icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cufinka
24. sep 2010

@kinsli tak to je super 🙂
No jéééé hele něco na tom teda bude ,tak přestan prodávat ty věci v růžovéé 😀 😀 😀

kinsli
24. sep 2010

@cufinka už to mám prodané 🙂 A už mě člověče ani neláká se na pohlaví ptát 🙂
řekli 2x holčička a 1x chlapeček. S chlapečkem jsem smířená a když by to byla nakonec holčička, tak by to bylo jedině milé překvapení 🙂

kinsli
24. sep 2010

@cufinka včera jsem si udělala radost a koupila kačence super kozajdy 🙂
předevčírem nám přišla vestička a šatičky na léto obojí překrásné 🙂
vestička je taková chlupatá a když jí v tom viděl taťka tak říká ještě babelku a kozačky a může jít šlapat.
to je sprostitut :D fakt jí to moc sluší 🙂

cufinka
24. sep 2010

@kinsli já zase pořád říkám že tam je malej Nelinák ne Nelinka 😀 páč tomu moc nevěřím 🙂

cufinka
24. sep 2010

@kinsli 😀 😀 😀 no mazec tak šup fotku 😀

kinsli
24. sep 2010

fotka

kinsli
24. sep 2010

@cufinka Tak uvidíme co drobkové budou nebo nebudou mít 🙂 hlavně, že jsou zdravé 🙂

cufinka
24. sep 2010

@kinsli ty jsou parádní ! přítel ted zahlásil že vypadaj jak z mrazíka 😀 😀 😀 😀

kamusek
24. sep 2010

@kijonkova.k Tady http://www.kurzy.cz/kalkulacka/zivotni-minimum/ mi to vypočetlo, že životní minimum 5480,- na dva dospělé lidi. Takže když to vynásobíš 2,4 tak je to 13152,-! 🙂

monalis
24. sep 2010

@kinsli Jsou úžasný a budou teplounký. To bude frajerka 😉

kinsli
24. sep 2010

@monalis : Jsou super, červenou i bílou jsme měli i v loni, tak jsem věděla do čeho jdu 🙂 Kupuji to v UK, takže mě vyjdou levněji než tady a jsou fakt ve 100% stavu jako nové 🙂

kamusek
24. sep 2010

Holky, možná už se to tady probíralo, ale můžu se zeptat, jestli z nás někdo trpí na pálení žáhy? A jestli jo, tak co vám na to zabírá? Já jsem na to nikdy předtím netrpěla, ale od včerejška je to hrůza, pořád takový divný pocit ☹ Můžete někdo poradit? Děkuji moc 🙂

kinsli
24. sep 2010

@kamusek mě pálí žáha fakt jen občas, tak to zatím neřeším. A u Kačenku jsem cucala Renie a ty mi fakt pomáhaly 🙂

monalis
24. sep 2010

@kinsli Můžu se zeptat přes co kupuješ tyhle věcičky? Docela bych se chtěla naučit trošku manipulovat s e-bay, ale nějak se toho bojim. 😒

kamusek
24. sep 2010

@kinsli Děkuji. No taky o nich uvažuju. Asi se dneska stavím do lékárny. Jedem totiž na relax víkend a nemíním si ho kazit takovým s prominutím "hnusem" 😀

kinsli
24. sep 2010

@kamusek Užijte si víkend 🙂 My ho máme taky akční 🙂

jdu vkládat Kačenky fotky tak můžeš juknout 🙂 Mamka si stěžovala, že nefotím tak jsem jí teď dopoledne cvakla 🙂

beryk
24. sep 2010

Ahojda holky, přeji krásný den 😎

Chtěla bych se vás optat jestli bedete kupovat monitor dech a jakou značku preferujete?Co říkáre na
http://www.rajmaminek.cz/akce/monitor-dechu-res... o někom kdo ho používá a jak je s nim spokojený?

kinsli
24. sep 2010

@beryk : tady ho máš za super cenu 🙂

http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=37533709&tab=3

my měli na Kačenku Nanny a teď chci kupovat angel care

kinsli
24. sep 2010

tak jsem vložila fotky Kačenky z 2,5 let 🙂 Tedy teprve jí bude, ale už to má holka za pár 🙂

cufinka
24. sep 2010

@kinsli ježíš ta je roztomilááááááááááá 🙂

monalis
24. sep 2010

@beryk monitor budu také určitě pořizovat. Ale na doporučení to bude nanny. Používají ho i v nemocnicích a prý je dobrý.
http://www.zdravotnipotreby.cz/akce/nanny-monit...
Je to snad i český výrobek 😉

beryk
24. sep 2010

@kinsli nádherný fotečky, Kačence to moooooc sekne,je to kočanda. Díky za odkaz, jj supr cena, já porád ještě nejsem rozhodnutá do jakýho monitoru půjdu

kinsli
24. sep 2010

@cufinka Moc díky 🙂

@monalis : Ten jsme měli na Kačenku nebyl špatný, ale pár falešných poplachů bylo ☹

kinsli
24. sep 2010

@beryk Já si koupím v UK ten Andel care a přítel mi donese z práce šňůry s ČR koncovkou 🙂
nebo se prodávají ve všech obchoďákách a svět to nestojí 🙂
ale stejně myslím, že budeme používat s baterkami. to je jednodušší 🙂

kinsli
24. sep 2010

@beryk jinak díky za Kačku mě se líbí s culíčky je roztomilá 🙂

beryk
24. sep 2010

@monalis díky za názor

beryk
24. sep 2010

@kinsli jj je roztomiloučká 😉

kinsli