icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

katkaag
12. máj 2010

adrous....dakujem 🙂 ...tak ja až v piatok sa chystám,skor sa mi nedá....tak som velmi netrpezlivá 🙂 ty sa ako cítiš?

mariadaniela
12. máj 2010

katka blahozelam 😉

mariadaniela
12. máj 2010

je nas velmi vela, nezda sa Vam?? Tusim sme sa mnohe v aprili nenudili po nociach?? 😀

katkaag
12. máj 2010

mariadaniela..dakujem 🙂 to bude detičiek...len nech je vsekto v poriadku....ako sa cítiš?máš aj nejaké príznaky?

bubush
12. máj 2010

no veru-je nas vela..ja uz ani neviem kolko nas je ktora ma kedy termin, ktora ma ake deti,ktora ma ake priznaky 😀 uz zacinam mat medzi vami riadny gulas 😀 😀 😀

mariadaniela
12. máj 2010

Katka, vcera mi bolo velmi zle, aj prevcerajsky a dnes mi nie je nic 😒 ale boli ma hlava, tak som na tom, ze den mi je zle a den mi nie je nic, dnes ma ani podbrusko neboli, ani prsia..hm..

mariadaniela
12. máj 2010

veru aj ja si vas motam... 😀

mariadaniela
12. máj 2010

kto vsteko ide dnes na sono??
muz je na mna nahnevany, ze som si nevypytala fotku... nuz co ked som natrafila na najodutejsieho lekara z nemocnice 😠

bubush
12. máj 2010

odchadzam 🙂

katkaag
12. máj 2010

mariadaniela...to už v 6 týždni by ti dal fotku zo sona..to už niečo vidno?? 😲 ...ja som asi tak nieco po 5 týždni, bude to vidieť v piatok ked pojdem k lekárovi??

adrous
12. máj 2010

mariadaniela:tak jsme na tom rovnako 😀 😀 taky mě bolí hlava jak sviňa ☹

katkaag:já jak kdy větry,bolest zad,někdy hlava,a bývám nafoukla a dnes naštěstí po jídle nebrkám 😅 😕

adrous
12. máj 2010

mariadaniela:já si řeknu o fotečku v 10 tt to už bude pořadné mimi 😵 😵 😵

haniula
12. máj 2010

Ahojte baby, já tu nebyla včera a ted koukám, kolik jste toho popsaly!!!! Než to přečtu, tak vy napíšete zatím dalších deset stran.
Takže:
Jestli je tu někdo nový, tak ho mezi náma vítám!!
Mariadaniela: Já byla na ultrazvuku v 5.tt a nic moc tam vidět nebylo... Fotku budu chtít až v 9.tt na 1.poradně...
Jinak přišla jsem o něco???

haniula
12. máj 2010

adrous: taky tak někdy brkáš po jídle?? já někdy strašně!!! 😖

mariadaniela
12. máj 2010

Katka ja som isla na sono stym, ze som v 6tyzdni a 3 dni podla poslednej menstruacii, to by mi vychadzal datum porodu na 1.1, ale na sone sme nasli plodovy vacok velky 1,5 cm a v nom 3 mm babtko, ste mu nebilo srdiecko, len bolo vidno taky biely fliacik, posunul mi tremin porodu na 6.1 a dnes som len 5tyzdni a 6 dni, teda o 5 dni menej.
Ono v piatom tyzdni by uz mal byt vidno plodovy vak, ak si naozaj v 5 tyzdni

adrous
12. máj 2010

hani:já strašně brkám a kamarádka říka že to měla taky že to u mě vidí na holčičku 😵 😵 tak jsem zvědavá 😀 😀

mariadaniela
12. máj 2010

ale neplas me sa, ved teraz babo rychlo rastie, niekomu je vidno vak v 5 niekomu nie, niekomu bije srdicko koncom 6 tyzdna a inemu nie, kazde babo bude z ineho cesta zamiesene 😀

haniula
12. máj 2010

adrous: haha... a můj chce kluka!! 😀 😀 😀

mariadaniela
12. máj 2010

adrous aj ja by som rada dievcatko 😀 , ale nech je to vlastne fuk,

adrous
12. máj 2010

tak u mě viděl plodový váček 5+4 🙂 😉

katkaag
12. máj 2010

mariadaniela...aha tak som už múdrejšia 😀 dakujem....

katkaag
12. máj 2010

Inak dievcata, ked som si tam nasla // čiarky, volala som mojmu doktorovi, a ten mi hned povedal aby som zacala uživat 2 krát denne duphaston....predtým som ho užívala kvoli nepravidelnej menstruácii....tak som hned zmenila to dávkovanie podla doktora...myslíte že ten duphaston by mohol babatku pomoct u mna zostat??

miyya
autor
12. máj 2010

u mna včera videl plodovy vačok a bola som 5+6 a termín tiez posunul,ale nepovedal na kolko. a foto mi dal aj s papierom,aby som mala pri sebe neaká záznam,ked sa dačo stane,nech v nemocnici vedia.

majamat
12. máj 2010

ahojte baby, ja som bola na Sone v pondelok- 5tt+1 a videl lenplodovy vacok. na kontrolu idem az v 11tt.

adrous
12. máj 2010

maria:ano máš pravdu jen aby miminečko bylo zdravé viď 🙂 😉 máme kamarádku z bratislavy a malej bude mít 3 měsíce 😵 😵 byli jsme tam před 14 dní zpátky 🙂 😉

majamat
12. máj 2010

ja mam termin 11.1. plodovy vacok bol velky 7,6 mm

mariadaniela
12. máj 2010

no kto s a v tom ma vyznat, dolezite je ze tam mimi rastie 😵

mariadaniela
12. máj 2010

no sme mi ale porovnavacky plodovych vackov 😀

majamat
12. máj 2010

je tomsranda. neviem ako sa v tom lekari vyznaju. tie rozmery su rozne.

adrous
12. máj 2010

tak já nevím kolik měřil plodový váček 🙂 😉