Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@monik1 ještě máme na kočárek čas 🙂 ja taky teprve vybíram a teď jsem se na tvém profilu inspirovala. CANU vypadá moc hezky ! Musím ho taky prozkoumat. Jdeme o víkendu na výstavu For Babies tak si říkam, že tam bude všechno na jednom místě a ještě s veetržními slevami, tak to tam rozlousknu.
ahojte baby,
teeeda, nestiham citat co ste tu za ten cas popisali 🙂
my sme boli na vikend v tatrach - svokra je tam na lieceni, tak sme ju boli pozriet 😒
ja mam vela veciciek v 56 aj teplaciky - boli take rozkosne, malilinke 😉 , ale kupujem uz len 62.
@cufinka Krásná hrací deka 😉 My máme tuto: https://www.modrykonik.cz/fotoblog/monik1/album... ale nesestavovali jsme jí, je pořád zabalená 😀
@monik1 jj už se nemohu dočkat víkendu 🙂 Manžela usilovně připravují již měsíc, že to bude a že tam budeme určitě koukat a vybírat dlouho, tak ať se s tím předem smíří 😀 No chudák, moc se netěší, ale co mu zbýva..těhotné manželce se prostě neodporuje 😠 😀 😝
jinak díky za tip na ten kupón - zářijovou Maminku mám, tak to případně využiju.
@lolelole Já jdu v sobotu taky na tu výstavu. Jedem s mamčou zrovna za bráchou, který bydlí v Irsku a přijede na víkend do Prahy něco vyřizovat, tak spojím přijemné s užitečným a taky tam zajdu. Jo na stránkách www.spuntik.cz si můžeš vytisknout vstupenky na tento velerht zdarma 🙂 Jsem si vytiskla pro sebe i pro mamču 🙂 A je tam i odkaz na všechny vystavovatele, bude to asi hodně zajímavé a jak píšeš, asi na dlouho 🙂

@monik1 jéééžiši nestraš toho se bojím právě 😀 Ale byla by to fakt náhoda kdyby zrovna v tenhle den. Ale věřím, že si vybere jiný 😀 Já prostě bádala nad jiným jménem, ale jiné mi k němu nejde. Nějak jsme si zafixovali Adámka 🙂 Tak snad klučina bude mít rozum a narodí se když už tak někdy koncem prosince.
Jsem taky zvědavá, kdy nám malí začnou vykukovat, ale fakt doufám, že v tom prosinci nejdříve.