icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cufinka
23. sep 2010

@lolelole no já jsem si ho už taky za těch 5let vykrmila když jsem snim začala chodit tak měl 57kg 😕 😅 a já 64kg 😅 😝 😀

lolelole
23. sep 2010

@cufinka 😀

cufinka
23. sep 2010

@lolelole ted vlastně... sakra jsem vykrmila spíš sebe vid 😅 😀 😀

kijonkova.k
23. sep 2010

Tak jsem se měřila přes pupek a mám rovných 95,no,co už,modelka ze mě nebude 😀

kamusek
23. sep 2010

@cufinka Ani mi nemluv...mě včera málem omylo, když jsem stoupla na váhu. Už mám skoro 60kg, což je už 8kg navrch 😨 No mazec....taky cpu všechno na co příjdu 🙂 Ale pořád si říkám, že to to malé potřebuje, že ho přece nenechám hlady 😀 A přes břicho mám okolo 93cm. Ale nečetla jsi dneska na netu. Ta zpevačka Nosková tam psala, že týden po porodu nemá navrch ani kilo. No, nějak se mi to zrovna u ní nechce věřit 🙂

cufinka
23. sep 2010

@kamusek jj zrovna jsem to četla a taky jsem říkala že asík těžko ,ale když jí to tvrzení dělá dobře ....že 😀
Juj já 60 vážila snad v 8třídě 😀 😀 😀 Jen papkej ty můžeš 🙂
Jsem někde četla, že kdo kojí ten hubne rychlejc nevím co je na tom pravda 😕

kamusek
23. sep 2010

@cufinka No tak v tom případě doufám, že budu moct kojit 😀 Jestli to teda bude platit a půjdou kila dolů. No já vážila až tak do půlky střední taky víc a pak jsem nějak přestala mít chuť na sladké a víc se hýbala a kila šly dolů, takže před těhotenstvím jsem měla okolo 52 kil 🙂 Ale taky měřím jenom 162cm 🙂 Zato teď bych někdy snědla i vola 😀 Manžel se mi směje, že ho za chvilku sním....že ty moje chutě. Někdy večer to je šílené, chodím a šmejdím, co bych zezobala. Radši doma nic nemít 😀

lavazza
23. sep 2010

@ver_broderie u nás třeba za epidurál chtějí 1500kč, ale když ti ho dají sami z nouze tak nic

lavazza
23. sep 2010

@monalis tak to sem ráda že nejsem sama, můžu ji klidně každý týden, před těhu sem ji měla ráda, ale teď ji můžu pořád, manžel už trpí, sice i taky rád, ale ne v takovým množství 😀

lavazza
23. sep 2010

@ver_broderie moje kamarádka měla na konci těhu 30kg, já měla do 5 měsíce 1.5kg, pak postupně 3.3kg a teď v neděli sem měla 4.5kg

lavazza
23. sep 2010

@lolelole neboj ten můj taky, po svatbě nám říkali jestli sme se nebrali kvůli němu před rokem a půl 😀

lavazza
23. sep 2010

@kamusek já měla do 17 ani ne 50kg, od střední kdy jsem začla brát prášky přestala sem se hýbat a začla chodit do práce tak sem nabrala 20kg 😅 a moc mě to mrzí

monik1
23. sep 2010

ahoj holky, vidím, že řešíte váhu.. Moje počáteční váha byla 56 kg, pak jsem ve 4.měsíci zhubla na 54 kg a teď jsem přibrala na svou původní váhu 56 kg... Jsem z toho nešťastná ☹ bojím se, aby to miminku neublížilo. Žeru o 106, ale váha se nehýbe 😒 Říkala jsem to Dr. minulý týden a on říkal, že nevadí, že si mimi bere ze zásob. Beru denně i vitamínky, ale je to nepříjemné, protože se bojím, aby měl bobišek všeho dost 😔

ver_broderie
23. sep 2010

@lavazza tak to budeč možná podobná cena, to už je "snesitelnější" teď jen se rozhodnout jestli si o nj požádat nebo ne. Rozhodnout se mezi komfortem a tisícovkou navíc.

stanulka551
23. sep 2010

@cufinka tak ja som pribrala zatial 8kg, tiez rastiem kazdym dnom, je to hroza a to pritom ani sladkosti nejak velmi nejem, ozaj len vynimocne. Ja som si po prvom tehotenstve dala teraz zavazok ze nepriberiem viac ako 10kg 😀 , hahaha tak to chcem vidiet, jedine ze uz by som nic nezjedla az do porodu

stanulka551
23. sep 2010

@ver_broderie waaau tak to zavidim, ja som pri prvom tehotenstve pribrala 15 kg a nevedela som sa toho zbavit skoro rok a pol a po porode som mala lan 5kg dole. Mne sa tie kila tazko zhadzuju ☹

lavazza
23. sep 2010

sem se dnes musela smát, mám na břiše pěkný vlny a v práci sem měla hotovou špici na břiše 😵 mimčo se asi pěkně převaluje

lavazza
23. sep 2010

tak teď sem koukala na rychlý zprávy na nově a jestli sem slyšela dobře, tak porodný dostanou jen rodiny ze slabších poměrů na první dítě, to je sprosťárna 😠
člověk maká jak šroub, na neschopenku nejde a zas budou dávat jen těm co nemakaj,kruci to mě dopálilo

stanulka551
23. sep 2010

@monik1 neboj ked normalne papkas tak urcite ma vsetko co potrebuje 🙂

stanulka551
23. sep 2010

@ver_broderie tu v Anglicku je epidural zadarmo tak isto aj antikoncepcia. Ale ja tiez este nie som rozhodnuta, ci to chcem alebo nie, lebo som citala, ze potom moze byt komplikovanejsie spolupracovat pri tlaceni, tak neviem, co myslite zienky? Ja mam strach z toho, ze tu nedavaju ani klistir pred porodom a ja mam z toho nocne mory ze sa mi potom moze stat nejaka nehoda a ja by som sa citila asi velmi neprijemne 😒

ellahop
23. sep 2010

@monik1 no tak toho sa vobec neboj, ja som mala pred otehotnenim 57kg, potom som schudla na 54 tiez som sa valmi bala... ale doktor ma ukludnil ze to je normalne a ked ucitis pravidelne pohyby tak od vtedy sa ma zacat priberat a aj to nemusis vela staci ze nechudnes. a urcite sa neboj o male pretoze v prirode je to zariadene tak, ze babatko dostane to co ma aj na ukor teba. su to taky maly vyciciavaci... 😉 a ja som uz pribrala 5 kg....neboj ono to pride.. 🙂

blondi2
23. sep 2010

baby potrebujem poradit. Zatial som kupovala oblecenie pre maleho len velkosti 62 (0-3mesiace), myslite ze to bude dobre alebo to bude takemu novorodeniatku obrovske? ake velkosti kupujete vy?

monik1
23. sep 2010

@stanulka551 a @ellahop holky, děkuji. Moje mamka přibrala v těhu 9 kg, tak kdybych přibrala taky tak, tak budu spokojená.. ale přeci jen mě to nepřibírání prostě znervozňuje, i když Dr. řekl, že je to OK

@blondi2 já mám 56 pár věciček, taky více kupuju 62 ... teď jsem třeba nervozní z této kombinézy https://www.modrykonik.cz/fotoblog/monik1/album... je to 62 (0-3 měs) a prý to malý bude mít velké ☹ ☹ ☹ Taky se v tom ztrácím. A to ještě počítej, že dostaneš plno oblečení jako dárek, tak to zas nechci přehánět a kupovat moc..

cufinka
23. sep 2010

@blondi2 já teda kupuju 56 a 62 myslím si že v tý 62 ti bude plavat

beryk
23. sep 2010

Ahojda holky,
můžu se k vám přidat?Já mám termín 6.1.2011. Jsem z Pardubic, v listopadu mi bude 36 let a bude to moje první miminko. 😉

blondi2
23. sep 2010

@monik1 presne na tu istu zimnu kombinezu som dnes pozerala v Tescu, ale uz mali iba velkost 68 (3-6 mes). Som si pomyslela, ze keby mali 62-ku, tak ju kupim. Tak asi dobre, ze nemali... No kto sa ma v tych velkostiach vyznat...
Sestra ma zase plasila, ze ona kupovala vsetky veci velkosti Newborn (zije v UK) a malej potom nic nebolo dobre a narychlo musela kupovat vacsie. Preto som doteraz kupovala same 62-ky...

blondi2
23. sep 2010

@cufinka asi mas pravdu, tak odteraz kupujem 56

cufinka
23. sep 2010

@blondi2 no nekupuj jí ale moc tak akorád 🙂 mimi rychle vyroste 🙂 ale j ezké když je mimíšek v oblečeníčku akorád a nemá jen ohrnuté rukávky atd ne? 🙂

lavazza
23. sep 2010

@cufinka já mám pár věcí co je 56,ale spíš kupuju už od 62,protože zrovna včera sem koupila v dětském světě 62 košilku a přijde mi to jak 56, takže jak co, a když koupíte 62 tak to vůbec nevadí, ta 56 moc dlouho nevydrží nebo spíš jak u jakého mimča

lavazza
23. sep 2010

kombinézu je lepší koupit větší, buď velikost 0-3měsíce nebo tu 62, 56 je zbytečná a navíc pod kombinézou bude i víc oblečené, takže aby tam mimčo nebylo na těsno