Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
maria:mě se to líbí taky 😵 😵
zvlastne je, ze pokial nevidno embryo, meraju plodovy vacok a ked ho vidno tak uz vacsinou len embryo. moze to mylit, lebo su v zaznamoch najskor vacsie rozmery- vacku a potom mensie rozmery - miminka
dnes som bola u zubara. vytrhol mi zub mudrosti. pomaly uz opadava umrtvenie a mna to zacina boliet, ale som rada, ze to mam za sebou. cakala som na to skoro 3 mesiace a hoci bol zub uz mrtvy, zacinal ma boliet
majamat, teda ja som si vytrpela so zubami mudrosti, vytrhali mi ich pred rokom a vsetky 4, jeden sa nechcel vytlacit aboleo ma z neho ucho, jeden bol uz rozvrtany a dva mi rastli nakrivo, tak s me ich dali prec. musim si zaklopat odvtedy ma nebolieva hlava, hm, az na toto tehotenstvo a prestali ma bolievat usi a mandle. Ale mne ich vtrhli na 2x jeden tyzden dva a druhy dalsie dva 😒 , vytrhnutie nebolelo, ale po umrtvovacke som sa napchavala len ibalginom 😖
a povedala si mu ze si tehotna,? lebo aj ja potrebjem ist na vrtanie ale s inejekciou aneviem ci mi ju da ked som tehotna??
to je strasne. zuby mudrosti vedia fakt potrapit. ja uz som na nom mala blombu a mam este aj na tom druhom hore. spodne su zatial dobre. bola som u dobreho zubara. aj napriek tomu, ze uz ten zub bol cely rozlamany, vytrhol mi ho jak nic. so rada.
Já jsem byla před 2roky na odstranění všech čtyřech osmiček v celkové narkoze... Sice hrůza, ale mám ted klid...
povedala som mu to a este predtym somsa pytala gynekologa ci mi to moze umrtvit a on povedal, ze moze
to by aj mna zaujimalo.aj ja si chcem dať vytrhnut jeden zub.len sa bojím
miyya uz si bola na tom sone??
ci som si ta zmylila 😀
maria ti šišina ved tu od včera skuvínam,že hej .fotku mám vo fotoblogu 😉
😎
😀 😀
AHoj holky, tak me napadlo ze jestli se tu najde nakdo aktivni a pocitacove vzdelany tak by se mohla udelat tabulka Lednacku 😉 Jakoze jmena, terminy porodu a pak i pohlavi a jmena. Co rikate?
Miyya, ono se chut mleka zmeni v tehotenstvi a tak se ti maly nakonec asi odstavi sam 🙂
Petro, nam taky mala trvala 2 roky (teda ja otehotnela po roce ale potratila a pak to trvalo dalsi rok nez se zase vydarilo). Ted jsme otehotneli na poprve a jsme z toho teda totalne v soku, na takovy uspech nejsme zvykli 😀 Uz jste byli u Dr na kontrolu spermatu a tak? Mozna uz by bylo na case.
Haha, pardon ted jsem si vsimla ze jsem byla na jine strance a tak jsem jaksi odepisovala na stare prispevky. prosim ignorujte me 😀
forensica, tabulka Lednacku uz je - https://www.modrykonik.sk/fotoblog/januarovky/
myslim, ze to robi miyya
noo forensica v poho, že si reagovala a tabulku robim ja pod nickom januarovky. tak ak chceš hod svoje udaje a ja ta tam pripíšem. 😉 😉 dala som to pod neutrálny nick,aby som to mohla niekedy niekomu posunuť,ked nebude nato čas, resp. čo dúfam,že sa nestane,tak aj kvôli tomu,že ešte sme málinko tehotné a aj mne sa môže dačo stať. 😝
miya tak idem ti hodit informacie
majamat , forencica = ano, Miyya je nasa sikulka cez comp 🙂
Super, tak to jsem rada. No ja taky jeste pockam, aspon do prvniho skenu kdyby nahodou, clovek nikdy nevi.
no ja už čakám na bubush, že čo u dokiny zistila 🙂 🙂
ahojte maminky 🙂
ako sa mate?
vidim ze tu rozoberate velkosti, tak ja som bola v pondelok 5tt+5 a plodovy vacok bol 8mm. Doktor vravel, ze to je dobre, presne ako ma byt, ze za dva dni by to uz malo byt 10mm. Len sa mi zda ze je moc tabulkovy, a to sa mi nepaci.
ja zatial stale ziadne nove priznaky, keby ma prsia a brucho nebolelei, tak ani neviem ze som tehu 😀 😀
majamat, tak si vpohode dostala injekciu proti bolesti?
kedy treba ist vlastne k zubarovi? lebo ja som uz davnejsie nebola a bojim sa, ze budem mat vela kazov ☹
susann83 , pocas tehotenstva mas narok na preventivnu prehliadku 2x rocne. mna tiez len obcas boli bruchoa prsia. inak nemam tazkosti. niekedy som unavena, ale za to moze aj toto pocasie.
aby som nezabudla, v tehotenstve sa mozu kazit zuby viac.
ahoj susann ved ja neviem čo som včera stresovala.ale aj jedna kamoška ma hned vyplašila,že to je malé a že to sa asi nevyvíja. a pritom som uplne v poho.tak dúfam,ze pôjde všetko po masle. 😵 😵
ja som podla tehukalkulačky teraz 6tt + 0, ale určite to doktor posunie nižšie,preto som si vymazala pass a doplním po druhom uzt a ten mám 26. mája.
hej mne sa kazia strašne aj bez tehu a teraz je to neviem ako zvládnem.ale jeden musí von. pri prvom mi ho stále blombovali a stále mi odtial vypadla blomba.uz nato nemám nervy.bolí to ako šlak. ale odkedy som tehu,bolesť prešla.tak trošku s tým vydrzím
majamat, ved to ma znepokojuje, lebo nemam najlepsie zuby 😝
tak to aby som cim skor isla
asi nemas moc na vyber. ak sa ti este zhorsia, vytrpis si este viac

inac velmi sa mi paci, ze na koniku je zmiesane forum a prispievaju tu aj ceske a slovenske maminky 😵