Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@kinsli moze byt ten amazon nie je az taky dobry ako ebay.
@haniula 3kg??? waaau tak to hej
@cufinka a za to nic nebudes platit?
@kinsli ja sa nezavodnujem tiez, ani opuchy zatial nemam, ale vcera ked som bola u tej midwife tak mi merala tlak a mala som 122/85 a nejako sa jej to nezdalo ze ta 85 je vyssi tlak. Ja neviem mne sa to zda v poho. Ja som mala problemi s tlakom pri prvom tehotenstve, preto som aj mala cisarsky lebo som mala vyssi tlak. Ale tento sa mi zdal ok, aky mate vy??
@stanulka551 Já mám 120/60 tedy na poslední kontrole. Nakupuji stejně tam jako ty. Potřebovala bych tyto ve vel. 9
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=37825106&tab=1
a tyto ve vel. 11 http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=37776714&tab=2
Měli jsme je v loni, koupila jsem je i na tuto zimu, ale myslím si, že celou zimu nevydrží tak do prosince ledna. Ty co chci v UK 9 jsem sehnala jen pro kámošku v uk 10 2x ale v uk 9 jsem na ně ještě nenarazila ☹
jdu oblékat Kačenku a frčíme do města 🙂
Jinak jak píšeš o tom, že zasílají po UK, tak to neřeším. prostě pokud to nemají blokovaný tak na to přihodím a při nejhorším mi pak napíšou, že mi to nepošlou. Ale 80% z nich jen přepíše poštovné ve faktuře a pošle to 🙂
@stanulka551 jasně že budu platit ted ti zadarmo nikdo nic nedá 😀 350kč to bude stát 🙂
Prosíííííííííííííím o radu. Koukala jsem, že některé už pořizujete kočárky. Můžu se všech dalších zeptat jaký kočárek by jste chtěly kupovat? 😉 Mám v tom nějak zmatek a stále jsem na vážkách, který pořídit.
Předem všem děkuji za odpověď 😀
@monalis Tak já pořad hledám a nic co by mém požadavkům vyhovovalo nenacházím ☹ a už si říkám že snad ani žadny nenajdu takže s radou jsem už tu mám diskuzi https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/pomoc-s-...
@kinsli vcera som sa uz vypla lebo som sla s kamoskou do kina 😉 122€ aj s postovnym by slo, viac nie, to by som za taku cenu zohnala aj tu.
to ze mi tecie mlieko, to znamena kontrakcie? ved ja ziadne nemam. no nic, dnes sa to spytam mojej dr.
@monalis kociarik si musis vybrat podla toho co potrebujes a co preferujes. My sme sa rozhodovali podla vanicky, ktora sa v nasom pripade musi dat pripnut do auta podobne ako vajicko. Tym padom sme nemali velky vyber znaciek. Potom sme sa rozhodovali medzi troj- a stvorkolkou. Dalej mas na vyber nafukovacie a plne kolesa. Chces rovno 3-kombinaciu, alebo dokupis postupne len golfac? A v neposlednom rade ta caka vyber farby 😉
@kinsli no ja otekly nohy mivam uz od zacatku, ale u me to bylo zmenou leku na tlak, takze jsem na tom spis ted lip, nez pri te zmene 🙂
@stanulka551 85 je hranicni tlak, 90 uz je vysoky... I kdyz pokud je jen obcas, tak se to da, ale kdyz by to byl setrvaly stav, tak je zahodno s tim neco zkusit udelat... Ale jinak jo, pokud by ti mela namerit pri trech ruznych merenich kolem 85, tak uz je dobry te sledovat, pri 90 uz je to na leceni (tak jsem k lekum na tlak prisla ja 😀 )
Holky, mám průser jak mraky!! Zazdila jsem návštěvu na pracáku a do příštího úterý musím sehnat lékařské potvrzení z toho data, že jsem se nemohla dostavit. Doufám, že mi to internista nebo gynekolog napíše. Jsem z toho docela v ..., neboť se jedná ještě o tři dávky do mateřské a tak bych byla úplně bez peněz, protože ani s manželovou výplatou při hypotéce počítat nemůžu. ☹ ☹ ☹ Držte mi palečky, prosím!!!
@louisiana No, já jsem chtěla maxi-kosi, protože je to super terénní kočárek. Jenže v současné době končí kolekce 2010 a tak už nemají všechny barvičky. Na novou kolekci se mi čekat nechce, protože by jsme to asi už nestihli. Proto přemýšlím o jiném terénním kočárku. Bohužel nevím jaký. ☹
@tetamon no hej ja som pri tom prvom tehotenstve mala 130/90 a tiez som dostala lieky, potom po porode sa mi to ale nejako samo upravilo a dokonca som mala potom aj nizky
@cufinka jaaj jasne to si si ty sama vyziadala sono, takze sa za to plati, to je jasne.
@haniula Jejku tak to budu držet palečky já jsem taky na pracáku po mateřské ☹ bohužel jsem práci nesehnala a nakonec zjistila že jsme v očekáváni drobra takže nezbylo nic jiného než tam zůstat ☹ a opravdu tam mají takové podmínky že když se tam člověk nedostaví tak je průšvih jak hrom ☹ budu držet palečky ať vám to dopadne dobře 🙂 já už 2 m. nedostávám ani korunu a je to hrůza takhle jsme na tom nikdy nebyly nepřeji to nikomu zažít
@monalis aha tak to je blbe. a nevies kedy dojde nova kolekcia? mozno by sa oplatilo pockat...my sme sa rozhodli pre peg perego a zaplatili sme len zalohu 20€ s tym ze ked dojde nova kolekcia (v novembri) mozeme vyberat z nej za cenu predoslej kolekcie. Sportove su GT3, pozri si katalog 🙂
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem...
zienky myslite ze toto moze byt oblecko aj pre chlapca aj pre dievca?? Stale musim kupovat len take neuralne farby skor bielu alebo kremovu ale pri tejto som si nie ista. Slabulinka oranzova, co myslite???
tak nic zvedám kotvy na kurz a pak dr.... snad už budu mít dneska jasno, jestli jsem nahraná nebo v pohodě!! zatím dámy!!!
@stanulka551 ja myslim ze je to bezove a tie pruzky su slabo oranzove. podla mna unisex 😉

@kinsli sorry vcera som to uz vypla, bola som nejaka unavena. Hej platim cez paypal. Ja nakupujem cez ebay.uk.com ty tiez? viem ze tam vela krat pisu, ze posielaju veci len v ramci UK tak niekedy to moze byt problem. Pozrem ti to pre malu, ak nieco najdem, tak ti poslem, ale tu celkovo velmi take vyslovene zimne topanky je tazko zohnat, ale pozriem.