Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
tak to jo!! zatím dobrou!!!!
Já sem snad období špatných nálad přešla, většinou sem skoro pořád vysmátá a minule mi Martin řekl, že těhotná bych mohla zůstat dýl, že to je teď fajn, že mu nenadávám a sem klidnější, trdlo jedno.
A dneska mi řekl, že už bych to břicho mohla dát pryč, že se nemůže pořádně ani přitisknout.
No já jsem pro manžela nejčastěji vorváněk. Na štěstí vím, že to tak nemyslí a jen si mě dobírá. Jsem zvědavá, co vymyslí a jak mi bude říkat za dva měsíce 😀
no ja este tiez vobec nemam mlieko.
Mně taky ještě nic neteče, ale zato jsem byla kupovat nové podprsenky a fakt jsem nechápala, jaké "stany" jsem si musela koupit :D Kamarádka mi to závidí, furt říká, že by takové taky chtěla a já jsem z toho přitom úplně nervózní 🙂
@louisiana tak ten co končil teď jsem nebrala, skončil na 81 liber a to už se mi zdálo dost. Já včera ten můj vyhrála za 71 liber. Ale za dva dny dončí další 🙂
kolik euro u vás monitor stojí??? Tento kdybych ho bývala vzala by vyšel na cca 122 euro.
jako monitor + poštovné z UK + poštovné z čr do SR.
Jdu do hajan - hezký sny všem 🙂 Zítra dopoledne vyražíme na For Kids do Letňan, tak pak poreferuji, zda to stojí za to 😵

@lolelole To je paráda! My se právě taky většinou hned usmiřujeme a to usmřování bývá moooc fajn 🙂 ale tentokrát jsme se oba nějak zabejčili a chodíme kolem sebe obloukem místo toho, abychom to vyřešili... Jsme telata 🙂