icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

blondi2
27. sep 2010

@monik1 dnes som kupila taku istu zimnu kombinezu, tiez cislo 62, ale v tej kremovej farbe. Co som sa radila s kamaratkami, ktore uz maju mimi, tak kazda mi radila kupit radsej tu 62, v 56 by sme vraj dlho nevydrzali. Tak neboj, ta 62 bude v pohode. Ale doma som si vsimla, ze z toho dost padaju chlpy, teda ked som si to prilozila na cierne nohavice, tak mi na nich ostal taky bledy chlpaty flak. aj tvoja modra tak pelicha? ktovie, ci to prestane, ked sa to operie...

kinsli
27. sep 2010

@sjussi jsou to ozvi vhodí se fakt až 36tt-40tt každý týden 🙂 Ale to se spíše chodí kvůli děloze jestli se už kontrakce objevuji 🙂 Já jdu příště taky v 28tt, ale na krev, cukr a poradnu 🙂

jak tu psala ta holčina, že jede na pohotovost tam mě u Kačenky taky bolelo v podbříšku okolo toho 25tt. Co bolelo, chytla jsem vždycky křeč, svíjela se jako had a řvala jako želva. Jeli jsme pak na pohotovost a na nic se nepřišlo.

jinak mě zase pořád zlobí žlučník 🙂 není to nic hrozného, ale otravuje to ☹

kinsli
27. sep 2010

@cufinka super dečka, my nic nekupovali, když tak pak doukoupím 🙂 prcek v podstaťe až by šel na dečku v cca 3m tak už budeme na chatičce a tam se nikde po zemi válet nemůže. Tak jsem koupila nafukovací ohrádku 🙂

cufinka
27. sep 2010

@sjussi no mě čeká právě ve středu celý dopoledne u dr ☹ jak jako že nemusíšššššš? 😕

kinsli
27. sep 2010

jo holky tak v práci jsem to vyřídila, v bance jsem byla a udělala jsem si radost a koupila si nový telefon 🙂 Mě tedy bobily vůbec neberou, ale měla jsem už takového dědečka a Kačka mi ho hodila na zem a odešel mikrofon i reprák. Takže ho dostane na hraní 🙂

cufinka
27. sep 2010

@kinsli děkuju ,heles nevíš jak dlouho vydrží prcek v tom lehátku polohovacím ? já jen že kámoška mi říkala že je do 3 let dítěte ale jako pochybuju že prcek mi vtom bude sedet 😀 já jsem říkala tak max než začnš chodit ...

sjussi
27. sep 2010

@kinsli tak to neviim proc mne tam posila uz ve 28tt
@cufinka pry proto ze u nas v rodine nikdo cukrovku nemam a taky ze sem mlada(20)tak nemusim 😀

cufinka
27. sep 2010

@sjussi a já sem stará snad? 😠 😀 😀 😀 taky nikdo u nás cukrovku nemel 🙂

sjussi
27. sep 2010

@cufinka to samozrejmne ne 😀 u tebe to taky nechapu,mne bylo receno ze se jde az od 25 let

cufinka
27. sep 2010

@sjussi no to je jedno mám ráda sladký tak se moooc těším 😀

sjussi
27. sep 2010

@cufinka to ja taky 🙂

kinsli
27. sep 2010

@sjussi tak to moc nechápu, spíš bych řekla, že je to lenost dr. a hledání úspor. Pojišťovně si to určitě vyfakturovat nezapomene.

já měla s Kačenkou silnou cukrovku a to mě bylo 25 let a teď bych řekla, že jí mít ani nebudu. No uvidíme.
Přítele mamka měla v prvním těhu cukrovku a v dalších dou už ne.

Jinak těhotenská cukrovka je úplně něco jiného než tak klasická, takže jestli jí v rodině máte nebo ne je jedno.

@cufinka v jak kterém, jak jsou ty od FP tak ty opravdu do 3 let jsou, ale ještě jsem neslyšela, že by v tom dobrovolně 3 leté dítě sedělo 🙂 A proč taky může si sednou na gauč. My jsme ho měli jen asi 2 měsíce když jsme budovali, protože to tu bylo jako na staveništi tak abych měla v čem Kačku mít. To jí bylo 7-9m.

na prcka ještě nevím jestli budu pořizovat, domů určitě ne, a na zahrádku ještě uvidím. Ono pak se tahat s třeba 6kg cvaldou a ještě lehátkem, no nic moc 🙂 Ale asi tam potřeba bude. Ale to budu fakt řešit až na jaře, nechci si zastavovat byt krámama :D

Jo bříško super, kolik máš z boku do boku jen přes bříško?? Já 61 cm
no hroch :D

kostri
27. sep 2010

ahojte krasky najkrajsie 🙂 ja akosi nestiham pisat a ani citat,dufam,ze sa mate vsetky dobre,ze vam bruska rastu a posluchaju 🙂
my sa pomaly stahujeme,budeme domcek prerabat,tak sa nestiham venovat tomu co doteraz
inak sme ok,v piatok idem na kontrolu,mam ale jeden problem 😖 nahmatala som si zrejme genitalnu bradavicu 😖 pri vchode do posvy,volala som uz dokine,v piaok mi to pozre,snad to nebude nic vazne,aj ked som citala o tom vselico.hned som si nasadila vitamin C na posilnenie imunity,no uvidim,co mi na to da doki,vraj pocas tehu sa to nelieci 😖
inak mam peknych 9kilo navrch uz 😉 dnes som bola aj na kontrole u diabetologicky a povedala mi,ze mam dobre vysledky a ze nemusim drzat az taku prisnu dietu 😕 😀 😀 😀 sak,nehovorila som jej,ze nijaku nedrzim 😅 ale ved naco,ked mam dobre vysledky? 😕
necitala som vas spatne dost dlho,tak neviem ci ste niektora mala tiez zle vysledky na cukre,snad sa k tomu dostanem,lebo ma dost zajima ako samate a co mate nove 🙂

monik1
27. sep 2010

@blondi2 ta kombinézka byla i v béžové, jo? u nás v tescu už byla jen modrá, jinak bych asi taky spíš koupila béžovou 😉 Jinak teď jsem tu moji vytáhla ze skříně a nepouští chlupy, nic. To určitě přestane. A to je dobře, že máš taky 62 😉 ale tobě se mimi narodí o 3 týdny dříve,tak to určitě vynosíte 😉
@cufinka vidím, že se na to sladký těšíš stejně jak já 😀 😀 😀 😀

blondi2
27. sep 2010

@monik1 tak snad to prestane pustat 🙂 Ano mali aj béžovú, ta sa bude asi trochu viac špiniť, ale nevadi.

cufinka
27. sep 2010

@kostri jujda mamčo máš krásnej baráček 😀
@kinsli no právě taky jsem říkala že už bude velké a muže hačat kde chce 😀 z boků do boků prosím už 62cm 😝D
@monik1 jj mocinky se těším už at je středa pul 2 odpol 😀 😀 😀

cufinka
27. sep 2010

jako těhulky nevím co je dneska za den ale moje mimi v bříšku neskutečně vyvádí celý den a já mám neustálý hlad a furt žeruuuuuuuu 😝 😀 😀 😀

louisiana
27. sep 2010

@cufinka z toho si nic nerob, ja zerem stale, nie len dnes 😉 ale dnes ma menej kope, neviem preco. Nic si z toho nerob, teraz papat musime 🙂
@blondi2 @monik1 aj my mame ten bezovy overalik z tesca c. 62, prave som ho oprala, zatial mi neplzne, tak uvidime. je moc zlaty, taky hunatucky, makucky

kinsli
27. sep 2010

@cufinka mám taky děsný hlad jdu si vzít koblihy a kakao 🙂

jinak mě těší, že jsme stejné " hrošice " 🙂🙂

cufinka
27. sep 2010

@louisiana no mě prcek nekope tak moc pořád já ho právě většinou cejtím ráno a večer ale dneska by mě zajímalo kdy jako spí 😀 😀
@kinsli no pěkné "hrošinky sme " 😀 😀 já si jdu udelat krupičku 😎

kinsli
27. sep 2010

@cufinka tak krupička mě vůbec teď neláká 🙂
Já si dala dvě koblihy a dorážím se rohlíkem se sýrem 🙂

cufinka
27. sep 2010

@kinsli já dneska ráno snedla 3 chlebíčky a docpala jsem se buchtou 😀 a koblížky mužu taky 😀

louisiana
27. sep 2010

@cufinka no to by ma tiez zaujimalo kedy spinka. asi ked nekope a je v klude. idem vecerat, s tou krupickou si ma navnadila 🙂

tetamon
27. sep 2010

Ahojte, tak se hlasim zpet.
Neni to moc dobry, spis docela spatny. Ty bolesti byly skutecne kontrakce, nepravidelny, slaby, ale furt kontrakce, navic jsem byla trosku otevrena, takze pigaro magnezka do prdky (AU), vyfasovala magnesium (11 tablet denne) a lezet. Ve stredu teda jestn aklusnu pro neschopenku (mela jsem kliku, moje gyn se me ujala i v Motole, ale pry by byl pro ni docela velky problem vypisovat mi neschopenku tam, takze do ambulance), jeste nejaky dalsi kontrolni pobihani po doktorech me tak jako tak cekaji, to mi dovolila, ale jinak nic. 😕

A jdu vas zkusit docist 🙂

stanulka551
27. sep 2010

@tetamon tak predsa to boli kontrakcie, tak vidis je lepsie ze si isla k tomu doktorovi. Ja som pri prvom tehotenstve bola tiez trochu otvorena uz od 18 tyzdna, tiez magnezko a pokoj a dalej som sa neotvarala. Tak hadam to bude vsetko v poriadku. Vylozit nozky a relax .

lolelole
27. sep 2010

@tetamon tak maličká se už hlási na svět ? safra - no šupej do postele a hezky ji přemluv, že je to ještě brzy ! Pár dnů si poležíš a vše bude ok 🙂 Neboj stěhování, práce ani úřady neutečou..

beryk
27. sep 2010

@tetamon TÝJO KONTRAKCE? Holka drž se, hezky lež, myslím na tebe

holky já mám každý den chuť na sladký koláče, kobliha, čoko, prostě něco musím vždy do sebe dát a pak se můžu užrat ovoce a zeleniny

tetamon
27. sep 2010

@lolelole no, ja vim, ze neutece, ale koncem rijna mi konci 😀 Sice uz mam klice od druhe "strechy nad hlavou", ale tam by to chtelo poradne vygruntovat po tech minulych najemnicich, bude to chtit hybat nabytkem..a nemluvim o tom, ze tady mam jak po vybuchu. Ale holt jak rikas, to mi neutece. Mamka nemuze prijet, nasla si brigadu, takze je pracovne vazana, segra se synovcem taky nemuze, tak to fakt zustane na drahousovi (to jsem fakt zvedava, on je nauceny, na tyhle veci obstaravala mamka 😀 )

DIky holky.

A az nektera pujdete na For babies, tak pak napiste, jak bylo 🙂

lolelole
27. sep 2010

@tetamon neboj do konce října je ještě hromada času 😉 Drahouš se postará, bude muset 😀 Držím palce, aby bylo brzy lépe.

tetamon
27. sep 2010

@lolelole no jsem zvedava, snad ho nezabiju 😀