icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cufinka
27. sep 2010

@sjussi jj přesně .něco je teda lepší vybrat osobně ale já mám převahu věcí co mi přišli poštou 🙂

lolelole
27. sep 2010

@kamusek jj ja už jsem si taky vstupenky vytiskla ale ze stránek Malviku 🙂 No ja jsem hlavně zvědavá na toho mého chlapa jak to zvládne, protože nesnáší nakupování a tohle pro něj bude fakt utrpení 😒 ..ale co musí si zvykat 🙂

kamusek
27. sep 2010

@lolelole No, tak to ten můj je na tom úplně stejně 🙂 Naštěstí on přijede do Prahy s taťkou za náma až v neděli, takže to nebude muset absolvovat. Nevím, jestli bych ho tam dostala 😀 Ale dneska se jedeme podívat tady v Opavě na kočárek (a on sám to navrhl), tak jsem zvědavá 🙂

mimikuku
27. sep 2010

ahojte holky mam na predaj kocik aj ine baby veci v bazariku
https://www.modrykonik.sk/bazar/predajca/mimikuku/ - mozno sa niekomu co to zapaci

cufinka
27. sep 2010

@lolelole
@kamusek děvčata o čem je řeč? 😀 kde kdy a co tam bude? 😀

sjussi
27. sep 2010

@cufinka tak to ja jen ty co uz je mam nafocene a dane v albu tady,jinak vetsinu mam nakoupenych ze sekacu ale jsou to krasne veci dovezene z anglie a zaroven nebyli drahe a taky par co jsem podostavala 🙂

kamusek
27. sep 2010

@cufinka Je to veletrh hraček a miminkovského zboží - tady je odkaz: http://www.for-babies.cz/2010/cz/voucher.asp?v=... 😀

monik1
27. sep 2010

Holky, závidím vám tu výstavu 😀
@kamusek Kami, pak mi napiš, co ty kočárky v Opavě, jestli tam stojí za to jet, děkuji 😉
My jedeme zítra s mamčou taky nakupovat - Ikea, Shopping park, tak se těším, že nakoupím.. radši s mamčou než s manžou 😀 😀 ten by to všecko chtěl rychle proletět a takhle si to s mamčou projdeme v klidu 😀 vidím, že to je všude stejné 😀

cufinka
27. sep 2010

@kamusek děkuju ..nooooooooooo vidím to tak že dneska bude přemlouvat mamča tatku at tam jedem 😀 😀 😀

haniula
27. sep 2010

tak tu výstavu vám závidím!!! škoda že není v ostravě...
jinak máte všechny krásné věcičky pro mimi...
kočár mám ale u mamky... doma ho ještě nechci... můj byl při koupi nevrlý a otrávený... jako každý chlap... chystám se ještě do ikey, ale SAMA.... ho nechám doma....

haniula
27. sep 2010

@cufinka máš to kousek, jeď!!!!

lolelole
27. sep 2010

@kamusek jj to je asi nemoc všech chlapů 😀

luciemar
27. sep 2010

Já se taky chystám na For Babies, ale nevím, jestli tam chlapa dostanu...Nemá rád to cestování autem po Praze. Tak uvidíme...

kamusek
27. sep 2010

@monik1 Taky tak....s mojim jsem ještě nakupovat pro bobiška nebyla, dneska poprvé. Všechno jsem nakoupila buď sama nebo s mamčou. Nebo taky mamča sama 😀 Každou chvilku něco přinese 🙂 Manža je sice někdy ochotný tam stát a čekat, ale to musí mít fakt dobrou náladu 🙂 Snad ji dneska bude mít 🙂 Určitě pak dám vědět, jaké to tam bylo.

kamusek
27. sep 2010

Tak jsem holky našla pro ty, kdo jsou z Ostravy a okolí taky nějaký veletrh, ale asi to budou jenom hračky, nevím. http://www.hracky-ostrava.cz/ Zatím tam není seznam vystavovatelů. Ale kdo má třeba už větší děti, tak může navštívit 🙂

stanulka551
27. sep 2010

Ahojte kraaasne decky mate, ja sa tiez chystam nejaku kupit, ale este som sa nerozhodla ze aku. Akurat pozeram inspiracie na detske izby. Nasla som tam takeho pekne nalepky na stenu - je to peknucke vsak ? http://www.decowall.co.uk/poohtiger250cmx70cmbr...

sjussi
27. sep 2010

@stanulka551 jsou paradni 🙂

cufinka
27. sep 2010

@stanulka551 jééé meda a spol taky je chci 😀 jsou krásné co jsi vybrala

sjussi
27. sep 2010

holky rekla vam dr taky ze na pristi kontrole pujdete na ozvy?co to je?jak se to provadi?

cufinka
27. sep 2010

@sjussi to jsou ty pásy ne? jak posloucháš mimiho srdíčko 🙂 já jdu k dr ted ve středu

louisiana
27. sep 2010

@sjussi nie, mne nic take nevravela. vraj nabuduce mi bude merat panvu

sjussi
27. sep 2010

@cufinka no ja prave nevim 😀

cufinka
27. sep 2010

@sjussi nechej se překvapit 😀

sjussi
27. sep 2010

@cufinka no necham ale mam trochu strach protoze ted je na seznamu o tom rec a vetsina holek tam sla az kolem 35tt a pozdej a ja budu teprve 28tt az tam pujdu.ale snad by mi rekla uz ted kdyby neco nebylo ok

cufinka
27. sep 2010

@sjussi kdyby něco bylo v nepořádku tak ti to dr řekl nhed. je to opravdu poslouchání srdíčka 🙂 tak klídek těhulko 🙂

sjussi
27. sep 2010

@cufinka rozkaz 😀

cufinka
27. sep 2010

@sjussi šikula 😀 mě se líbil muj dr když jsem tam byla naposled,ochházel na dovču a říká mi kdyby se něco dělo tak zavolejte ,ale ono se nic dít nebude takže volat nebudete 😀

sjussi
27. sep 2010

@cufinka njn vis ze dr tomu rozumi,je to prece odbornik tomu musis verit 😀

cufinka
27. sep 2010

@sjussi jj já na něj koukala a řekla jsem si no když to říká tak ho opravdu nebudu potřebovat tech 5 tejdnu no vida vydržela jsem to 😀 mě se tak nechce ale na ten cukr fujky

sjussi
27. sep 2010

@cufinka ja nemusiiiim heeec 😀