icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
27. sep 2010

@monik1 jéééžiši nestraš toho se bojím právě 😀 Ale byla by to fakt náhoda kdyby zrovna v tenhle den. Ale věřím, že si vybere jiný 😀 Já prostě bádala nad jiným jménem, ale jiné mi k němu nejde. Nějak jsme si zafixovali Adámka 🙂 Tak snad klučina bude mít rozum a narodí se když už tak někdy koncem prosince.
Jsem taky zvědavá, kdy nám malí začnou vykukovat, ale fakt doufám, že v tom prosinci nejdříve.

cara.m
27. sep 2010

@tetamon Držím pěsti! Dej vědět

monik1
27. sep 2010

@cara.m Já jedu do Shoppinu zítra, tak doufám, že je ještě v Lindexu ta akce - kup 3 a zaplatíš 2, neříkal manžel??

lolelole
27. sep 2010

@monik1 ještě máme na kočárek čas 🙂 ja taky teprve vybíram a teď jsem se na tvém profilu inspirovala. CANU vypadá moc hezky ! Musím ho taky prozkoumat. Jdeme o víkendu na výstavu For Babies tak si říkam, že tam bude všechno na jednom místě a ještě s veetržními slevami, tak to tam rozlousknu.

louisiana
27. sep 2010

ahojte baby,
teeeda, nestiham citat co ste tu za ten cas popisali 🙂
my sme boli na vikend v tatrach - svokra je tam na lieceni, tak sme ju boli pozriet 😒
ja mam vela veciciek v 56 aj teplaciky - boli take rozkosne, malilinke 😉 , ale kupujem uz len 62.

cara.m
27. sep 2010

@monik1 No to neříkal, toho si určitě ani nevšiml 😀 Ale myslím že je, na stránkách Lindexu to pořád mají, takže myslím, že to bude i tady v ČR pořád.

lolelole
27. sep 2010

@tetamon držte se holky !

louisiana
27. sep 2010

@tetamon drzim palce!

cufinka
27. sep 2010

Přišla mi hrací dečka od Fisher Price jako, ale dalo mi to zabrat to sestavit 😀 je tam i kočička co hraje a mňouká a zrcádko a spousta jinech hraček 😀

lolelole
27. sep 2010

@cufinka JÉÉJ ta je hezoučká 🙂

luciemar
27. sep 2010

@tetamon Držím moc palečky, ať je vše v pořádku !!!

monik1
27. sep 2010

@tetamon taky moc držím pěsti 😉

monik1
27. sep 2010

@cufinka Krásná hrací deka 😉 My máme tuto: https://www.modrykonik.cz/fotoblog/monik1/album... ale nesestavovali jsme jí, je pořád zabalená 😀

cufinka
27. sep 2010

@monik1 jujda ta je taky krásnoučká ,já jí vydražila na aukru 😀

monik1
27. sep 2010

@lolelole To máte super, že tam máte nějakou výstavu.. tady v Ov asi nic není, ani jsem po tom nepátrala.
Jinak kdyby ses rozhodla pro ten CANU, tak v časopise Maminka byl v srpnu i v září 1000 Kč sleva na tu trojkombinaci, můžu pak komukoli poslat poštou 😉

louisiana
27. sep 2010

@cufinka jeeej, ta decka je fakt pekna! Tvojej Nelinke sa na nej bude velmi dobre hrat 😉
aj my sme uz uvazovali o nejakej hracej decke, alebo hracom lehatku. je to proste super vec, ked nechces aby bol mrnusik stale len v postielke

louisiana
27. sep 2010

@monik1 aj tvoja decka je nadherna a je na nej plno hraciek! kraaasa

sjussi
27. sep 2010

@tetamon myslime na tebe a drzime palecky ale neboj vse dopadne dobre 🙂

kamusek
27. sep 2010

@monalis jj, to je určitě pravda. Hlavně záleží na té délce. No taky asi nejdřív budu kupovat tu komodu a až pak podle toho tu podložku, aby to nebylo zbytečné kupovat tu tvrdou, když bude dost dlouhá skříňka nebo zase na nic měkká, když bude skříňka krátká 🙂

cufinka
27. sep 2010

@louisiana Děkuju 🙂 jj bud Nelince nebo Alexovi 😀 páč podle posledních příspěvků nemyslím že to bude holka 😀

sjussi
27. sep 2010

@cufinka je kraaasnaa 🙂
taky budu muset nafotit vecicky co mam pro Tádu,uz jich mam novych a jeste by mi mel prijit i kocarek tak to nafotim a hodim to sem 🙂

lolelole
27. sep 2010

@monik1 jj už se nemohu dočkat víkendu 🙂 Manžela usilovně připravují již měsíc, že to bude a že tam budeme určitě koukat a vybírat dlouho, tak ať se s tím předem smíří 😀 No chudák, moc se netěší, ale co mu zbýva..těhotné manželce se prostě neodporuje 😠 😀 😝
jinak díky za tip na ten kupón - zářijovou Maminku mám, tak to případně využiju.

cufinka
27. sep 2010

@sjussi jůů ty už takyy kočárek? Já ho chci kupovat až v listopadu 🙂 ani nemám postýlku 😀 jen pěkně dej fotečky ráda se kochám 😀

sjussi
27. sep 2010

@cufinka ja sem taky chtela ale na aukru sem nasla novy za 4500 tak sem ho pro jistotu koupila hned,co kdyby uz tam pozdej nebyl 🙂

louisiana
27. sep 2010

@cufinka hihi, myslim ze tie dnesne ultrazvuky su uz dost presne, ci nie? nam povedali chlapca a bolo to teda velmi dobre vidiet 😉 ale si dobra, ze mate uz aj alterantivne meno pre chlapceka 🙂

beryk
27. sep 2010

@tetamon držím pěstičky,ať je vše OK 😉

cufinka
27. sep 2010

@sjussi jj tak to chápu 🙂 no nevim nebýt aukra a podobných stránek co bych dělala 😀

sjussi
27. sep 2010

@cufinka asi tak,samotne se mi do obchodu chodit nechce,jeste k tomu kdyz bych musela autobusem jezdit do mesta(kdybych ve meste byvala tak bych mozna chodila) 🙂 a taky je to levnejsi jak v obchode,hold mame tolik vyhod nez byli pred 20 lety...nastesti 😀

kamusek
27. sep 2010

@lolelole Já jdu v sobotu taky na tu výstavu. Jedem s mamčou zrovna za bráchou, který bydlí v Irsku a přijede na víkend do Prahy něco vyřizovat, tak spojím přijemné s užitečným a taky tam zajdu. Jo na stránkách www.spuntik.cz si můžeš vytisknout vstupenky na tento velerht zdarma 🙂 Jsem si vytiskla pro sebe i pro mamču 🙂 A je tam i odkaz na všechny vystavovatele, bude to asi hodně zajímavé a jak píšeš, asi na dlouho 🙂

cufinka
27. sep 2010

@louisiana no právě že i v této době ultrazvuky přesné nejsou 😀