Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
je nas velmi vela, nezda sa Vam?? Tusim sme sa mnohe v aprili nenudili po nociach?? 😀
mariadaniela..dakujem 🙂 to bude detičiek...len nech je vsekto v poriadku....ako sa cítiš?máš aj nejaké príznaky?
no veru-je nas vela..ja uz ani neviem kolko nas je ktora ma kedy termin, ktora ma ake deti,ktora ma ake priznaky 😀 uz zacinam mat medzi vami riadny gulas 😀 😀 😀
Katka, vcera mi bolo velmi zle, aj prevcerajsky a dnes mi nie je nic 😒 ale boli ma hlava, tak som na tom, ze den mi je zle a den mi nie je nic, dnes ma ani podbrusko neboli, ani prsia..hm..
kto vsteko ide dnes na sono??
muz je na mna nahnevany, ze som si nevypytala fotku... nuz co ked som natrafila na najodutejsieho lekara z nemocnice 😠
mariadaniela...to už v 6 týždni by ti dal fotku zo sona..to už niečo vidno?? 😲 ...ja som asi tak nieco po 5 týždni, bude to vidieť v piatok ked pojdem k lekárovi??
mariadaniela:tak jsme na tom rovnako 😀 😀 taky mě bolí hlava jak sviňa ☹
katkaag:já jak kdy větry,bolest zad,někdy hlava,a bývám nafoukla a dnes naštěstí po jídle nebrkám 😅 😕
Ahojte baby, já tu nebyla včera a ted koukám, kolik jste toho popsaly!!!! Než to přečtu, tak vy napíšete zatím dalších deset stran.
Takže:
Jestli je tu někdo nový, tak ho mezi náma vítám!!
Mariadaniela: Já byla na ultrazvuku v 5.tt a nic moc tam vidět nebylo... Fotku budu chtít až v 9.tt na 1.poradně...
Jinak přišla jsem o něco???
Katka ja som isla na sono stym, ze som v 6tyzdni a 3 dni podla poslednej menstruacii, to by mi vychadzal datum porodu na 1.1, ale na sone sme nasli plodovy vacok velky 1,5 cm a v nom 3 mm babtko, ste mu nebilo srdiecko, len bolo vidno taky biely fliacik, posunul mi tremin porodu na 6.1 a dnes som len 5tyzdni a 6 dni, teda o 5 dni menej.
Ono v piatom tyzdni by uz mal byt vidno plodovy vak, ak si naozaj v 5 tyzdni
hani:já strašně brkám a kamarádka říka že to měla taky že to u mě vidí na holčičku 😵 😵 tak jsem zvědavá 😀 😀
ale neplas me sa, ved teraz babo rychlo rastie, niekomu je vidno vak v 5 niekomu nie, niekomu bije srdicko koncom 6 tyzdna a inemu nie, kazde babo bude z ineho cesta zamiesene 😀
Inak dievcata, ked som si tam nasla // čiarky, volala som mojmu doktorovi, a ten mi hned povedal aby som zacala uživat 2 krát denne duphaston....predtým som ho užívala kvoli nepravidelnej menstruácii....tak som hned zmenila to dávkovanie podla doktora...myslíte že ten duphaston by mohol babatku pomoct u mna zostat??
u mna včera videl plodovy vačok a bola som 5+6 a termín tiez posunul,ale nepovedal na kolko. a foto mi dal aj s papierom,aby som mala pri sebe neaká záznam,ked sa dačo stane,nech v nemocnici vedia.
ahojte baby, ja som bola na Sone v pondelok- 5tt+1 a videl lenplodovy vacok. na kontrolu idem az v 11tt.
maria:ano máš pravdu jen aby miminečko bylo zdravé viď 🙂 😉 máme kamarádku z bratislavy a malej bude mít 3 měsíce 😵 😵 byli jsme tam před 14 dní zpátky 🙂 😉

adrous....dakujem 🙂 ...tak ja až v piatok sa chystám,skor sa mi nedá....tak som velmi netrpezlivá 🙂 ty sa ako cítiš?