icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

monalis
30. sep 2010

@kookaij Kočárek nepoznávám. Můžu se zeptat jaký to je kočárek? Děkuju 😉

monalis
30. sep 2010

@haniula Držím pěstičky 😉

monalis
30. sep 2010

@louisiana Nová kolekce dorazí v listopadu. Ale čekací lhůty jsou 6-8 týdnů. 😠 Teď o víkendu pojedeme s manželem na výstavu v Praze a třeba už tam bude nová kolekce k vidění. Uvidíme, třeba se tam nějak s prodejcem domluvíme. 😉
Já jsem teď ještě koukala na kočárky mutsy, ale nic o nich nevím ☹

kookaij
30. sep 2010

@monalis je to X Lander X3 ale je to 2009,páčila sa mi ta ružová farba,tohtoročné sú iné farby a aj vychádzajú drahšie

monalis
30. sep 2010

@kookaij Na x-lander jsme také koukali, ale manžela nějak neoslovil. ☹ V letošní kolekci je moc pěkná tak slonovinová barva s červenou. Ta je fakt super.

kookaij
30. sep 2010

@monalis nad tou som tiež rozmýšľala,ale u nás takých červených kočíkov je stretať na každom kroku a ja som zbláznená do ružovej

tetamon
30. sep 2010

@kookaij a jsi si jista, ze tam nebude pindik? 😀 Jinak jo, ruzovy kocarky jsou kouzelny. Ono je ted tak nadherny barevny vyber, ze...
Jen jsem dumala, jestli na takove krasne zarive barvicky nepoleti vic nejaci hmyzouni 😕

kookaij
30. sep 2010

@tetamon no dúfam,že sa pán doktor nemýlil,2 krát povedal,že tam nič chlapského nevidí,že to bude dievčatko,tak snáď to aj bude,zatiaľ sa nepomýlil pri prvom mi hneď povedal,že to bude chlapec,aj bol.

cufinka
30. sep 2010

Já budu mít černej kočár 😀 😀 pro jistotu no

romik123
30. sep 2010

@monalis mohu se zeptat co je za výs.v Praze ?

cufinka
30. sep 2010

@kookaij já měla právě vyhlídlej taky růžovej kočárek ale pak jsem četla četla 😀 a dospěla jsem k názoru že raději neeeee 😀

kookaij
30. sep 2010

@cufinka čo si sa dočítala,prečo radšej nie?

cufinka
30. sep 2010

@kookaij no protože při mím štěstí i když řekne 10dr že to bude holka tak se mi muze narodit kluk víš 😀 a max bych šla do černo červené 🙂

kookaij
30. sep 2010

@cufinka no ja myslím,že to by sa ti nestalo,inak máš peknú zásobu vecičiek,myslím tú plnú skriňu oblečenia pre Nelinku.

cufinka
30. sep 2010

@kookaij děkuju 🙂

elzu
30. sep 2010

@romik123 For babies v letňanech-veletrh potřeb pro miminka... A v Holešovicích je ITEA-veletrh hraček a potřeb. Oboje začíná dneska!

romik123
30. sep 2010

@elzu děkuji a jejku už dnes ☹ a bude ještě něco letos??

monalis
30. sep 2010

@romik123 V Letňanech je od 30.9.-3.10. veletr For babies (jednak dětské potřeby tak i hračky). Já se chystám na kočárky a třeba i na nějaké jiné věcičky. Když nic nepořídím alespoň si udělám hezkou neděli mimo Hradec 😵
Do Holešovic přesunuli jen veletrh hraček. Včera jsem na to byla upozorněna jedním z vystavovatelů. Doporučili mi veletrh v Letňanech, i když oni zrovna budou prezentovat na obou veletrzích.

kinsli
30. sep 2010

@kookaij máme stejný kočárek jen my máme XA 🙂

@monalis: Jo, jo je tam bazén 🙂 hodinu vede holčina co bydlí někde za HK a myslím, že je to ve čtvrtek od 14:20h.
Napíšu Honzejkové a ještě se na to zeptám. Musím se ještě domluvit se sousedkou jestli by mě pohlídala Kačenku když by měl přítel odpolední. Ona tedy v tu dobu spí takže stačí klidně na chůvičkách, vstává až většinou okolo 16:30h a to už budu dávno doma 🙂
Ale zatím je sousedka stále na chalupě, takže pešek ☹ I když možná by mohla i mamča nebo tchýně, ta dělá zarohem 🙂
@stanulka551: Hezké 🙂 taky kupuješ za fajnové ceny 🙂 já naposledy koupila toto 🙂
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem...
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem...

kinsli
30. sep 2010

@monalis kde bydlíš v Hk??

kinsli
30. sep 2010

@cufinka to se mi líbí 🙂 jen přes léto se Ti asi šisne ☹ ale to by se šisla i červená nebo modrá 🙂

monalis
30. sep 2010

@kinsli Zatím bydlíme na Slezským u stavebky. Příští rok se snad na jaře budeme stěhovat za Hradec do baráčku. Uvidíme jak to půjde. 😉

cufinka
30. sep 2010

@kinsli ted jsem mimo co se ti líbí? černý kočár? jsem natvrdlá promin 😀

kinsli
30. sep 2010

@monalis tak to jsi sousedka 🙂 Já bydlím tak 7 min. od tebe. Taky na Pospíšilce 🙂

kinsli
30. sep 2010

@cufinka jasně, černý kočár 🙂

cufinka
30. sep 2010

@kinsli půjdu do něho akorád jen to léto nu myslíš že se bude pařit?

kinsli
30. sep 2010

@monalis kam chodíš na gyn.???

kinsli
30. sep 2010

@cufinka ne že se Ti vyšisuje.

kinsli
30. sep 2010

myslím barva 🙂

beryk
30. sep 2010

Ahojda holky, krásný den,dnes tu máme i sluníčko ,hurá