Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
sjussi, kinsli, beryk, cara.m... babenky dakujem velmi pekne za podporu.. 😉 coufinka... no co ti poviem, moja lekarka, mi predpisala magnezium a povedala mi, ze mam mat klud a ze mam sa snazit donosit aspon do 30 tyzdna, co absolutne neprichadzalo do uvahy!!! ja chcem porodit zdrave dieta... zanedbala aj to, ze mi nevzala po mojej infekcii ani krv a v nemocnici mi teraz zistili zase nejaky zapal v krvy!!! primar, ktory ma prijmal mi povedal len tolko, ze som prisla o pat minut dvanast, hned ma hospitalizoval porobili mi vsetky testy a na dost vela veci prisli a povedal ze by som nedonosila ani 3 tyzdne!!!!! povedal mi, ze mala by som dat podnet na lekarskou komoru za zanedbanie, lebo keby som sa riadila podala lekarky babatko by bud neprezilo, lebo je este malicke alebo by bolo chore.. :((( a to by som sa zblaznila.. v utorok mi idu robit testy a ide ma posivat a spokojne si donosim malicku do terminu....
Ahoj, prodávám nějaké věcičky. Nakupovala jsem i na holčičku. A mám toho už moc. Vše ze sekáče. Mrkněte. Při nákupu více věcí- jedno poštovné.
Dnes jsme byli v Polsku pro kočár (v Těšíně) a vybrala jsem si Fircon Verano. Je úplně úžasný!!! I manželovi se strašně líbil a byl s ním spokojený. Brali jsme ho zpět vlakem, tudíž jsem si ho dobře vyzkoušela a jezdí se s ním skvěle!!! Stál jen 6000 kč. 😵 😵 😵 A ještě jsem si koupila fusak z polar fleecu, který je i do autosedačky. Je to značka Taco a stál mě 450kč, barva je svítivě zelená, na fotce to nejde vidět...
@kwa_kwa drzim palce nech vsetko dopadne dobre. Hlavne ze si teraz pod dozorom lekarov, urcite to uz bude len lepsie. Ja som pri mojom prvom tehotenstve tiez bola viac v nemocnici ako doma, a nakoniec sa maly narodil o tyzden neskor cisarskym a to som sa zacala otvarat uz v 18 tyzdni, ale potom sa to nejako same stoplo. Tu v Anglicku zase nikdy nepozeraju zeny odvnutra cez tehotenstvo, som z toho nervozna, lebo ako potom mozu vediet, ci sa nahodou neotvaram alebo nieco. Musim len dufat ze je vsetko ok. Drzim palce pa
Pomoooc, holky! :D to je sranda! teď mi přišla SMS od kamaráda, že se jim narodil kluk! 🙂 Dva doktoři nezávisle na sobě jim přitom potvrdili holku! :D asi přestanu bříško oslovovat Johanka, aby z toho Štěpán nebyl po narození zmatený 🙂
@elzu takových případů je teď nějak moc ☹ proto to raději už neřeším, něco to bude 🙂
Možná ještě nakouknu při velkým UZ na 30tt.
Mámošce zase řekli kluka a narodila se holčička. ono asi se to splíst dá. Většina holčiček je přehormonovaných a
rodí se s otevřenými pysky, tak třeba si mysleli na UZ, že to jsou kulky 🙂
Já si tedy "myslím" že jsem viděla kulky, ale neviděla jsem nikde pytlík, prostě jako by kuka dlouho nic a pak kulka
takže fakt nevím, teď už by to bylo vidět asi lépe 🙂
@haniula Krásný kočárek 🙂 super výběr.
@kwa_kwa: Fakt děsný tak se holky držte 🙂
@stanulka551 : Tuhle " neaktivitu v UK taky nechápu, ale ono to je i tady to záleží na doktorovi. Některý dělá ultrazvuk jen 2x za těhu, protože se víc neproplácí. Já mám naštěstí dr. dobrou a UZ a vyšetření čípku mám vždy takže jednou za 3-4 týdny. ze začátku to bylo tak po 14 dnech - 3 týdnech a teď jdu až po měsíci, ale pak zase po 14 dnech 🙂
@beryk : Na zahrádku zítra jestli nebude pršet ☹ chystáme se na grilčo 🙂
dnes jsme byli na Dachovech u Hořic, pěkně jsem zhřešila co se jídla týká, no jo když je chuť tak je chuť 🙂
@lavazza No já ten verano asi budu brát,ale zase se mi u něj nelíbí jak je otevřená moc ta boudička,aby do ní moc nefoukalo přeci budem mít prcky v zimě vid. Ti pošlu odkaz tady na ten krámek a maj tam vše o něm napsané 🙂 http://www.batolatko.cz
@cufinka určitě, nefouká, nesněží a je pod tím větší teplíčko i když v těch fusakách co se teď dělají se prcek vaří snad i v bodyču v -20c 🙂
teplou čepičku mám jen jednu a víc snad ani řešit nebudu, doporučují se do kombinéz spíše tenčí když má kapucku od kombinézy tak, aby se nepařila hlava ☹
letím spát 🙂 mám za dnešek nějak dost i žlučník malinko stávkuje, ale mohlo být hůř 🙂

@kwa_kwa jejda,tak hlavne ze na to prisly vcas,budeme na vas myslet a drzet vam palecky at vse dobre dopadne