Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@s_o_n_i_k_e Držím pěsti a bude ji třeba určitě pozitivně povzbudit! Hodně to pomáhá aspoň mi to před 3 týdny pomohlo, když mí blízcí nepřipouštěli jinou možnost než že to bude OK
@s_o_n_i_k_e je sposta dvojčátek narozených mezi 25tt-30tt a jsou v pořádku 🙂 kámoška má taky chlapečky narozené na 25tt a jsou v pořádku, jen mají brýle a všechno jim trvá déle než donošeným dětem.
@cara.m a keby sa nedajbože museli narodiť, je tam šanca, že by maličké prežili, či to je ešte moc skoro na prežitie? A zistili to fakt len náhodou, keď šla na vyšetrenie, čo vypila ten cukor či také niečo rozriedené :( ale tak hádam dobre, že na to prišli
@s_o_n_i_k_e šance na přežití mají tuším od 24 tt, to je co jsem četla hraniční věk, čím dýl tam vydrží tím lépe, ale věřím, že by je teď zachránili! Zkus si tady na Koníkovi přečíst na forech o nedonošených miminkách. Jsem to tady před 3 týdny hledala a vím, že jsou děti které se narodily ve 26 tt a jsou v pořádku!
@s_o_n_i_k_e rikaji, ze kolem 500 g miminka je uz nadeje na preziti, coz by ted uz meli mit oba (i kdyz s dvojcatkama nevim, ja jsem v 27. tt a mala ma kolem neceleho kilca)...
Spis by porad mohlo hrozit zbytecne moc komplikaci, takze neboj, oni tam zustanou jeste par tydnu, uvidis... 😕
@s_o_n_i_k_e věděla jsem, že jsem tady včera viděla jedno album, ale nevěděla které a už ho mám rak koukej https://www.modrykonik.cz/fotoblog/bera28/ 😉
@cara.m aký sú krásny 🙂) tak budem teda myslieť pozitívne, že všetko dobre dopadne 🙂)
@s_o_n_i_k_e vidíš! Zkus třeba napsat té mamince do IP o zkušenosti 😉
holky vychází Vám to??
@cara.m jdeš dnes na kontrolu ? držím palečky 🙂 Ať jsou jen dobré zprávy..My jdeme taky dnes konečně po takové době uvidíme prťouse 😉 máme dnes výroči 7 let co jsme spolu tak máme hezký dárek od mrňouse 😀
@tetamon supiš - vidíš, kamarádi se o vás postarají to je fajn 🙂
@s_o_n_i_k_e jsem viděla jednu výstavu v nějakém OC kde byli vyfocené takové mini nedonošené detičky 500 gramové a pak tam byli fotky těch samých děti již jako několikaletých šikulek. Ideální to samozřejmě není ale myslím že šance že budu v pořádku je...když bude v nemocnici určitě se o švagrovou i o prcky dobře postarají
@kinsli mne teda nie, vychadza ze to ma byt chlapcek a doktor nam povedal ze cakame dievcatko. Inac ked mam povedat podla pleti, tak plati, ze dievcata vraj beru mame krasu - ja vsak mam taku krasnu plet ako nikdy, bez ziadnej vyrasky. Ako je to u Vas? Mozno bude nase babo nakoniec chlapcek v ruzovom 😎
@renatka100 Ahojky no zrovna ted jsem se vrátila z města a potkala známou a ta říka "to bude kluk jak buk,vypadáš báječně ! " 😀 no tak jsem jí ani neříkala že čekám holku 😀
@kinsli No, já sice nevím, co v bříšku nosím, ale vychází mi holčička, z čehož mi manžel moc radost neměl 😀 Je přesvědčený, že to bude kluk a i rodina kolem si myslí, že "vypadám" spíš na kluka. Takže jim to radši ani neukazuju 🙂 Mě je to totiž úplně jedno, co to bude, hlavně že to bude zdravoučké 🙂
@cufinka to som fakt zvedava co nakoniec budeme mat, ale tesim sa, hlavne nech mame zdrave babo 😉
mě to vyšlo u obou 🙂 pokud tedy čekáme chlapečka. Ale kdybych otěhotněla o měsíc dýl tak už by vycházela holčička.
@renatka100 přesně tak taky jsem říkala hlavně at je prcek zdravý 🙂
@s_o_n_i_k_e ja si myslim ze je velka sanca ze to zastavia a rodit nebude. A keby predsa, myslim ze uz v tomto stadiu dokazu babatka prezit. Drzim palceky 🙂
@kinsli no my nevieme co budeme mat, ale ked som si to pocitala na Samka, tak ten by musel byt dievcatko podla grafu. takze mne to nevychadza 🙂
@renatka100 ja na taketo klepy neverim, zalezi na kazdej jednotlivo, ako na nu tehotenstvo vplyva
@monalis jasne ked ti to trikrat potvrdili, tak nie je o com. 😉

@s_o_n_i_k_e no co vím záleží jak moc je otevřená, ale dávají se kapačky, klid na lůžku a ono to pomáhá! Kamarádka byla na kapačkách a nakonec se to tak srovnalo, že přenášela a porod ji vyvolávali 😉