icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

elzu
29. sep 2010

@lolelole To je paráda! My se právě taky většinou hned usmiřujeme a to usmřování bývá moooc fajn 🙂 ale tentokrát jsme se oba nějak zabejčili a chodíme kolem sebe obloukem místo toho, abychom to vyřešili... Jsme telata 🙂

haniula
29. sep 2010

@lolelole já jsem momentálně pro mojeho jeho pumlíček 😀

lolelole
29. sep 2010

@elzu no vidíš, tak mu šupej dát pusu na usmířenou 😀 ...vaše prťavka potřebuje spokojené zamilované rodiče 🙂

lavazza
29. sep 2010

@haniula Mě vždycky jednou za čas vytečou 1-2 kapky a ten můj z toho má bžundu.

haniula
29. sep 2010

tak to jo!! zatím dobrou!!!!

lolelole
29. sep 2010

@haniula hehe taky hezké 🙂 ja už jsem mu zakázala všechno týkajíci se suma a některé tvory zvířecí říše 😀

lavazza
29. sep 2010

Já sem snad období špatných nálad přešla, většinou sem skoro pořád vysmátá a minule mi Martin řekl, že těhotná bych mohla zůstat dýl, že to je teď fajn, že mu nenadávám a sem klidnější, trdlo jedno.
A dneska mi řekl, že už bych to břicho mohla dát pryč, že se nemůže pořádně ani přitisknout.

monalis
29. sep 2010

No já jsem pro manžela nejčastěji vorváněk. Na štěstí vím, že to tak nemyslí a jen si mě dobírá. Jsem zvědavá, co vymyslí a jak mi bude říkat za dva měsíce 😀

kinsli
29. sep 2010

@monalis koukám, že máš se mnou termín, tak se třeba potkáme v porodnici 🙂

elzu
29. sep 2010

@lolelole Máš pravdu, musím to nějak napravit, až se vrátí z práce! 🙂

louisiana
29. sep 2010

@haniula mne teda to mlieko, ci co to v tejto faze je, riadne tecie, najskor som to zbadala v podprde, ale tecie to hlavne v noci, ked sa zobudim tak mam flaky na tricku a musim si ho prezliect 😒 no co uz

lolelole
29. sep 2010

@elzu tak přeji hezký usmiřovací večer 😉 😀

kinsli
29. sep 2010

@louisiana tak to máš pěkně brzy mlíčko, ale mě už při " tulení " taky trochu teklo 🙂

louisiana
29. sep 2010

@kinsli a kolko by ma to prosim ta vyslo cele na SR? myslim monitor s 2 chuvickami plus dovoz na SR v eurach?

kinsli
29. sep 2010

@elzu jojo, usmiřování je nejlepší 🙂

louisiana
29. sep 2010

@kinsli no to mam, ale na sone prsnikov mi povedali ze mam vela mliecnych zliaz tak to asi preto 🙂

kinsli
29. sep 2010

@louisiana písnu Ti to hned jak mi vystaví fakturu 🙂

louisiana
29. sep 2010

@kinsli dikes moc

kinsli
29. sep 2010

@louisiana tak to u nás se ani nechodí, ale prý mlíčko spouštějí kontrakce. holčina co ležela v nemocnici kvůli kontrakcím a otevírání se, měla mlíčko už asi od 30tt

blondi2
29. sep 2010

no ja este tiez vobec nemam mlieko.

elzu
29. sep 2010

@lolelole Děkuju moc 🙂
@kinsli Je, je 🙂 jen doufám, že se to ještě nepřiostří...snad ne, snad to bude ok!

elzu
29. sep 2010

Mně taky ještě nic neteče, ale zato jsem byla kupovat nové podprsenky a fakt jsem nechápala, jaké "stany" jsem si musela koupit :D Kamarádka mi to závidí, furt říká, že by takové taky chtěla a já jsem z toho přitom úplně nervózní 🙂

kinsli
29. sep 2010

@louisiana tak ten co končil teď jsem nebrala, skončil na 81 liber a to už se mi zdálo dost. Já včera ten můj vyhrála za 71 liber. Ale za dva dny dončí další 🙂

kolik euro u vás monitor stojí??? Tento kdybych ho bývala vzala by vyšel na cca 122 euro.
jako monitor + poštovné z UK + poštovné z čr do SR.

kinsli
29. sep 2010

@elzu Taky budu muset vyrazit na nákupy. Mám bříško už od prsou a ty co jsem měla se mi pěkně zařezávaní. Raději si ani neměřím obvod 🙂

lolelole
29. sep 2010

Jdu do hajan - hezký sny všem 🙂 Zítra dopoledne vyražíme na For Kids do Letňan, tak pak poreferuji, zda to stojí za to 😵

monalis
29. sep 2010

@kinsli To by bylo super. 😀 Můžu se zeptat? Máš nějaké zkušenosti s předporodním kurzem v Hradci v nemocnici? Mám tam příští týden jít. Předem už vím, že ale na cvičení chodit nebudu. Ani nemůžu.

kinsli
29. sep 2010

@monalis byla jsem ve FN před Kačenkou, ale po pravdě nic mě to nedalo a ani mě to nebavilo ☹
Teď přemýšlím nad plaváním, myslím že 1000,- přispívá pojišťovna ( mám vojenskou )

elzu
29. sep 2010

@kinsli Fakt? To musíš mít krásné bříško! Já teď mám to břicho takové divné 🙂 mám jakoby dvě-jedno žaludeční a jedno děložní :D

elzu
29. sep 2010

@lolelole Dobrou noc, já tam asi půjdu o víkendu, tak dej určitě vědět! Pořád doufám, že tam toho dost pokoupíme...ovšem pokud tam budou dobré ceny, usmíříme se a půjdem tam spolu 🙂 tak zatím!

kinsli
29. sep 2010

@elzu tak to jsem měla tak na 13tt 🙂