak zahmlelo pred ocami ze som skoro odpadla-musela som si rychlo sadnut zavriet oci, tlak mi neskutocne skocil dole a ruky sa mi roztriasli..trvalo to chvilu a potom som si isla lahnut a uz bolo dobre..zvlastne...a rano uz nic a cely den nic 😕

miyya
autor
11. máj 2010

bubush tie bolesti su asi normálne. trápi nás to občas každú.tak kým to netrvá pol dna vkuse alebo nekrvácaš,tak to ani nerieš. 😉

bubush
11. máj 2010

ale neriesim ...teda snazim sa 😀

stanuskaa
11. máj 2010

bubu možno si prudko vstala a trošku sa ti hlava zatočila , ak sa to nebude opakovať tak to nič nie je

stanuskaa
11. máj 2010

syska noo teplotku nemám len 36,9C takže som rada, keď teplota prekročí 37 tak idem umrieť 😖 😖

miyya
autor
11. máj 2010

baby ja papám také blbosti. predchvílou som si dala jahody so zmrzlinou a teraz som dojedla rohlík s mladou cibulkou a syrom. mne bude tak zle, už to vidím. 😝 😝 😀

bubush
11. máj 2010

miyya len papkaj ked ti chuti...horsie je ked nechuti..a nahodou mas celkom prijemne kombinacie..mnam 😉

forensica
11. máj 2010

AHojky, no holky potraty jsou desny zahul na psychiku, ja to znam. Je mi moc lito tech ktere tim ted prochazite. ☹ Ale zase se to musi brat ze to neni nikoho vina a ze to proste nebylo nikdy mineno jako zdrave miminko. Jedna pozitivni vec z toho ale vyplyva a to ze je moznost otehotneni a to uz je veliky pokrok!!

peach
12. máj 2010

Chcela som sa spytat ,neplanuje niekto rodit v BA-Ruzinov, kto by mi mohol dat typ na dobreho gynekologa, ktory sa da aj zazmluvnit? Dakujem

adrous
12. máj 2010

ahoj holky,já dnes posnídala chleba s máslem a medem.a zatím se citím fajn 🙂 😉 dnes luky slaví 2 roky ale oslava bude až příští týden 🙂 😉

miyya
autor
12. máj 2010

Ahojte babule moje naranjky boli musli s mliečkom. ale nechutilo mi to, príliš sladké. ja som včera do noci študovala koníka a aj dnes od rána. ja som asi šibnutá,aj muž je už na mna nahnevaný.A ten utz neni vôbec taký hrozne oneskorený,tak som omnoho kludnejšia. 😵 😵 😵

sylvia21
12. máj 2010

dobre ranko kocky = moje ranajky boli jogurtik s ovsenymi vlockami a o hodinku som si urobila celozrnne krutoniky na troske olivovoveho oleja, a pocity na zvracanie ustupili 🙂
Kocky ake mate pocity v podbrusku? Ja citim popichavanie a natahovanie, citite i vy take? Niekedy ma to popichvanie troska vystrasi.

sylvia21
12. máj 2010

Lukasko, vsetko najlepsie k narodeninkam 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

sylvia21
12. máj 2010

Stanuska - setri sa, zostala si na PN a si v posteli ?

adrous
12. máj 2010

sylvi díky za přánííííííííííííííííííííííí 😵 😵 😵 😵