Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@haniula ale asi te litat nahou nenechaji, kdyz ji nemas, co? 😀
Ja vybavicku jak tak mam, aspon pro mimi, i kdyz zatim ty nejdulezitejsi veci jen slibene na pujceni (postylka, kocarek), tak uvidime, jestl nebudem na posledni chvili shanet 😀
Ted resim chuvicky 😕
A na sebe? Nemam nic, krome bepanthenu na bradavky, a vlastne od segry pratelny vlozky do podprsenky... A vlastne jako darek jsem dostala k nejakemu nakupy na bazarku dve kojici podprsenky, jedna byla mala pres hrudnik, ale druha je. Ale vzhledem k tomu, ze ji nosim ted, tak nevim, jestli pak bude stacit 😀
S kosilkou jsem se divala po netu, a hrosi velikosti v kojicich verzich nemaji 🙄 , takze uvidim, co objevim, doma taky spavam v trickach, coz teda se epesnima sitovyma gatkama v porodnici fakt nenene 😀 (kdyby byli fakt zli a tu kosili mi nedali 😨 )
@lavazza nj, ale zase to chce udrzovat ji cistou, a zakrvacis si ji strasne snadno, jak furt lezis a ty vlozky nejsou lepici a cestuji... 😕 Proto bych radsi uvitala moznost erar kosili, ktere mam pekne vyvarene a klidne dvakrat denne menit 😎
Ale pro sichr si teda taky neco zkusim sehnat, jestli sezenu fakt neco, co nebudu mit upnuty 🙄
@cara.m urcite bude 🙂 Lezis tak poctive, ze by si vic pani doktorka ani nemohla vysnit...
louisiana: uff, tak jesteze se manzel "jen" potloukl... 😕
Ja ted studovala, co kde jak potrebuju, takze ve Zline bych potrebovala i plinky na malou, v Motole davaji erarni. Ale pokud bych chtela mokry ubrousky, tak musim svoje (ale ono asi obecne, co jsem tak od ruzne rodicich znamych slysela, stejne preferuji v porodnicich pod kohoutek s bobkem 🙂 )
Ale zacina mi dochazet, ze fakt uz je to "za rohem", ha, kdy si predstavim sebe... 😕 😀
@vera1132 Ja som ešte poriadne nezačala nakupovať. Ale keď príde manžel tento mesiac zo zahraničia, tak začneme aj my. Zatiaľ si tu čítam príspevky od tehuliek a rozhodujem sa kde a čo kúpime.
Čakáme dievčatko a dnes som dostala od sestry prvé ružové a bežové vecičky (pyžamká, teplákové súpravy, botičky, podbradníky.....). Mám z nich veľkú radosť a darček mi spríjemnil celú nedeľu 😀
@ellahop mozno sa to babu tak pacilo, preto tak kopalo 🙂
@louisiana ooo Boze verim ti ako si sa vystrasila, mna ten moj tiez minule vystrasil, lebo bol tiez autom prec a nemohla som sa mu dlho dovolat, prsalo a ja som si uz predstavovala ze co vsetko sa mu mohlo stat, nastastie len bol v takej zone, kde bol zly signal, tak mi potom o chvilu zavolal, ale velmi som sa zlakla,som myslela ze porodim. Hlavne ze je vsetko ok.
Ja som pribrala 8kg, brucho mam obrovske, ale ja som zacala priberat hned pekne od zavciciatku, lebo ja som ziadne nevolnosti nemala, takze som pekne papkala uz od zaciatku. Chcela by som pribrat len 10kg, tak som si to vravela na zaciatku, ale asi tazko... 😒 No co uz, snazim sa nepapat sladke, vlastne mi ani nejde na chut, ale zato chipsy v postielke, hmmm tie si dam 😉
Ja uz mam kocik objednany, postielku uz mame doma - zdedenu, len matrac sme kupovali novy, a nejake vecicky uz tiez, ale ked pozeram vase albumy tehulky, tak mam stale pocit ze mam toho stale malo. Ja budem viac kupovat po porode ked zistime ci to bude dievcatko alebo chlapcek, potom sa budem vytesovat a nakupovat viac. Stale mam pocit, ze v obchodoch maju kraaasne vecicky, ale su bud ruzove alebo modre.
ja som pri prvom tehotenstve pouzivala len obycajnu nocnu kosielku s gombikami, ziadne specialne kojenecke, aj teraz si asi len take nejake kupim. Len kojenecke podprsenky si budem musiet kupit. A tasku do porodnice si budem balit az v decembri. Som sa minule musela umievat ked som citala tu v anglickej knizke, ze co si musi zena zbalit do porodnice a jedna z veci bola, ze veci na prezlecenie, aby som mala ist v com domov, tak neviem ci do porodnice pojdem naha ci co??? 😀
@stanulka551 ts..co resis, preci z porodnice zase pujdes jako predtehu stihla lanka, ne? 😎 😀
@haniula no ja tu tech vietnamcu moc nemam, a jsou prizpusobeni poptavce. A tady jsou holt same stihle az hubendiry, no 😉 Uvidim, co objevim na netu 😕
@tetamon haha jasne, ak to bude ako pri prvom tak som z porodnice isla akoby mi tam babo zabudli, 😀
@stanulka551 no, ja vzhledem k tomu, ze odjakziva bojuju s vahou, nejak tak nepocitam, ze bych v porodnici nechala tak moc (holt pribiram i pres stehna a prdku, a to bohuzel nema tendence jen tak "spadnout" 🙄 )
@stanulka551 ale ja viem ako to mysleli, ze tu sa zeny kludne vyberu do porodnice v pyzame, ak to na ne napr, pride v noci, tak aby si nezabudli nieco prirniest na prezlecenie, vsak aj do obchodu sa rano vyberu v pyzame, kde sa im nechce prezliekat a idu si kupit len cigi po tazkej noci 😉
@stanulka551 oh jej, tak to jsem vdecna za to nase zaprdeny Cesko 😀
teď jsem si objednala postýlku... už se těším, až dojde 😀 ...
@tetamon v ostravě je to o hodně lepší... s knoflíkama je každá druhá... stačí si jen vybrat střih a styl...
@stanulka551 já měla strach, že moc naberu a zatím to jde... 3 kg nejsou moc a po porodu nebudu asi muset moc shazovat... 😀
já taky nejsem z nejhubenějších, já to mám všechno přes boky a stehna 😠

@haniula já budu rodit ve fakultce, jsem se už rozhodla. A tam to aspon ještě před třemi lety bylo erární