Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Baby, nestraště!!! Já se už těším na Markétku!!!
@cufinka podívej se na www.firkon.pl, tam je teprve barev...
holky tak tady se vyřádím 🙂
ale až tak za rok 🙂 Teď bude prcek s námi v ložnici a do pokojíčku ke Kačence půjde až se vrátíme z chatičky tak počítám v září, to snad půjde Kačka do školky jestli mi ji někam vezmou 🙂
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=26910088&tab=4
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=35544727&tab=6
ahojte, dnes som bola na 3d v hlohovci a doktor potvrdil chlapca, aj sme to videli, ze je tam pipik. 🙂
baby mam problem, prihlasila som sa 10.3. do socialnej positovne a platim si to pripoistenie, aby som mala vacsiu matersku. toto pripoistenie sa ma platit 270 dni, co mi tak vychadza ze na matersku by som mala ist 6.12.. lezne ja uz mam termin 31.12. takze urcite ma doktor posle na matersku od polovice novembra. da sa nejako nieco urobit aby mi tie peniazky na vyse platili? alebo da sa ist na matersku neskor? samozrejme by som nechcela ohrozit babatko a isla by som v riadnom termine na pn aby sa nebodaj nieco nestalo...ale aj tak , ked si vezmem ze som tam uz vlozila 98 eur, je mi to velmi luto... mohla som mat za to postielku alebo monitor, alebo hocico...
@ellahop ak mas platene nemocenske poistenie aj po minule roky a od 10.3. si sa prihlasila este navyse na dobrovolne nemocenske poistenie, aby si si zvysila vymeriavaci zaklad, tak to zvysene dobrovolne poistenie musis mat platene minimalne 26 tyzdnov pred materskou a to by ti teda vychadzalo. chapem dobre, mas to takto, alebo... ?
@beryk Tak to jsem taky rozmýšlela, jakou podložku, ale paní prodavačka, kde chodím nakupovat mě přesvědčila, že pokud to budu mít na tvrdém povrchu (skříňka, komoda atd.), tak stačí ta měkká, že ta tvrdá se používá jen když to dáváš např. na postýlku nebo na postel. Tak asi koupím tu měkčí 🙂, kterou budu mít ležet na komodě, ale takovou tu, která má vyšší ty krajní hrany. Něco takového: http://www.zbozi.cz/p351284-babypoint-prebalova...
@ellahop tých 270 dní sa nemyslí do nástupu na MD, ale do narodenia dieťaťa (tak mi to bolo povedané v SP), takže to v pohode spĺňaš, len sa modliť, aby sa malinké nevypýtalo napr. až o mesiac skôr, vtedy by si to nestihla splniť, ale ak sa narodí okolo predpokladaného termínu, máš tam ešte nejaké 3 týždne rezervu, takže pohoda.....
ahojte baby, vy teda toho pisete, ani nestiham citat 😉
chcem Vas poprosit o nazar co sa tyka tvrdnutia bruska. Vzdy ked si lahnem citim, ze mi stvrdlo, prip. ked lezim na chrbte. Je to tak aj 10 x za den, myslite, ze je to normalne? Aj Vam niekedy tvrdne?
@renatka100 Taky mi tvrdne břicho,třeba při nějaké blbé poloze,nebo když se mi chce čůrat.Do 10x denně je to norma,ale určitě se zmiň Dr.,měl by Ti napsat magnesko.Nebo si kup sama zatim nějaké šumivé apod.Na záda si nelehej,pokud Ti to nedělá dobře. 😉
@kamusek Můj vlastní postřeh je takový, že záleží na hloubce skříňky. Pokud není dost hluboká je lepší koupit podložku s tvrdou deskou. Většinou se podložky dělají v délce 70-80cm a pokud podložku nebudeš dávat po délce, ale na hloubku skříňky tak je opravdu lepší s tou tvrdou deskou. To jen takový postřeh 😉
OT: holky, netusite, uz treti den mam pomerne silne "menstruacni" bolesti. Zadny vytok, zadne vetsi pohyby mimca, ale je to silnejsi, nez kdyz mala predtim rostla, a rozhodne je to delsi. Mam plasit a zkouset utikat na pohotovost (protoze moje gyn ordinuje nejdriv ve stredu odpo) nebo to je proste jen rust?
@tetamon Ahoj, odporucam pohotovost a kontrolny ultrazvuk-podla hesla: radsej niekolko krat zbytocne, ako raz neskoro. Mohli by to byt aj "cvicne" kontrakcie-ale istota je istota. Drzim palce, aby to nebolo nic vazne.

@elzu nám říkali ze začátku že to bude nejspíš holka a na velkém UZ že je to kluk, i já si myslím, že to je kluk co sem viděla, ale většina tvrdí, že kluk se prostě splíst nedá