icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
24. sep 2010

@beryk Do pardubek jezdíme s holkami nakupovat, tady mají prd 🙂

beryk
24. sep 2010

@kinsli já budu muset začít taky nakupovat, zatím nemám pro mimi vůbec nic,bála jsem něco koupit, abych to nezakřikla a hodně času jsem proležela, problémy se na mě lepily, ted snad už bude vše OK, Až někdy budeš v Pcíh a budeš mít chvilku, dej vědět,mohli by jsme zajít na kavčo.

kinsli
24. sep 2010

@beryk Určitě dám 🙂 mizíme na chatičku večer se ozvu.

PS: na děti nakupuji v UK, pro sebe nakupuji v Pardubicích 🙂

beryk
24. sep 2010

@kinsli krásně si to užij te na chajdě, my o víkendu jsme doma chlap jde oba dny do práce 😝 .Prosím tě já mám dlouhý vedení co je zkratka UK?

haniula
24. sep 2010

@kinsli ta je mooooc roztomilá!!! taková panenka!!!

cufinka
24. sep 2010

takže dneska jsem se zase teda vážila po obědě ! a už mám "jen" 81kg takže je to nárazový 😀
Ale musím vám poslat fotku po krerý byl můj 20letý bratr prý mírně zmatenej a nechápal jak jsem takhle mohla narůst za 4týdny co mě neviděl 😀 😀 😀 fotka focená dnes

stanulka551
24. sep 2010

@cufinka ahoj brusko mas presne ako ja a s tou vahou je to take ze jeden den som mala o 1,5 kg menej a na druhy zase o 2 viac tak neviem ako to je 🙂

stanulka551
24. sep 2010

zienky objavila som v Ikea nieco takyto prebalovaci pult, viem, nie je to najkrajsi doplnok izby, ale je to dost prakticke hlavne ak nemate miesto na pult ako ja. Co myslite? Je to velmi skarede???

stanulka551
24. sep 2010

bolo by dobre pridat aj obrazok vsakze ?, takze tu je http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/8014...

beryk
24. sep 2010

@cufinka krásný bříško,sluší ti to 😉

lavazza
24. sep 2010

@kamusek kup si v lekarne rennie, doktor mi to doporucil, je fakt dobre

cufinka
24. sep 2010

@beryk Děkuju 🙂
@stanulka551 děkuju , no tu váhu teda řešit nebudu nemá to cenu 😀

monalis
24. sep 2010

@cufinka Vůbec bych váhový přírůstek neřešila. Moc ti (VÁM) to sluší. Jsi krásná těhulka 😵

cufinka
24. sep 2010

@monalis děkujem ,no přítel mi zrovna řekl spíš vynadal,že když jsem těhu nebyla tak jsem svojí váhu neřešila a ted když těhu jsem tak to řešim 🙂

haniula
24. sep 2010

@cufinka krásné bříško! Mě dnes manžel vyfotil a nevěřila jsem málem svým očím, jak je velké 😀 . Doma není totiž žádné zrcadlo velké... 😠 Hezky se kulatíme... 😀 😀 😀

cufinka
24. sep 2010

@haniula děkuju no já posílalaa tuhle fotku našim domu brácha ten nevěřil a táta byl nějakej naměkko 😀

haniula
24. sep 2010

@cufinka moje mamka byla na měkko, když jí malá kopla do ruky... 😵

janettan
24. sep 2010

@cufinka 🙂 si krásna tehuľka .... moje "bruško" vyzerá podobne a moja večerná váha závisí aj od toho, koľko som toho počas dňa zjedla .... + - kilo

cufinka
24. sep 2010

@janettan děkuju ,no přesně tak ale zajímavý že po tý celý nutele jsem navíc neměla nic 😀 😀 😀 😅

cufinka
24. sep 2010

@haniula no na kopání se táta ptal taky 😀 no v úterý tam jedem tak jsem zvědavá ale mohla by dát Nelča babče,dědovi ,strejdovi kopanec a ukázat jak je už velká 😀

kinsli
24. sep 2010

@beryk UK = Anglie 🙂

@haniula : moc děkujeme 🙂

@cufinka : Váhu neřeš, hlavně zdraví 🙂

Jdu nahrát fotky z chaloupky a hodím jsem když tak odkaz. Klíče jsme dostali v úterý ( teď jsme jí kupovali ), byla to tam děsná pampa, jezdíme tam dělat tak na 3-4h denně a ještě bude práce dost ☹

beryk
24. sep 2010

@kinsli kde máte chaloupku?

kinsli
24. sep 2010

@beryk v HK 3 km od bydliště 🙂 ( jede mi tam dokonce i téměř od baráku bus 🙂 ) chceme tam přes léto bydlet 🙂 takže jsme ani nepřemýšleli nad tím, že by jsme jí kupovali nějak daleko od bydliště 🙂

kinsli
24. sep 2010

@beryk jestli víš jak se jede na třebechovice tak u křižovatky na Svinary 🙂

beryk
24. sep 2010

@kinsli tak to máte super 😉 My máme chajdu v Pekle nad Zdobnicí(je to u Vamberka), vždy se tam moooooc těším, je to pro mě skvělý relax, když vypadnu z Pce

kamusek
25. sep 2010

@lavazza Děkuji, už jsem tak včera učinila a opravdu už po první tabletce to zabralo 🙂

kamusek
25. sep 2010

@beryk U nás v porodnici v Opavě se prý monitory dechů půjčují z porodnice domů. Tak to asi využiju, přece jenom to není na dlouho a byla by to "zbytečná" investice. Samozřejmě, pokud by tak nebylo, tak ho taky pořídíme 🙂

kinsli
25. sep 2010

@beryk Tak to jezdíte kolem té naší 🙂

monik1
25. sep 2010

@kamusek Kamčo, i na Fifejdách jsem četla, že se monitory dechu půjčují, asi si ho taky jenom půjčíme, i tady jsem o tom četla: http://www.monitordechu.cz/ Jinak ti přeju krásný relax víkend 😉
@cufinka Cufi, nějak se mi nechce věřit, že máš 80 kg, na té fotce vypadáš taková drobounká 😉 moc ti to sekne 😉
@kinsli Máš krásnou holčičku 😵

Všem přeju krásný víkend 🙂

kwa_kwa
25. sep 2010

Ahojky babenky... takze som opat v nemocnici a skoncilo to tak, ze ma idu podsivat lebo malicka sa uz velmi tlaci vonku.... zeny ktore su z pp a chodia k doktorke Adamkovicovej berte rychle karty prec a hladajte ineho lekara.. keby nebolo lekarov v spisskej, porodim do 4 tyzdnov coz by som bola v 29 tyzdnia myslim, ze malicka by na tom velmi dobre nebola.. 😢