icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

tetamon
28. sep 2010

Ach, tak jsem poloprospala den, to jsem zvedava, co budu delat v noci 😕

Ja uz pomalounku zacinam prat, teda spis zacinala jsem. Protoze na tomto podnajmu nemam zvlast ani vodu, ani elektrinu, na dalsim uz jo, takze chci oprat, zehleni klidne necham az na tam 😀 Jen se mi to ted trosku zkopmlikovalo, no...

A lehatko budu mit pujceny obyc latkovy od segry, ja kdyz koupala synovce na ruce, tak jsem mela pocit, ze mi nekam spadne 😕

tetamon
28. sep 2010

@romik123 hm..zada-v krizi me boliva, docela fest, obcas ani nemuzu chodit. Ale to pricitam postupnemu rozvolnovani vazu v krizi plus skolioza, vaha nahoru, takze jedno s druhym. Ale to ostatni...nestoji za to si aspon zkusit zavolat drovi, nebo tam rovnou skocit? 😕

sova33
28. sep 2010

@romik123 Ty křeče a tvrdnutí břicha mám taky. Včera jsem byla u doktorky a jediné, co mi řekla, že mám pít magnezium (mám takové ty šumivé pytlíky z lékárny).

romik123
28. sep 2010

@tetamon já zatím přibrala jen 2 kg u předchozích jsem už v 20tt.měla kolem 12kg na vrch teď skoro nic a u předchozích těh.jsem tyto problémy neměla ani křeče do lýtka a ani křečové žily ty mám na té noze co dostávám křeče.Jinak ta bolest je přímo v páteři jako by vyrostla a já nemohla sedět i v leže to je znát ☹ K dok.se chystám,ale on by mě už takto nejradši poslal do nemocnice a to momomentálně nejde doporučuje odpočinek a zas odpočinek

romik123
28. sep 2010

@sova33 děkuji po tom mag.se zeptám 🙂 a snad pomůže

cara.m
28. sep 2010

@romik123 No ty bolesti v kříži když jsem seděla jsem měla taky. Ale byla mi zjištěná tvrdá děloha a měla jsem to od toho. Ale může to být i přípravou na porod si myslím. Ale s tím že je mimčo hodně dole bych zašla pro kontrolu k doktorce. Známá šla na kontrolu a pádila na kapáky do nemocnice. Měla taky malou hodně dole, a po kapákách se to zrpavilo a nakonec přenášela.

elzu
28. sep 2010

@macina_k Jo, jo...poprvé 🙂 taky se nestačím divit...snažila jsem se celou dobu krotit a v sobotu mi ruply nervy a objednala jsem přes internet asi jedenáct věcí 🙂 furt jsem hledala, kde je co nejlevnější a nakonec prásk a objednala jsem všechno jak jsem to tam viděla 🙂 fakt super 🙂 asi budu muset před přítelem schovat účet :D

romik123
28. sep 2010

@cara.m to že je malí moc dole mi řekl dr.,ale mám jen odpočívat nic jiného mi na to neřekl.Je to divné necítit nic v žebrech holka mi dávala zabrat to sem si je držela kolikrát jsem si říkala že snad vyleze 😀

cara.m
28. sep 2010

@romik123 tak možná se otočila hlavou nahoru? Tak proto?

romik123
28. sep 2010

@cara.m nene to u předchozího těh.jsem myslela tu holku 🙂 malí je pořad dolu co čekám teď a pohyby pořad jen dole

tetamon
28. sep 2010

@romik123 me beruska lezi vetsinu casu nasikmo nastorc, do zeber me nekope vubec, kdyz uz, tak kopne do boku, mocaku, zaludku, ale do zeber ne-e 😉
A s tim odpocivanim bych to nepodcenovala... I kdyz pokud se dr. tvaril jakoze nic extra, tak bych byla v klidu. Stres to moc nevylepsi 😕

stanulka551
28. sep 2010

@romik123 ahoj ja som mala bolesti chrbta a vystrelovalo mi to do nohy, bolo to hrozne, ani sediet, ani lezat, tak mozno je to ono. Ja moje babo citim tiez dole, hadam je to ok.

lolelole
28. sep 2010

@romik123 ja nemám bolesti v kříži ale hodně jsem cítila kostrč (což se má po porodu ještě zhoršit 😖 ) docela mi na to pomáha plavání + sezení na míči a na záda celkově masáž od manži když ho jednou začas uprosím 😉
Jinak prcka mám asi taky hodně dole a přijde mi že poslední dobou kope fakt malinko a mnohem míň než třeba minulý týden, ale v pondělí jdu na kontrolu tak do té doby nebudu vyšilovat..hlavně že ho každý den alespoň párkrát ucítim.

beryk
28. sep 2010

@cufinka krásný věcičky

@romik123 ,@macina_k vítám vás tu

@romik123 já tohle také znám,když jsem byla u dr. a říkala jsem jí to ,tak mi napsala jen na to tvrdnutí magnesko

beryk
29. sep 2010

ahojda holky, všem přeji báo den
já jsem ted přišla z krve, kvůli štítné žláze v úterý mám kontrolu

kookaij
29. sep 2010

@beryk ja som bola v pondelok tiež na krv,kôli štítnej,doteraz som však problém žiadny s tým nemala a kontrolu s výsledkami mám v pondelok.mňa tam poslala z interného,ty si tam prečo bola?

louisiana
29. sep 2010

dikes baby, uz som si kupila persil sensitiv a vsetko preperiem v nom. a lavazza ma dobry napad, nemusim kupovat prasky zvlast pre nas a zvlast pre mimi 😉

louisiana
29. sep 2010

@romik123 na krce ti lekar urcite poradi magnezium, alebo si to mozes kupit bez receptu v lekarni vo forme sumivych tabliet. na krize su take tehotenske cvicenia. inak neviem 😒

haniula
29. sep 2010

K těm práškům - je ještě dobrý Ariel, není tolik alergenní...

Jinak vítám všechny nové!!!

jankakkk
29. sep 2010

ahojte dievcata, aktualizovala som tabulku...tie ktore tam nie ste a chcete byt - napiste mi IP. Mame tam este dost nevyfabenych dievcat, tak tie, ktore uz viete pohlavie popripade aj meno babatka - tiez mi napiste IP - doplnim... 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/januarovky/a...

stanulka551
29. sep 2010

tak som dnes isla so Samkom do skoly, prsalo, som sa smikla a spadla na zem. Rozbila som si kolena a rifle. Volala som midwife povedala ze mam radsej prist na kontrolu, drzte palce, dufam, ze si to odniesli len kolena ☹

louisiana
29. sep 2010

@stanulka551 budem drzat palce! urcite k nej zajdi, aspon pre istotu. myslim ze urcite je "lepsie" ze si padla na kolena ako na zadok. vsetko dobre!

kinsli
29. sep 2010

Holky nebudete některá kupovat monitor dechu Angel care??? Včera jsem si ho koupila v UK. Paní jich nabízí víc. Když si ho vezmu jen já tak poštovné je docela darda 17 liber když dva tak 20 liber když 3 tak necelých 27 liber. Alespoň tak to píšou na stránkách royal mail podle gramáže. Je to monitor se dvěmi chůvičkami a vychází na naše cca 2100,- u nás jsem ho viděla kouze jednou za 4300,- teď jsem ho nikde nenašla. Jinak se zde prodává s jednou chůvičkou a ten stojí 3000 - 3500,- jak kde. Kdyby se někdo ke mě přidal tak bych byla ráda, že bych si snížila náklady na poštu a až by přišly tak bych Vám je odeslala.

kinsli
29. sep 2010

Angelcare AC 401 spojuje dva kontrolní přístroje v jeden mimořádný přístroj. "2 v 1"
Angelcare AC401 lze používat jako chůvičku nebo jen monitor dechu. Pokud budete potřebovat pouze funkci monitoru dechu, vypnete rodičovskou jednotku. Více informací naleznete v návodu výrobku.

Novinka Angelcare AC401! Jedná se o výrobek 2 v 1 – dětská chůvička a monitor dechu v jednom. Rodičovská jednotka zobrazuje teplotu vzduchu měřenou v dětském pokoji.

* dosah až 250m
* 8 přenosových kanálů – eliminace nežádoucího rušení či odposlechů
* optická i zvuková signalizace dýchání miminka!
* zvuková i vibrační výstraha v případě, že přestane miminko dýchat
* do dětské jednotky lze vložit záložní baterie pro případ výpadku el.sítě
* duální napájení rodičovské jednotky z baterií (4×AAA dobíjecích akumulátorů), nebo ze sítě 230V
* 2 síťové adaptéry součástí balení
* dobíjecí stojánek u rodičovské jednotky
* indikátor stavu baterií – blikající ikona + zvukový signál upozorní na potřebu vyměnit baterie
* přenosná Rodičovská jednotka opatřena sponou – klipem – za opasek
* luminiscenční noční světlo na dětské jednotce – uklidňuje dítě
* měření teploty v dětském pokoji(teplota je zobrazena na rodičovské jednotce)
* lze nastavit upozornění, pokud se teplota vychýlí z Vámi přednastavené meze teplot
* vysoce kvalitní mikrofon s možností nastavení citlivosti,nebo trvalého přenosu zvuku
* indikátor dosahu IN-RANGE pohybu v bezpečné vzdálenosti
* indikace příchozího signálu (pláče, zvuku miminka) v režimu MUTE(dočasně vypnutý zvuk)
* nastavení funkcí z jednoho místa (na rodičovské jednotce)
* zmáčknutím tlačítka na dětské jednotce lze vyhledat rodičovskou jednotku, která pak začne pípat aby byla lépe dohledatelná (paging)

cara.m
29. sep 2010

@kinsli já bych brala od nich jen chůvičky, ale ještě nevím jestli od nich nebo od někoho jiného. Dají se tam koupit i chůvičky příp. za kolik?

kinsli
29. sep 2010

@cara.m koukala jsem se Ti ale to se vůbec nevyplatí. jen chůvičky výjdou 49 liber + 7 poštovné a mě celý ten set s dvěmi chůvičkami + monitorm dechu 70 liber + 17 poštovné ( pokud by se ke mě nikdo nepřidal.) kdyby jsme byly třeba dvě tak už to vychází 10 liber na poštu na jeden monitor 🙂

louisiana
29. sep 2010

@kinsli ja by som sa pridala, po dohode s manzelom. Ale som z SR, neni to problem? Vies zistit v akych jazykoch je navod? Ja napr. nehovorim tak dobre anglicky ako nemecky, takze len v angl by mi to nestacilo :(((

kinsli
29. sep 2010

@louisiana to problém není 🙂 já pátrala po netu a našla jsem holčinu co ho má v ČR, jinak prý součástí balení je v ČR. zkusím se podívat kolik by to stálo na přeposlání do SR, aby se Ti to pak vyplatilo 🙂

kinsli
29. sep 2010

@louisiana nejlevněji vychází cenný balík za 219,-

kinsli
29. sep 2010

paní tam má buď s jednou chůvičkou ty jsem koukala, že se pohybují okolo 55 liber a nebo se dvěmi, ty zatím podala jen dva já za 71 liber a paní předemnou 67 liber. tak výjde určitě do 2500,- s poštou.
Paní jsem psala a potvrdila mi poštovné 20 liber na dva monitory při zaslání jako rekomando ( doporučeně )
jinak si všechno nechávám zasílat obyčejně, ale tohle bych si neriskla, to už je za hodně peněz 🙂